curem .gitovsm drogirana smsm 🤣 skroz suoe je biki. nis ne bolim .nacufama sam 😍🤣 ovo cu ja i doma malo koktel totop .pisem pijans
Zvufi dobvo. Moze i meni? 😁
oharascarlett14@gmail.com
curem .gitovsm drogirana smsm 🤣 skroz suoe je biki. nis ne bolim .nacufama sam 😍🤣 ovo cu ja i doma malo koktel totop .pisem pijans
😂😂😂😂 Super da ne boli 😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lita 😂😂😂 ja hoću te droge kad ću ic rodit!
Sbjelis sretno, držimo fige 🤞🤞
Lucka007 pregled je vaginalni s prstima, a uzv je s uzvom😅 meni su na početku trudnoće samo uzv naplaćivala 300 kn, a onda kasnije pregled +uzv 400 kn….
Tiina normalna si, jasno je svima kako je to. Još toliko dana moraš čekati, jasno da si nestrpljiva. Jesi ponavljala testice?
Hahahaha
Znaci prstiće posebno naplacuju🤦♀️😂😂…
Ja cu poludit sto izmisljaju gluposti samo da izvuku novce🙆♀️…
Da.
Stra-va.
Puno vas vrlim.
Vrlim snijeg.
I GK.
Jrdva cekam!
Jebote, vidi ovo, Lucyinthesky, očito su na nama štedili
💔💔💔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
A mamicu im njihovu, čut će me opet...😈
Još ja pitam jel to ima veze sa kg i kažem točno koliko imam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lita 😂😂😂 ja hoću te droge kad ću ic rodit!
Sbjelis sretno, držimo fige 🤞🤞
Lucka007 pregled je vaginalni s prstima, a uzv je s uzvom😅 meni su na početku trudnoće samo uzv naplaćivala 300 kn, a onda kasnije pregled +uzv 400 kn….
Tiina normalna si, jasno je svima kako je to. Još toliko dana moraš čekati, jasno da si nestrpljiva. Jesi ponavljala testice?
Pa jesam jucer i crtica je vidljiva iz aviona... neznam sta bi ti rekla... ako je u padu onda bi valjda skroz blijedila...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
😂😂😂 zakon, ti jos mozes i tipkati - ja sam se skroz oduzela nakon tog koktela, nisam mogla ni prstom maknuti 🤪
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Evo meee. Malo sam se skulirala🤣🤣 uglavnom mene nisu ni pitali koliko imam kg a imam 57 a visoka 174 mozda me zato tako i drmnulo jer su dali dozu ko svima. Znaci puno gore od pijanstva me ulovilo🤣🤣 predobro. osjetila sma dva mala ubodica al to je to..Zezala sam sa Gicom i sestrom i smijali se ful. 7 jajasaca kazu odlicnih. Sutra me zovu koliko se oplodilo. Valjda ce s obzirom da je Uskrs biti dobre vijesti 🤣..
ugl Mtbica pitala sam dal se u histero na patohistoloskoj obradi moze vidjeti za hydrosalpinix il kako vec i kaze da ne! Eventualno ako je jaka upala da moze i maternica poprimiti upalu pa da su onda velike sanse da to ukazuje i na to. Al da samo tu hydrosalpinix ne moze otkriti na taj nacin. meni je gledao sad na utz i ne vidi jajovod i mislim da je ok i da nemam i da idemo na transfer. Ali uoravo je bila jedna cura samnom na punkciji kojoj su sadxrekli da mora na freez all jer su joj pronasli hydrosalpinix. tako da to ipak nije tako rijetko kako mislimo. jer sam u dva dana cula za dvije cure kojima je otkazan transfer.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji