Sretan Uskrs drage moje lavice!🥰🥰
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Ono sto mene muci je ovo? Mozda cete vi znati. Zar nebi oni mene trebali obavjestavati svaki dan kako one napreduju? Pa onda utvrditi koji dan ce mi ih vratiti. Kako on vec sada moze reci da je transfer 5 dan? Rekao mi je da se cujemo samo u srijedu kada je transfer?? Znaci kao da uopce ne postoji opcija da ce trebati mozda treci dan ili 4. Nego kao samo se cujemo dan prije transfera u koliko da dodjete..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dobro jutro cure i sretan Uskrs svima 😊😊
Nadam se da uživate u produženom vikendu. Mi ispijamo kavicu na balkonu pa ćemo kod sveki na ručak 😁
Slabo sam pratila zadnjih par dana, pokušavam se malo isključiti dok čekamo rezultate TESE 😐 popratila sam da je Lita dobila vrhunske droge 😂 baš si me nasmijala svojim porukama hhh Sbjeliš navijam za malu slatku betu ❤❤❤ TirelessIvy krenula sa pikanjem jeeeeeeeiiiii 😊
Kod nas je TESE zahvat prošao super. U srijedu ujutro ostavila M u bolnici i popodne ga pokupila. Srijedu popodne i četvrtak je proveo na kauču, bolilo ga je dok se okretao i hodao po stanu. Vec petak je bio bolje. Evo danas ko da se ništa nije dogodilo 😂 stvarno je zahvat odlično podnio, baš sam sretna 😊 izgleda da je Hauptmann stvarno jako, jako nježan jer moj evo niti jednu tabletu za bolove nije popio. Jako sam zahvalna što je zahvat dobro prošao i što se MM super oporavlja 😊 kontrolu ima za 10 dana, a dotad bi trebali znati i rezultate TESE postupka 😨😨
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ono sto mene muci je ovo? Mozda cete vi znati. Zar nebi oni mene trebali obavjestavati svaki dan kako one napreduju? Pa onda utvrditi koji dan ce mi ih vratiti. Kako on vec sada moze reci da je transfer 5 dan? Rekao mi je da se cujemo samo u srijedu kada je transfer?? Znaci kao da uopce ne postoji opcija da ce trebati mozda treci dan ili 4. Nego kao samo se cujemo dan prije transfera u koliko da dodjete..
Posto ih ima dosta onda ce cekat da dodju do blastice... Nazalost cesto riskiraju na taj nacin pa se zna dogodit da netkonostane bez smrzlica.. Ja sam npr imala 8 oplodjenih a samo 3 su dosle do 5og dana... I svakom slucaju da im se ne cine dobre rekli bi ti odma 3dan, ovako ocito misle da ce ih dovoljni doci do blastice 🙏🤞🤞🤞🍀
Lucka007, ja sam diranje tražila POSLIJE, ne prije. Skoro sam zaradila sredstvo za smirenje gratis time.BugaDuga, dobro nam došla, brzo nam otišla. Samo se ti ponašaj kako ti je zgodno, čim nas čitaš, dio si nas.
Tumu smo već sjebali, zakasnila si
vuky, nisi blesava.
Tiinaa, ako pada, pada odmah i prije menstruacije. Mala ti je, dosta brzo će otići. Osim ako ostane, naraste i to bude lijepa zdrava beba.
Hvala ti Mtb... mene svasta zanima hahah... ma pitam zato sto sam jucer popodne pravila test i odmah je pokazao dvije crte nije se trebalo niti sekundu cekat i tamna je... pa onda racunan ako je padala u ove dane onda nebi vise crte bilo... pokusajem na sve nacine sebe malo oraspolozit do utorka...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Posto ih ima dosta onda ce cekat da dodju do blastice… Nazalost cesto riskiraju na taj nacin pa se zna dogodit da netkonostane bez smrzlica.. Ja sam npr imala 8 oplodjenih a samo 3 su dosle do 5og dana… I svakom slucaju da im se ne cine dobre rekli bi ti odma 3dan, ovako ocito misle da ce ih dovoljni doci do blastice 🙏🤞🤞🤞🍀
hm... ok. Ne svidja mi se bas to. Znaci vjer od smrzlica nista..hvala ti na objasnjenju
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sunny drago mi je da je sve proslo super..sad cekamo dobre vijesti 🤞🤞🍀🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sretan Uskrs svima 🤗
I jedno pitanje. Danas je 6dnt bile su 2 blastice. Dobijem ovo. Misljenja?
Sretan Uskrs! 🥰🥰🥰 vidiiiiim 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Anitram, crta je tu!!
Sunny tako mi je drago da je sve dovro prošlo! Držimo fige za rezultate ❤❤
Lita, to su odlicni rezultati! Obzirom da ih imas dovoljno ostaviti ce so 5tog dana da se prorosnom selekcijom riješe 😁🐣🐣🐣🐣🐣 Biti ce i za smrzlice, ns brini! Znam kako ti je. Ja sam imala 3 opl.i sve 3 su odlučili ostaviti do 5tog dana. Premrla sam za vikend.
Tinaa uf, znam da ti je tesko.. I da se cupas kako mozes. Ioak, tek u utorak ćeš znati vise.. Ako su teatovi tamni, mozda je zaista krenulo 2, a nastavio 1 😎❤ Jesi ti radila test na dan kada si vadila betu?
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji