Pomagajte mii nova sam i prva mi je trudnoca
Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed
Bjanka super,nesumnjivo se crtica vidi. Sad ja baš nisam upućena koliko treba tamniti, ali tamni. Brzo je utorak i beta pa ćeš bit sigurna. Mislim da ti je to najbolji pokazatelj 🙏🤞😘
Tuma preprestrasno, neznam kaj da kažem. Koliko bolestan možeš bit, šta ti može dijete od 2 godine napravit da mu to napraviš 😢
Ja sam tek sad maloprije vidjela da je umrla malena. Ma uzas. Ljuta sam na ta čudovišta koja zovu roditeljima, ali još više na sustav i socijalne radnike koji su ju vratili u tu obitelj i nisu primijetili socijalnu zapuštenost, kožne bolesti i masnice na djetetu!! Pa kako to ne vidiš? Jedino ako ne radiš svoj posao ili te nije briga! I oni trebaju u zatvor, ne samo otkaz dobiti!!
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bjanka super,nesumnjivo se crtica vidi. Sad ja baš nisam upućena koliko treba tamniti, ali tamni. Brzo je utorak i beta pa ćeš bit sigurna. Mislim da ti je to najbolji pokazatelj 🙏🤞😘
Tuma preprestrasno, neznam kaj da kažem. Koliko bolestan možeš bit, šta ti može dijete od 2 godine napravit da mu to napraviš 😢
Ja sam tek sad maloprije vidjela da je umrla malena. Ma uzas. Ljuta sam na ta čudovišta koja zovu roditeljima, ali još više na sustav i socijalne radnike koji su ju vratili u tu obitelj i nisu primijetili socijalnu zapuštenost, kožne bolesti i masnice na djetetu!! Pa kako to ne vidiš? Jedino ako ne radiš svoj posao ili te nije briga! I oni trebaju u zatvor, ne samo otkaz dobiti!!
Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed
Svi u zatvor!!
oharascarlett14@gmail.com
Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed
Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja...
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Doživotni zatvor
Da, al sve se bojim koliko će tko dobiti s našim pravosuđem. Ni monstrumi koji su napravili tu djecicu, a ni radnici koji nisu odradili svoj posao.
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Vrijeme je za promjene. Nadam se da ce ovo biti povod. Da ce se svi dici na noge. Uzas strava
oharascarlett14@gmail.com
Doživotni zatvor
Da, al sve se bojim koliko će tko dobiti s našim pravosuđem. Ni monstrumi koji su napravili tu djecicu, a ni radnici koji nisu odradili svoj posao.
Rekli su do 15 godina zatvora, užas!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Totalan uzas. Uzas. Meni se place. I povraca jer mi slike ne idu iz glave nje pretucene. Moja curica ima 3 god jos malo. Pa to je jebena beba. Beba. Ne mogu shvatiti. Netko ubije to neduzne bice. To je smrtna kazna. Iskreno ja bi ih ubila golim rukama.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji