curem .gitovsm drogirana smsm 🤣 skroz suoe je biki. nis ne bolim .nacufama sam 😍🤣 ovo cu ja i doma malo koktel totop .pisem pijans
Bravo draga.. Znaci veselo bilo 💞💞💞
Super, drago mi je da te nista nije bolilo.. Bas sam mislila sinoc na tebe, reko valjda ce izdrzat🙈
Sad drzim 🤞za male 🐥🐥🐥🐥🐥🥳🥳🥳🙏🙏🙏😘😘😘😘
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
A kad smo mi uvjeravali Lita.1234 i ivevk da su droge najčešće dovoljne, nisu nam vjerovale. Hihihi.
Nymeria, možeš li reći koliko si platila ovo u Podobnika, Lucka007 planira s bombom i oštrim noževima otići tamo.
vuky, e, to je šefica. Jebiga, neka druga bi ti naplatila manje. Ja nisam nikad toliko platila (tek sad kad su mi napravili čišćenje + PHD nalaz ploda), a Gić me bogme i pipkao i konzultirao poprilično dugo i temeljito.
Lucka007, da, Gić ima dobre prstiće.
Lucyinthesky, ja sam išla pristupom naše Lucka007 i rekla sam više kg. I šipak. Sve osjetila. Kad sam rekla Giću da sam u Beti dobila duplo više, frajer me pitao da kako sam hodala poslije. PA NIKAKO!!! U tome i jest poanta.
Lita.1234, super super za informacije... Neeego, kako ti se sviđa moj dečko?
💔💔💔
curem .gitovsm drogirana smsm 🤣 skroz suoe je biki. nis ne bolim .nacufama sam 😍🤣 ovo cu ja i doma malo koktel totop .pisem pijans
Bravo draga.. Znaci veselo bilo 💞💞💞
Super, drago mi je da te nista nije bolilo.. Bas sam mislila sinoc na tebe, reko valjda ce izdrzat🙈
Sad drzim 🤞za male 🐥🐥🐥🐥🐥🥳🥳🥳🙏🙏🙏😘😘😘😘
Kako si ti? Je li pucketaš? Je li se barem seksaš nemilice, i za nas koji još ne smijemo
💔💔💔
A kad smo mi uvjeravali Lita.1234 i ivevk da su droge najčešće dovoljne, nisu nam vjerovale. Hihihi.Nymeria, možeš li reći koliko si platila ovo u Podobnika, Lucka007 planira s bombom i oštrim noževima otići tamo.
vuky, e, to je šefica. Jebiga, neka druga bi ti naplatila manje. Ja nisam nikad toliko platila (tek sad kad su mi napravili čišćenje + PHD nalaz ploda), a Gić me bogme i pipkao i konzultirao poprilično dugo i temeljito.
Lucka007, da, Gić ima dobre prstiće.
Lucyinthesky, ja sam išla pristupom naše Lucka007 i rekla sam više kg. I šipak. Sve osjetila. Kad sam rekla Giću da sam u Beti dobila duplo više, frajer me pitao da kako sam hodala poslije. PA NIKAKO!!! U tome i jest poanta.
Lita.1234, super super za informacije… Neeego, kako ti se sviđa moj dečko?
Svidja mi se decko 🤣🤣 bas je njezan mil i drag!! Mijenjam se ja kod G.. pitati cu u pon ako mi moze on raditi transfer😍😍🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sbjelisi, čekam i navijam! Svima ostalim čekalicama želim samo dobre vijesti!
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Sbjelisi,čekam i navijam! Svima ostalim čekalicama želim samo dobre vijesti!
Kako si nam ti?
💔💔💔
https://ibb.co/PCd5cqR
jer ja to zasluzujem🤣🤣 3 sam pojela za dorucak🙄🙄
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
ericaa ne znam jesi li upratila moju priču i ne želim te plašiti ali ja sam imala Enterokok u brisu i uzimala Klavocin prije asporacije. Dr. je radila aspiraciju prije nego što sam stigla napraviti novi nalaz brisa jer ta bakterija po njenom nije opasna. Tijekom aspiracije je unesena bakterija od čega sam dobila salpingitis (upala zdjelice) i tuboovarijski apsces. A u odnosu na ovo što si zadnje napisala, ja sam tada skoro krepala na podu bolnice jer sam došla u subotu ujutro sa jakim bolovima i nisu sa mnom radili ništa do ponedjeljka ujutro kada se već razvila sepsa. Posljedice svega ću tek saznati. Sve se to dogodilo nedavno, pisala sam vam o tome i dobila ovdje veliku podršku za što ću uvijek biti zahvalna. Pratim vas cijelo vrijeme ali ne pišem jer sam slomljena. Svakoj od vas želim svu sreću ❤
ericaa ne znam jesi li upratila moju priču i ne želim te plašiti ali ja sam imala Enterokok u brisu i uzimala Klavocin prije asporacije. Dr. je radila aspiraciju prije nego što sam stigla napraviti novi nalaz brisa jer ta bakterija po njenom nije opasna. Tijekom aspiracije je unesena bakterija od čega sam dobila salpingitis (upala zdjelice) i tuboovarijski apsces. A u odnosu na ovo što si zadnje napisala, ja sam tada skoro krepala na podu bolnice jer sam došla u subotu ujutro sa jakim bolovima i nisu sa mnom radili ništa do ponedjeljka ujutro kada se već razvila sepsa. Posljedice svega ću tek saznati. Sve se to dogodilo nedavno, pisala sam vam o tome i dobila ovdje veliku podršku za što ću uvijek biti zahvalna. Pratim vas cijelo vrijeme ali ne pišem jer sam slomljena. Svakoj od vas želim svu sreću ❤
Jesi li sad doma? Kako napreduješ, fizički? Za psihički mi je jasno
💔💔💔
Sbjelisi,čekam i navijam! Svima ostalim čekalicama želim samo dobre vijesti!
Kako si nam ti?
😊 Vrlim! Pa ja sam dobro. Nego sam sad malo smotana, ne znam kam da idem. Mislila sam još konzultacije u petrovoj da probam uvatit taj jedan postupak preko hzzoa. Ne znam jel se trebam već naručit, prije Gića, koja uputnica mi treba za konzultacije, koliko ću morati čekati za postupak, može li se tamo birati dr, ako da, kojeg, itd.itd.. sto pitanja u glavi..😂 kaj ti ja mogu, pitala si.... 😝
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Sortiraj odgovore
Najstariji