Ono sto mene muci je ovo? Mozda cete vi znati. Zar nebi oni mene trebali obavjestavati svaki dan kako one napreduju? Pa onda utvrditi koji dan ce mi ih vratiti. Kako on vec sada moze reci da je transfer 5 dan? Rekao mi je da se cujemo samo u srijedu kada je transfer?? Znaci kao da uopce ne postoji opcija da ce trebati mozda treci dan ili 4. Nego kao samo se cujemo dan prije transfera u koliko da dodjete..
Lita.1234 cestitam ti… Da, isto i mene muci. Niko nista ne pita, nema konsultacija.,samo kaze, transfer peti dan i to je to.. Mislim… Nadam se da znaju sta rade al ja sam pod stresom , zamisljam kad dodjem u utorak a ono od 7 ostalo 1, 2 il nijedna. Drzim ti fige
Da slazem se, al ajmo mi to gledati pozitivno. Bolje da prirodno otpadne ono sto treba otpast a ostanu samo one super dobre. I vece su nam vjerojatnosti za bebe❣❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ono sto mene muci je ovo? Mozda cete vi znati. Zar nebi oni mene trebali obavjestavati svaki dan kako one napreduju? Pa onda utvrditi koji dan ce mi ih vratiti. Kako on vec sada moze reci da je transfer 5 dan? Rekao mi je da se cujemo samo u srijedu kada je transfer?? Znaci kao da uopce ne postoji opcija da ce trebati mozda treci dan ili 4. Nego kao samo se cujemo dan prije transfera u koliko da dodjete..
Lita.1234 cestitam ti… Da, isto i mene muci. Niko nista ne pita, nema konsultacija.,samo kaze, transfer peti dan i to je to.. Mislim… Nadam se da znaju sta rade al ja sam pod stresom , zamisljam kad dodjem u utorak a ono od 7 ostalo 1, 2 il nijedna. Drzim ti fige
Da slazem se, al ajmo mi to gledati pozitivno. Bolje da prirodno otpadne ono sto treba otpast a ostanu samo one super dobre. I vece su nam vjerojatnosti za bebe❣❣❣
Dogovoreno 🤞💪🍀 😁 samo pozitivno
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Inace ja od ovog Medrola (prednizona) ili kako se jos vec zove, velike probleme imam sa nespavanjem. Druga noc bez spavanja, panicni napad u sred noci, konstantni grcevi u nogama. Ovo je odvratan lek. Da li je i vama tako bilo, koje ste koristile? Da preživim jos 6 dana normalna
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Inace ja od ovog Medrola (prednizona) ili kako se jos vec zove, velike probleme imam sa nespavanjem. Druga noc bez spavanja, panicni napad u sred noci, konstantni grcevi u nogama. Ovo je odvratan lek. Da li je i vama tako bilo, koje ste koristile? Da preživim jos 6 dana normalna
ne znam sto je to. Meni to nisu dali. Cemu sluzi taj lijek?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Drage cure 😘Svima želim sretan Uskrs!!! 🐰
Idući da bude još sretniji sa našim bebicama!!! 🐣❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Drage mojeeee laviceee 💟💟💟
Uletila sam samo da vam zaželim sretan i blagoslovljen Uskrs, svima koje slave. A onima koje ne, želim lijepu i mirnu nedjelju. Nemam stvarno vremena sve pratiti ,pa uđem samo tu i tamo .
Sad tek vidim koliko u Njemačkoj imam viška vremena 🤣🤣🤣
Nadam se da je sve ok i da ste sve dobro .
Gigam za sve vas i puno vas vrlimmmmmm❤🐣🍻🥂🧃❤
endometrioza
Kortikostroid, sluzi da oslabi imunitet da telo ne odbaci plod i da ga ne prepozna kao strano telo i da pripremi endo za bolju implantaciju. Koriste ga puno u IVF kod ponovljenih neuspesnih implantacija
👽 48
Greece
Beta = 0
Drage cure, sretan i blagoslovljen Uskrs svima koje slave od nas dvoje 😊😘💜❤
https://ibb.co/XV5h4nf
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Kortikostroid, sluzi da oslabi imunitet da telo ne odbaci plod i da ga ne prepozna kao strano telo i da pripremi endo za bolju implantaciju. Koriste ga puno u IVF kod ponovljenih neuspesnih implantacija
Tanja ja uzimam decortin, nemam nikakvih nuspojava.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji