Jutro cure, padan s marsa s ovim pitanjem ali kako prije nikad nisam imala urinarne infekcije nisam to popratila i sad sam se malo šokirala. Jučer sam dala urin i vadila krv, nalaz doktorica rekla u utorak tek jer salju njoj na mail.. I zove me malo prije sva uznemirena da sta je meni s urinom. Ja ono slusam ne znam sta da odgovorim, kaze ona lakve tegobe imate ja govorim nikakve, slabo piskim jer slabo pijem radi mucnina i to je to.. U biti nijr radjena urinokultura jer je ovo dr opce praske i slala me na redovnu provjeru koju radim svake godine tak da nemam pojma koje bakterije itd..
Zvala humanu dobila doktora jer je srica bia dezuran i nista kaze antibiotik.. Malo sam sad uznemirena jel imala koja od trudnica u ranoj trudnoci infekcije jel to moze utjecat na plod?
Citala aam malo i simptome i sad vidim da ih cijelo vrijeme imama ali sam to pripisivala trdunoci, temperatura 37, povremeni bolovi iznad pubicne kosti.. Ja sam mislila da je to maternica kao i siri se 😶😶🙄
Nalaz
https://ibb.co/Rzj3fs6
https://ibb.co/4Mr4YGT
Česte su, provjeri da su ti dali antibiotik koji je pogodan za trudnice i sve će biti OK.
Doktorica ti je idiot, tako se ne govori informacija nikome, a kamoli trudnici. Ponaša se kao da nikad nije vidjela urin koji nije sterilan. Tko tim ljudima uopće da dozvolu za rad, nikad mi neće biti jasno.
Baš me uznemirila jer sma ja rekla da idem u utorak na pregled jel mozemo sacekat a ona govori ne ne odma treba antibiotik, zvala me kad je viidla nalaz a ordinacija uocpe ne radi danas. Izbezumila me 😶
MTB u četvrtak popodne sam došla kući, imam bolove i moram strogo mirovati. Upala još nije prošla ali su nas se svih morali riješiti iz bolnice sada radi Uskrsa pa nastavljam uzimati antibiotik kod kuće a tamo sam pet puta na dan primala intravenozno. Već se sada zna da je posljedica toga hidrosalpinx, vjerojatno priraslice i tko zna šta još. Moram sada dobro razmisliti gdje da idem na laparoskopiju tako da su mi svi savjeti i iskustva jako potrebni.
Sbjelisi,čekam i navijam! Svima ostalim čekalicama želim samo dobre vijesti!
Kako si nam ti?
😊 Vrlim! Pa ja sam dobro. Nego sam sad malo smotana, ne znam kam da idem. Mislila sam još konzultacije u petrovoj da probam uvatit taj jedan postupak preko hzzoa. Ne znam jel se trebam već naručit, prije Gića, koja uputnica mi treba za konzultacije, koliko ću morati čekati za postupak, može li se tamo birati dr, ako da, kojeg, itd.itd.. sto pitanja u glavi..😂 kaj ti ja mogu, pitala si…. 😝
Pa ne znam zašto ne znaš umjesto da ovdje pitaš iskusne.
Tražiš svog socijalnog ginekologa uputnicu za prve konzultacije na humanoj.
On ti je da.
Ti pošalješ mail u Petrovu i tražiš termin za konzultacije, ovo je mail:predbcef@kbc-zagreb.hr
U mailu možeš tražiti nekog doktora, pa ti daju njega. Ili ne napišeš nikoga, pa te oni nekom dodijele. Ja sam tražila doktoricu Lanu Škrgatić jer sam o njoj čula izvrsne stvari. Mana je da se termin za nju čekao 2 mjeseca, ali meni je to tad bilo OK jer sam tad tek kretala u postupak u IVFu. Tako da je meni sad taj termin za 20 dana, taman kad mi i na kraju treba. Ti ili napravi isto, ali napiši u mailu godine i zamoli za termin što prije i možda budeš imala sreće. Ili traži nekog drugog doktora / bolnicu / nešto. Što god odlučiš, naruči se što prije, jer se na konzultacije najduže čeka u bolnicama, nakon toga mislim da brzo ide postupak i to.
I planiraj nekoliko koraka unaprijed, a ne samo idući postupak
Ako imaš još pitanja, tu smo.
Hvala, bum sad već u utorak to pokrenula. A planiram to u Petrovoj, a i naručit se kod tvog dečka recimo 8. Mjesec ili kad već pa makar uz plaćanje nekako..drugo ne znam kaj još mogu planirat..
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Nadja81 jesam,popratila sam. Meni su svi brisevi sterilni. U jajovodu mi je nađena ta baketrija na prirodnom IVF. Dobila sam tad antibiotik intramuskularno. Opet,brisevi sterilni. Sad mi je uvecan jajovod,neznaju je li samo ostecen ili je opet ta bakterija ali vec sam u stimulaciji i moram na punkciju. Dobila sam antibiotik i piti cu ga 8 dana. Ja sam morala u stimulaciju prije vađenja jajovoda jer imam endometriozu i sa svakom laparoskopijom mi se smanjuje jajna rezerva i postoji sansa da moraju dirati jajnike. To mi je bilo preporucljivo. Nakon ove punkcije idem na laparoskopiju. Nadam se da me nece zadesiti tvoj scenarij i nemam ti sta reci osim da mi je zao
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lita kod trbe jutros parvi parti.
Em droge super, em ljubav na prvi pogled, em kolaci em 7 JS!! ❤❤❤❤❤❤❤ Drzimo fige, uzivaj.
Monkica ❤
Nadja drago mi je cuti da ide na bolje i da si kuci.
Sanja ❤
Meni probija menga, a jos sam na utricima.. Prilicno je bolna. Danas ce stici nalaz pa cu znati dalje za terapiju.
oharascarlett14@gmail.com
ericaa ne znam jesi li upratila moju priču i ne želim te plašiti ali ja sam imala Enterokok u brisu i uzimala Klavocin prije asporacije. Dr. je radila aspiraciju prije nego što sam stigla napraviti novi nalaz brisa jer ta bakterija po njenom nije opasna. Tijekom aspiracije je unesena bakterija od čega sam dobila salpingitis (upala zdjelice) i tuboovarijski apsces. A u odnosu na ovo što si zadnje napisala, ja sam tada skoro krepala na podu bolnice jer sam došla u subotu ujutro sa jakim bolovima i nisu sa mnom radili ništa do ponedjeljka ujutro kada se već razvila sepsa. Posljedice svega ću tek saznati. Sve se to dogodilo nedavno, pisala sam vam o tome i dobila ovdje veliku podršku za što ću uvijek biti zahvalna. Pratim vas cijelo vrijeme ali ne pišem jer sam slomljena. Svakoj od vas želim svu sreću ❤
Draga Nadja81, mislila sam na tebe jutros dok je Erica pisala o ovome, drago mi je da si se javila 🤗🤗Žao mi je jako zbog teških komplikacija koje si prošla, i to sve zbog neodgovorne doktorice 😔😔 zapamtila sam da si odmah nakon aspiracije imala intuiciju da nešto ne valja, što ponovno pokazuje koliko je važno slušati sebe. Nadam se da ćeš se čim prije oporaviti od ove traume 🤗😘
Hvala ti 🤗❤
Sanjich pit ces antibiotik i dobro. Ni prva ni zadnja s uroinfektom u trudnoci. Ne vidim zasto panika odmah. 🙄. S obzirom da ti je dala antibiotik, sad urinokultura ima smisla tek kad ga popijes i svakako ju napravi. Usput si kupi oralne probiotike, d manozu i cistu brusnicu i pij.
Zao mi je zbog negativnih beta, drago zbog pozitivnih. Ja sam onako, zabrinuta do bola, na iglama iscekujem srijedu i bole me i leđa i kukovi od lezanja. Kontrakcije su rjeđe i blaze pa pretpostavljam da terapija pocinje djelovati. Bris na klamidiju negativan, cekam ostale nalaze.
Cuvajte se, vrlim vas i ugodne blagdane vam zelim.
Sretan i blagoslovljen Uskrs tko slavi. ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nadja81 jesam,popratila sam. Meni su svi brisevi sterilni. U jajovodu mi je nađena ta baketrija na prirodnom IVF. Dobila sam tad antibiotik intramuskularno. Opet,brisevi sterilni. Sad mi je uvecan jajovod,neznaju je li samo ostecen ili je opet ta bakterija ali vec sam u stimulaciji i moram na punkciju. Dobila sam antibiotik i piti cu ga 8 dana. Ja sam morala u stimulaciju prije vađenja jajovoda jer imam endometriozu i sa svakom laparoskopijom mi se smanjuje jajna rezerva i postoji sansa da moraju dirati jajnike. To mi je bilo preporucljivo. Nakon ove punkcije idem na laparoskopiju. Nadam se da me nece zadesiti tvoj scenarij i nemam ti sta reci osim da mi je zao
Neće te sigurno zadesiti moj scenarij jer ćeš ti za vrijeme aspiracije biti na antibiotiku i pratit će ti se stanje tako da će sve biti ok. Mene se zanemarilo a što kod tebe vidim nije slučaj tako da sam te zapravo nepotrebno išla upozoravati i možda uznemiriti. Žao mi je ako sam to napravila. Gdje ćeš raditi laparoskopiju?
Uveden Orgalutran i u ponedjeljak kontrola. Naravno,opet pesimizam, mozda bude super a mozda bude los rezultat jer imam endometriozu i napuhnut jajovod. Uglavnom,od tog pesimizma mi se vise povraca i upozoravanja sta sve moze poci po zlu. Ko da sam Cernobil 🤯 sljedeci pregel ponedjeljak
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lira1234 ja ne znam kaj su tebi dali, ali meni nisu to 😁Zapamti točno što je 🤞😎
ejc meni je top 🤣🤣 bas su me nscugali
osjegila sma mrvu dva pikica i to je to smijala sam se umutra. vidis da nemxkvu ni pisat
😂😂😂😂😂 Sto su ti dali 😂😂
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Sortiraj odgovore
Najstariji