Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    02. Travanj 2021. 07:49

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro lavice,
    Hvala vam svima na navijanju, predivne ste ❤
    Ja sam jucer nakon bete dovrsila posao i otisla u na rucak vanka, probala iskljuciti se iz svega ovoga. Da prezivim. Skupim snage. Za dalje.
    Sto se bete tice, ja se uvijek nadam cudu, takva sam po prirodi. Ipak, uzevsi u obzir gomile testova koje sam ovdje vidjela u ovih dugih 3mj, jucer kada sam popiskila isti, jedbako blijedi test, sve mi je bilo prilicno jasno. Zapravo, brinuti sam pocela vec na prvi mullerov test kada sam navecer shvatila da sam 8DNT, a ne 7DNT. Za te dane vec je i taj prvi test bio preslab.. Kada je iduci dan bio isti… Znala sam da ovo nece biti lako.

Kratko sam popratila koliko sam stigla.
    Manemojvidim da se sve smirilo. Hvala bogu 🙏❤
    Ivek strasno mi je zao radi Covid testa, stvarno mal suerte. Ali nema odustajanja! Nadam se da pucketw je nece biti bolno 🙏❤
    Ericaadrzim fige za ovaj postupak. I da se uspjesno sanira jajnik nakon toga ❤❤
    Svim vadilicama bete želim lijepe brojke koje se pravilno duplaju! ❤❤🙏💪Trazila sam lab koji radi na Veliku subotu. Nasla sam ovajhttps://poliklinika-labplus.hr/pretrage
    Nisam nikad prije cula za njih, mozda cure iz ST znaju? Tiinaa odakle si ti?
    Zvati cu ih kasnije, u neko pristojnije doba da provjerim. Volila bih sutra znati sto s terapijom, a to ne mogu bez druge bete.

….iiiiii danas pocinju prazniciiiiiii ❤ 3.5dana relax 🐼😎 Dosta mi je posla, zaista. U cijeloj ovoj prici jako me pere da me ovaj abnormalni stres dovršio i svakom pogledu. 😞 Osjećam se baš lose radi toga, osjećam krivnju.

Sbjelisi, bas sam se probudila, skuhala kavu i uzela mob u ruke, da vidim jesi li se javila jer sam skuzila da si jucer uzela predah. Htjela sam ti samo reci da sam slicnu betu imala na 10dt, 5dt i da mi je L tada rekao da je niska ali da sam prerano vadila. Poslije se ustanovilo da je bila biokemijska ali meni osobno je i to bio pomak - imala sam osjecaj da je to bio dokaz da ipak mogu zatrudniti. Znam da nije neka utjeha ali kakav god ishod sutra bio, znas da moze doci do zaceca. A ovo za posao te skroz razumijem i od srca ti zelim da se ovaj produzeni vikend posteno odmoris😘
    I da, za Labplus sam cula, mislim da bi trebalo biti sve kao i u drugim labosima. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

sbjelisi
    02. Travanj 2021. 07:58

LucyLou ❤ hvala ti sto mislis na mene 😊🐝🐼🌼👣
    Ova je priča slična onoj prvoj iz prosinca kada je 13dnt 3dnevnih beta bila 14.. 
    U svakom slučaju, sutra ću znati više. 
    😘

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    02. Travanj 2021. 08:01

Jutro cure ❤️
    Sretno svima koje danas imaju nešto 🤞🏻
    Bjelis ti iz Splita? Kako sam ja zabrijala da si ti iz ZG? 🤔
    Meni od onog jučer cijelo vrijeme sve ok, čak ni smedjarenja 🤷🤷... Al će jednog dana biti znaš ti dobro zašto si u kazni! 😅
    Malo me strah kad budem morala kakati jer mi je zadnji put tad bilo ali evo za doručak sam si pripremila fitnes žitarice od voća, od njih mi uvijek bude super na WC. Sad ih nisam jela od kad sam trudna jer mi je stalno muka ali danas ću stisnuti zube i izdržati to 😅
    Još par sati i idem mami svojoj na tetosenje i maženje i pazenje 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MISS
    02. Travanj 2021. 08:05

Manemoj drago mi je da si bolje i da nema više krvarenja 🙏 uzivaj kod svojih.
    Sbjelis i ja sam mislila da si iz Zg. Saljem ti veliki zagrljaj.❤️ Kao i MTB nadam se da ste dobro. 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    02. Travanj 2021. 08:05

Manemoj, super vijesti 😊
    Ja sam iz ZG. Ovaj lab ima u ZG i u ST koliko vidim. 

vuky
    02. Travanj 2021. 08:08

dobro jutro.... idem danas u IVF polikliniku.... koliko sam vidjela na Google map to je negdje na Kvatricu i tamo mogu parkirati u garaži? 
    Jucer sam 100 nekih losih scenarija izvrtila, lose moje stanice, losi spermiji, godine... inzulinska, hipo... ne slazu se geni meni i mm... vec bi nesto bilo da je mislilo... jos mi šogorica sa mnom printa nalaze i kad je sve na hrpu vidjela- kaze a da idete vi na tu donaciju sto pricas.... ufffff.... nekako me strah! Btw. Moze mm sa mnom ili ne smije unutra? nisam pitala....

sbjelisi
    02. Travanj 2021. 08:17

Hej Vuky 😎
    Zato ides na konzultacije da to sve sto si sada napisala nama lijepo prospes doktoru 😜 Ideš Gicu? 
    Ja nisam bila u IVFu, ali znam da jesu na Kvatricu i da ima garaza 😜😘 IVFovke ce ti reći više 🐝🐝😘

Emma05
    02. Travanj 2021. 08:19

Lucka007

Nina985

Emma05

Nina985

Cure,
    Ovaj MTBin Gić baš je neki šarmer. Bila sam danas na konzultacijama kod njega. Fino smo se druškali nekih 45 min, ja k'o kakva školarka, kronološki složen fascikl, pripremljena pitanja. On nije za to da sad radim sve dodatne pretrage niti da idem na laparoskopiju koju mi je Vrčić preporučio. Rekao je da meni nema smisla histeroskopija. Kaže da imam divne jajnike i s obzirom da sam dobro reagirala u prošlom IVF-u, on bi da sad idemo u novi postupak bez dodatnih pretraga. On bi vraćao po 2 embrija.

A zato je meni on rekao "evo jos jedne sa divno poslozenim nalazima" 🤣…sve kronoloski…plus sam kao bonus na prvu stranu napisala ukratko svoj "decursus" jer se ni ja vise ne snalazim kad me ispituju anamnezu. Danima sam ja to lipo slagala i tipkala…🙄.
    Nisam nosila mcD vrecicu…a ni cvarke, njih ne volim😏

Ja sam još nacrtala dijagram sa značajnijim hospitalizacijama, operacijama i MPO postupcima kao nekakv sažetak svoje povijesti bolesti 😁😂

Ajme tako sam ja kod Radončića, i onda on zlocesti jedva prelistao svaku petu stranicu, bilo mu previse svega 🙈😂😂😂..
    Jos sam mu isto prvu stranicu napravila 'sazetak' tj uvod u anatomiju😂😂😂
    I sve kronološki poredala…
    E tu me razocarao😒😒😒

Tocno po tom i vidis tko ti od dr odgovara..i tko se "upeca" na to🤣...ja volim RED i vrlo sam organizirana tako da mi bas pase sto je i on takav...ljubaf😍🥰😂

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    02. Travanj 2021. 08:22

Nina985

Lucka007

Nina985

Emma05

Nina985

Cure,
    Ovaj MTBin Gić baš je neki šarmer. Bila sam danas na konzultacijama kod njega. Fino smo se druškali nekih 45 min, ja k'o kakva školarka, kronološki složen fascikl, pripremljena pitanja. On nije za to da sad radim sve dodatne pretrage niti da idem na laparoskopiju koju mi je Vrčić preporučio. Rekao je da meni nema smisla histeroskopija. Kaže da imam divne jajnike i s obzirom da sam dobro reagirala u prošlom IVF-u, on bi da sad idemo u novi postupak bez dodatnih pretraga. On bi vraćao po 2 embrija.

A zato je meni on rekao "evo jos jedne sa divno poslozenim nalazima" 🤣…sve kronoloski…plus sam kao bonus na prvu stranu napisala ukratko svoj "decursus" jer se ni ja vise ne snalazim kad me ispituju anamnezu. Danima sam ja to lipo slagala i tipkala…🙄.
    Nisam nosila mcD vrecicu…a ni cvarke, njih ne volim😏

Ja sam još nacrtala dijagram sa značajnijim hospitalizacijama, operacijama i MPO postupcima kao nekakv sažetak svoje povijesti bolesti 😁😂

Ajme tako sam ja kod Radončića, i onda on zlocesti jedva prelistao svaku petu stranicu, bilo mu previse svega 🙈😂😂😂..
    Jos sam mu isto prvu stranicu napravila 'sazetak' tj uvod u anatomiju😂😂😂
    I sve kronološki poredala…
    E tu me razocarao😒😒😒

Ja sam prije pola godine bila kod Čorića na pregledu i donjela sam mu svoj fascikl, odmahnuo je rukom i rekao da neće gledati, još sam bila privatno kod njega, ne u Petrovoj. Nije mi dao da dođem do riječi, prekidao me kad bih krenula s pričom koja je bila van njegovih pitanja.

Fuj to..pu👻🤪

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Nirvana2024
    02. Travanj 2021. 08:26

Ja sam bila u Labplus tu u Zagrebu, meni su dobri i imaju pristojne cijene.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.