Pratim i tebe, stalno. Drago mi je da si bolje, da ne krvariš više! 😘
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Sbjelisi mislim na tebe i drzim fige!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sbjelisi,čekam i navijam! Svima ostalim čekalicama želim samo dobre vijesti!
Kako si nam ti?
😊 Vrlim! Pa ja sam dobro. Nego sam sad malo smotana, ne znam kam da idem. Mislila sam još konzultacije u petrovoj da probam uvatit taj jedan postupak preko hzzoa. Ne znam jel se trebam već naručit, prije Gića, koja uputnica mi treba za konzultacije, koliko ću morati čekati za postupak, može li se tamo birati dr, ako da, kojeg, itd.itd.. sto pitanja u glavi..😂 kaj ti ja mogu, pitala si…. 😝
Pa ne znam zašto ne znaš umjesto da ovdje pitaš iskusne.
Tražiš svog socijalnog ginekologa uputnicu za prve konzultacije na humanoj.
On ti je da.
Ti pošalješ mail u Petrovu i tražiš termin za konzultacije, ovo je mail: predbcef@kbc-zagreb.hr
U mailu možeš tražiti nekog doktora, pa ti daju njega. Ili ne napišeš nikoga, pa te oni nekom dodijele. Ja sam tražila doktoricu Lanu Škrgatić jer sam o njoj čula izvrsne stvari. Mana je da se termin za nju čekao 2 mjeseca, ali meni je to tad bilo OK jer sam tad tek kretala u postupak u IVFu. Tako da je meni sad taj termin za 20 dana, taman kad mi i na kraju treba. Ti ili napravi isto, ali napiši u mailu godine i zamoli za termin što prije i možda budeš imala sreće. Ili traži nekog drugog doktora / bolnicu / nešto. Što god odlučiš, naruči se što prije, jer se na konzultacije najduže čeka u bolnicama, nakon toga mislim da brzo ide postupak i to.
I planiraj nekoliko koraka unaprijed, a ne samo idući postupak
Ako imaš još pitanja, tu smo.
💔💔💔
https://ibb.co/PCd5cqR
jer ja to zasluzujem🤣🤣 3 sam pojela za dorucak🙄🙄
Već sam mislila da si krenula trenirati za transfer i navalila na pomfritače.
I sad, možeš li javno reći svim curama da smo bile u pravu i da nije drama što nije bilo anestezije? I da te nismo lagale samo da te utješimo, jer to na ovoj temi ne radimo?
I da ja imam najboljeg dečka na svijetu?
💔💔💔
https://ibb.co/PCd5cqR
jer ja to zasluzujem🤣🤣 3 sam pojela za dorucak🙄🙄
Već sam mislila da si krenula trenirati za transfer i navalila na pomfritače.
I sad, možeš li javno reći svim curama da smo bile u pravu i da nije drama što nije bilo anestezije? I da te nismo lagale samo da te utješimo, jer to na ovoj temi ne radimo?
I da ja imam najboljeg dečka na svijetu?
Znaci ovako, potvrdujem da ste bile i ti i Ruska u pravu!!! I ako budemo opet morala ici na punkciju defintivno cu bez anestezije, jer ovo je i vise nego dovoljno pa cak mogu reci i zabavno🤣🥳🥳 i definitivno ima najboljeg decka na svijetu.. haha..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Jutro cure, padan s marsa s ovim pitanjem ali kako prije nikad nisam imala urinarne infekcije nisam to popratila i sad sam se malo šokirala. Jučer sam dala urin i vadila krv, nalaz doktorica rekla u utorak tek jer salju njoj na mail.. I zove me malo prije sva uznemirena da sta je meni s urinom. Ja ono slusam ne znam sta da odgovorim, kaze ona lakve tegobe imate ja govorim nikakve, slabo piskim jer slabo pijem radi mucnina i to je to.. U biti nijr radjena urinokultura jer je ovo dr opce praske i slala me na redovnu provjeru koju radim svake godine tak da nemam pojma koje bakterije itd..
Zvala humanu dobila doktora jer je srica bia dezuran i nista kaze antibiotik.. Malo sam sad uznemirena jel imala koja od trudnica u ranoj trudnoci infekcije jel to moze utjecat na plod?
Citala aam malo i simptome i sad vidim da ih cijelo vrijeme imama ali sam to pripisivala trdunoci, temperatura 37, povremeni bolovi iznad pubicne kosti.. Ja sam mislila da je to maternica kao i siri se 😶😶🙄
Nalaz
https://ibb.co/Rzj3fs6
https://ibb.co/4Mr4YGT
Jutro! Samo da se kratko javim, jučer mi je trebao dan odmora i biti sama sa sobom Beta je očekivano bila ❌ jer je i menga došla večer prije vađenja, pa je situacija bila jasna. Zvala u Vinogradsku, imam opciju ili u 5. mj na prirodni (što je malo vjerojatno da želim ići), ili u 7. mj na novi stimulirani. Pod uvijetom da ne upadnem u razdoblje kolektivnih godišnjih ili seljenja u novu zgradu
Tako da moram malo sjesti i razmisliti o svemu, što dodatno napraviti od pretraga i što dodatno uzimati od dodataka... Sretno svim curama, čestitam na pozitivnim betama ovih dana!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
ericaa ne znam jesi li upratila moju priču i ne želim te plašiti ali ja sam imala Enterokok u brisu i uzimala Klavocin prije asporacije. Dr. je radila aspiraciju prije nego što sam stigla napraviti novi nalaz brisa jer ta bakterija po njenom nije opasna. Tijekom aspiracije je unesena bakterija od čega sam dobila salpingitis (upala zdjelice) i tuboovarijski apsces. A u odnosu na ovo što si zadnje napisala, ja sam tada skoro krepala na podu bolnice jer sam došla u subotu ujutro sa jakim bolovima i nisu sa mnom radili ništa do ponedjeljka ujutro kada se već razvila sepsa. Posljedice svega ću tek saznati. Sve se to dogodilo nedavno, pisala sam vam o tome i dobila ovdje veliku podršku za što ću uvijek biti zahvalna. Pratim vas cijelo vrijeme ali ne pišem jer sam slomljena. Svakoj od vas želim svu sreću ❤
Draga Nadja81, mislila sam na tebe jutros dok je Erica pisala o ovome, drago mi je da si se javila 🤗🤗Žao mi je jako zbog teških komplikacija koje si prošla, i to sve zbog neodgovorne doktorice 😔😔 zapamtila sam da si odmah nakon aspiracije imala intuiciju da nešto ne valja, što ponovno pokazuje koliko je važno slušati sebe. Nadam se da ćeš se čim prije oporaviti od ove traume 🤗😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Jutro cure, padan s marsa s ovim pitanjem ali kako prije nikad nisam imala urinarne infekcije nisam to popratila i sad sam se malo šokirala. Jučer sam dala urin i vadila krv, nalaz doktorica rekla u utorak tek jer salju njoj na mail.. I zove me malo prije sva uznemirena da sta je meni s urinom. Ja ono slusam ne znam sta da odgovorim, kaze ona lakve tegobe imate ja govorim nikakve, slabo piskim jer slabo pijem radi mucnina i to je to.. U biti nijr radjena urinokultura jer je ovo dr opce praske i slala me na redovnu provjeru koju radim svake godine tak da nemam pojma koje bakterije itd..
Zvala humanu dobila doktora jer je srica bia dezuran i nista kaze antibiotik.. Malo sam sad uznemirena jel imala koja od trudnica u ranoj trudnoci infekcije jel to moze utjecat na plod?
Citala aam malo i simptome i sad vidim da ih cijelo vrijeme imama ali sam to pripisivala trdunoci, temperatura 37, povremeni bolovi iznad pubicne kosti.. Ja sam mislila da je to maternica kao i siri se 😶😶🙄
Nalaz
https://ibb.co/Rzj3fs6
https://ibb.co/4Mr4YGT
Česte su, provjeri da su ti dali antibiotik koji je pogodan za trudnice i sve će biti OK.
Doktorica ti je idiot, tako se ne govori informacija nikome, a kamoli trudnici. Ponaša se kao da nikad nije vidjela urin koji nije sterilan. Tko tim ljudima uopće da dozvolu za rad, nikad mi neće biti jasno.
💔💔💔
Lita.1234, i još si uštedila 1000kn.
Monkica24, žao mi je. Dobro je uzeti si odmora. Kad nas trebaš, tu smo.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji