Lita ne mora znaciti, ja sam imala dvije zrele js... Obje se oplodile, treci dan vratili jednu, a druga dogurala do blastice. U ovoj prici stalno nesto riskiramo, drzim fige da ih sto vise uspije do 5.dana. 😘
_____
Urinokultura uredna. Odoh se utapat u brusnici i vodi da ubijem te bakterije koje su se pocele igrati sa mnom. E necete. 💪
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anitram, ja nisam dobra sa sjenicama. A i ne poznajem te testove. Pričekala bh još dan, dva, 6DNT je dosta rano, ali eto, cure masovno govore da dobro vide tako da je možda to to
Lita.1234, wooohoooo!!!
Što se tiče vraćanja, kad procijene da su ti dobre jajne stanice i imaš ih ovako dosta, oni preferiraju vratiti peti dan. Meni su ih vraćali treći samo radi godina, razmišljali su da sačekaju peti.
Ako te zanimaju informacije, slobodno ih ti pitaj po putu. Izbjegavaju ih gledati baš svaki dan, ali pogledat će ih ako ti je to bitno.
Ja bih im vjerovala. Bolje da dobiješ najbolje zametke prirodnim odabirom, nego da prolaziš kroz spontane jer ste se kockali sa trodnevnima. A nije da ih nemaš dosta i da nemaš lijepe godine. Nije ti potrebno ovo kockanje.
Sunny_, super da je to iza vas i da je ok prošlo. Navijamo za dobre rezultate!
Tiki, ispišaj ti tu gamad!
💔💔💔
Ok, hvala vam cure. Sada mi je jasno. Bolje prirodna selekcija kada ih ima vise nego prolaziti kroz spontane. Hvala❤❤ ima smisla i biti ce kako treba biti. Uzivajte u danu ❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sretan Uskrs curke, uzivajte danas 🐣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Pozdrav curke!
Vec dugo vas pratim, al nikako da se javim. Nisam bas od pisanja.
MTBica procitala sam prve 3 stranice i budem uredila potpis!
Ugl. javljam se samo da Tumb-i (nadam se sa sam dobro napisala nadimak) javim da je majoneza dobra. Te tockice se javljaju jer goruscica nije dobro samljevena. ;)
Ajme hvala, misterij riješen 😅
I dobrodošla nam i što prije ostala trudna 🥰🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala svima na odgovorimo....da ne pisem svakoj posebno...vidit cemo za koji dan...🙏
Hvala vam cure 😊
Anchy321 niste jos dobili nalaze genetike? 🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Anitram, crta je tu!!
Sunnytako mi je drago da je sve dovro prošlo! Držimo fige za rezultate ❤❤
Lita, to su odlicni rezultati! Obzirom da ih imas dovoljno ostaviti ce so 5tog dana da se prorosnom selekcijom riješe 😁🐣🐣🐣🐣🐣 Biti ce i za smrzlice, ns brini! Znam kako ti je. Ja sam imala 3 opl.i sve 3 su odlučili ostaviti do 5tog dana. Premrla sam za vikend.
Tinaa uf, znam da ti je tesko.. I da se cupas kako mozes. Ioak, tek u utorak ćeš znati vise.. Ako su teatovi tamni, mozda je zaista krenulo 2, a nastavio 1 😎❤ Jesi ti radila test na dan kada si vadila betu?
Da jesam radila sam al samo kad sam prvu betu pravila.. jer mi nije bilo ni na kraj pameti da se nece uduplat... neznam da li se moze desiti da sad dosta naraste beta... da je samo bila ljena prva dva dan 🙃.. .. tjesi me i to da nemam apsolutno nikakvih bolova niti ikakvog krvarenja...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Hvala vam cure 😊
Anchy321 niste jos dobili nalaze genetike? 🤞🤞
Ne 😏 nadala sam se da ce doc sad do Uskrsa..ali izgled da ce bit stvarno tocno mjesec dana..znaci do 9.4 bi trebali doc
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sretan Uskrs svima koji slave🐣 i isto se pridružuje željama da idući sve dočekamo s bebama🥰
MTB, Sbjelis hahha vi ste samo htjele da ja ne jedem francusku 😂
Tiki super, sad brusnica, voda i pisanje 😊
Anitram ja vidim sjenu isto 😊 ponovi sutra ili u utorak. Držim fige 🤞
Tiinaa ima slučajeva i jednog i drugog.... Beta može rasti i dalje nepravilno, a opet može biti da je jedan odustao pa je drugi sad nastavio lijepo rasti. Voljela bih te utješiti, ali ne želim davati lažne nade. Svi scenariji su na stolu i nažalost stvarno nećeš znati do utorka u kojem smjeru se razvija.. Držim fige i nadam se da lijepo raste i da i ti i Sbjelis imate svoje Uskrsno čudo 🥰
Sunny super da je sve oke prošlo i da se muž već oporavio. Nadam se da su našli dosta materijala🤞🤞
Lita da, to je politika kad imaš više stanica.... Navijamo da bar 3 dođu do blastice 🤞 5 oplodenih je stvarno super broj. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji