Mislim da sam uspijela, negdje gore mora biti slika
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Mislim da sam uspijela, negdje gore mora biti slika
Bjanka vidi se crtice..bravo 😇🥰 kad vadiš betu? Držim fige 🤞 curke, sve najbolje svima za Uskrs. Ja iduću betu vadim u utorak, i evo molim se Bogu da barem jedna bebica preživi.. samo mi nije jasno sto nemam niti jedan simptom..ništa još uvijek..nit grudi..nit mucnine, nit napuhana nit bolove..apsolitno ništa!!! Da li je to nornalno???
Sretan i blagoslovljen Uskrs, drage zene! 🤍🐰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Drage žene lavice, sretan vam Uskrs svima, nek vam sljedeći bude jos veseliji dok u naručju držite svoju bebu💗!
Lita to je super rezultat, vjerujem da i izgledaju odlično, obično komentiraju ako im se čini da neki ne napreduje kako treba, naravno postoji mogućnost da nakon trećeg dana kad spermiji preuzmu, neki propadnu (nama su tako dvije od tri oplođene al zato smo jedan smrznuli treći dan jer je biolozima izgledalo da bi trebalo ići na smrzavanje bar jednog treći dan; isto sam u IVFu)..hoću reći, da im je ista sumnjivo vraćali bi ti treći dan jednu ili dvije
Anitram ja vidim crticu
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Anitram, vide se crtice..tako su nekako i meni bile na 5 dnt 🤭🤭 i isto vraćene dvije blastice..sad ponovi za dva dana..i tako do bete, tako sam ja😍
Lucyintheskyhvala ti na iskustvu i iskrenosti. Volim biti pripremljena na moguce ishode i zelim znati iskustva i zato hvala ti. Zato i brinem, ali se trudim misliti pozitivno i da ce biti ok. Pogotovo jer imam dvije prirodno ostvarene trudnoce pa se nekako i ja i doktori nadamo da je stvar samo u mojem jednom i upaljenom jajovodu a ne u spermijima. Vidjeti cemo uskoro. ❣ drzim ti fige da uspijete sto prije
Ja sam sigurna da će to kod tebe biti super, baš zbog prirodnih trudnoća, a i mlađi ste :) Meni je sad itekako sve jasno, ali tada nije bilo, a nije me nitko ni pripremio da to postoji kao opcija jer smo imali dobre nalaze i sve to.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky hahha rekla sam mu, al oke, ajd kupio je sebi slatkiše i cigarete pa mu je bilo svejedno 😂
Women_name uzas. I meni je tako žao tog djetesca. Te roditelje i socijalnog radnika bih doživotno zatvorila. Baš sam bila jako ljuta. 😟 Jadno dijete i još su ju uzeli iz obitelji koja joj je pruzala ljubav da bi ju vratili zlostavljači ma. 😤
Bjanka crtica se vidi, sad nek samo nastavi tamniti. Znat ćeš više u utorak nakon bete... Sretno!
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tanja ja sam ti imala iste te probleme sa Prednisonom. Tahikardije i nisam mogla da spavam. Ovde će mi sada dati Granocyte. To je valjda lek koji se od skora daje u slučaju postojanja NK ćelija. Inace se uzima posle terapije transplantancije koštane srži kako bi se izbeglo da je telo odbaci. Kod nas se ovde u postupcima daje posle transfera.
Da sam znala pitala pi da mi daju nesto drugo, slicno. Ovako ko zombi. I jos 3 dana posle transfera. Nadam se da od tog leka neces imati nus pojave, bar ne jake.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bjanka super, nesumnjivo se crtica vidi. Sad ja baš nisam upućena koliko treba tamniti, ali tamni. Brzo je utorak i beta pa ćeš bit sigurna. Mislim da ti je to najbolji pokazatelj 🙏🤞😘
Tuma preprestrasno, neznam kaj da kažem. Koliko bolestan možeš bit, šta ti može dijete od 2 godine napravit da mu to napraviš 😢
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bjanka crtica je super
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji