Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    04. Travanj 2021. 18:00

Dia85 hvala 🥰🥰 onda znam ako me zovu sutra da nesto nije ok. Da budem spremna. 
    Bjanka mislim da ti je super rezultat! Samo na mojem iskustvu Clear blue nisu pouzdani, nikada ali nikada ih nemoj gledati nakon isteka vremena! Al iaki su ti u vremneu pokazali super. Ali vidim da je na ovim lijevo isto vidljiva crtica tak oda mislim sigurno da je to to!!! 🥰🥰🥳🥳

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

04. Travanj 2021. 18:01

lioraliora

Anitram, vide se crtice..tako su nekako i meni bile na 5 dnt 🤭🤭 i isto vraćene dvije blastice..sad ponovi za dva dana..i tako do bete, tako sam ja😍

Hvala 🤞🤞🤞🤞

Dia85

Drage žene lavice, sretan vam Uskrs svima, nek vam sljedeći bude jos veseliji dok u naručju držite svoju bebu💗!
    Litato je super rezultat, vjerujem da i izgledaju odlično, obično komentiraju ako im se čini da neki ne napreduje kako treba, naravno postoji mogućnost da nakon trećeg dana kad spermiji preuzmu, neki propadnu (nama su tako dvije od tri oplođene al zato smo jedan smrznuli treći dan jer je biolozima izgledalo da bi trebalo ići na smrzavanje bar jednog treći dan; isto sam u IVFu)..hoću reći, da im je ista sumnjivo vraćali bi ti treći dan jednu ili dvije
    Anitramja vidim crticu
    Lita.1234
    04. Travanj 2021. 18:01

Lucyinthesky

Lita.1234

Lucyintheskyhvala ti na iskustvu i iskrenosti. Volim biti pripremljena na moguce ishode i zelim znati iskustva i zato hvala ti. Zato i brinem, ali se trudim misliti pozitivno i da ce biti ok. Pogotovo jer imam dvije prirodno ostvarene trudnoce pa se nekako i ja i doktori nadamo da je stvar samo u mojem jednom i upaljenom jajovodu a ne u spermijima. Vidjeti cemo uskoro. ❣ drzim ti fige da uspijete sto prije

Ja sam sigurna da će to kod tebe biti super, baš zbog prirodnih trudnoća, a i mlađi ste :) Meni je sad itekako sve jasno, ali tada nije bilo, a nije me nitko ni pripremio da to postoji kao opcija jer smo imali dobre nalaze i sve to.

Hvala draga. Ali uvijek volim biti spremna na sve scenarije, jer mi je onda puno lakse prihvatiti ako bude nesto lose. Tako da hvala na iskustvu. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lucyinthesky
    04. Travanj 2021. 18:10

Lita.1234

Lucyinthesky

Lita.1234

Lucyintheskyhvala ti na iskustvu i iskrenosti. Volim biti pripremljena na moguce ishode i zelim znati iskustva i zato hvala ti. Zato i brinem, ali se trudim misliti pozitivno i da ce biti ok. Pogotovo jer imam dvije prirodno ostvarene trudnoce pa se nekako i ja i doktori nadamo da je stvar samo u mojem jednom i upaljenom jajovodu a ne u spermijima. Vidjeti cemo uskoro. ❣ drzim ti fige da uspijete sto prije

Ja sam sigurna da će to kod tebe biti super, baš zbog prirodnih trudnoća, a i mlađi ste :) Meni je sad itekako sve jasno, ali tada nije bilo, a nije me nitko ni pripremio da to postoji kao opcija jer smo imali dobre nalaze i sve to.

Hvala draga. Ali uvijek volim biti spremna na sve scenarije, jer mi je onda puno lakse prihvatiti ako bude nesto lose. Tako da hvala na iskustvu.

Nema na čemu, kažem, neće ti trebati ❤️😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Bjanka🍀
    04. Travanj 2021. 18:11

Lita.1234

Dia85 hvala 🥰🥰 onda znam ako me zovu sutra da nesto nije ok. Da budem spremna.
    Bjanka mislim da ti je super rezultat! Samo na mojem iskustvu Clear blue nisu pouzdani, nikada ali nikada ih nemoj gledati nakon isteka vremena! Al iaki su ti u vremneu pokazali super. Ali vidim da je na ovim lijevo isto vidljiva crtica tak oda mislim sigurno da je to to!!! 🥰🥰🥳🥳

Jutros je crtica bila nakon desetak sekundi. Istina nije ona prava, tamna al dobro garant je mini beta s obzirom na mog malog lijenca i kasnu implantaciju🙏 samo da u utorak bude neka normalna betica pa ćemo onda korak po korak, bojat se i veseliti. A na trakicama su sjene, 3 dana za redom, al svaki dan malkic tamnije, isto nakon otprilike minute se pojavile. Pretpostavljam da je na njima slabije jel im je slabija osjetljivost. Strah me i sretna sam, baš preplavljena nekim silnim osjećajima od glave do pete. Kako god, moje malo čudo. 🤗 Dr. Koji je mjenajo moju mpo dr. me pitao 2 puta jesam sigurna dali nastavljamo dalje kad je pogrešno zaključio prije štoperice(, jer je moja dr. bila u sali,) da je jedan folikul puknuo pa kao možda bolje da odustanem, a reko ne ne, to je moja beba,van sa njim, davaj štopericu😅

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

Anavi985
    04. Travanj 2021. 18:13

Curke koje slavite Uskrs - sretan i blagoslovljen Uskrs! Ostalima -sretna i vesela nedjelja!!! 
    Želim svima puno 🍀🍀🍀🍀🍀, 🐞🐞🐞🐞🐞, 🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣 i što više 🐧🐧🐧🐧🐧! 😘🤗

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

sbjelisi
    04. Travanj 2021. 18:32

Bajnka vidi se da testovi tamne. Nije mi jasna oznaka dana - to je dan ciklusa ili dan nakon transfera? I koji dan si vratila mrvicu?
    Woman name strava 😞 Ovaj nas sustav vec desetljecima svjesno zlostavlja djecu. Uzas, uzas. Najslabije bi prve trebali stiti, a Hrvatsku za njih mije briga. Strava. To forsiranje guranja dijeteta bioloskim tvorcima jer totalno krivo. Roditelj nije definiran krvnim srodstvom UOPCE. Ljuta sam na sustav 😠
    Lioraliora, u tvoje twixice nema sumnje 🐣🐣

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    04. Travanj 2021. 18:36

anchy321

*.Women_name.*

Kako je meni žao ovog malog anđela što su je roditelji zlostavljali 😢 kak život nije fer prestrašno

Nemam komentara na to 😭 jos ono kad sam vidjela da su je od udomitelja vratili njima..uzas 😔 to ti je tocno ono ko zeli dijete ne moze..a ovakvi eto ajmo rec bez ikakvih problema naprave dijete..uzaaas…

💔

Bjanka🍀
    04. Travanj 2021. 18:37

sbjelisi 💕👣💕👣

Bajnka vidi se da testovi tamne. Nije mi jasna oznaka dana - to je dan ciklusa ili dan nakon transfera? I koji dan si vratila mrvicu?
    Woman name strava 😞 Ovaj nas sustav vec desetljecima svjesno zlostavlja djecu. Uzas, uzas. Najslabije bi prve trebali stiti, a Hrvatsku za njih mije briga. Strava. To forsiranje guranja dijeteta bioloskim tvorcima jer totalno krivo. Roditelj nije definiran krvnim srodstvom UOPCE. Ljuta sam na sustav 😠

To su dani nakon transfera, ako ne računam dan transfera. A vraćen mi je 3-dnevni, 5-stanični...Dr. mi je već na transferu naglasio da kasni al da ne mora ništa značiti. 

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

sbjelisi
    04. Travanj 2021. 18:47

Bjanka🍀

sbjelisi 💕👣💕👣

To su dani nakon transfera, ako ne računam dan transfera. A vraćen mi je 3-dnevni, 5-stanični…Dr. mi je već na transferu naglasio da kasni al da ne mora ništa značiti.

Bjanka, Lijepo tamni ❤
    Iz iskustva, ti ljenjivci na kraju dalje doguraju nego oni napredni 😉 U utorak ce biti luuudi dan koliko beta čekamo ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.