Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia3.0
    02. Travanj 2021. 08:29

Jutro cure, hvala svima koje su mi slale utjesne rijeci. Bit ce bolje! Mora!
    MTB-zao mi je, nadam se da ces ipak iz svega izaci pametnija za nalaze citogenetike. 
    Bjelisi-zao mi je radi bete. Ponovi da vidis na cemu si, ali to i sama znas. 
    Netko je spominjao Vinogradsku i aspiraciju pod covidom, ivevk? Ne znam jesu li mijenjali pravila, mozda su tebe odbili kao “vanjskog pacijenta”, ali do nedavno je vrijedilo da te aspiriraju, u posebnim uvjetima, neovisno o covidu, ali da se jajne stanice unistavaju. Ne spajaju ih sa spermicima. Bas me zanima jesu im to sad nova pravila da te ni ne aspiriraju vise... 🙄

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    02. Travanj 2021. 08:30

*Stanice se unistavaju ako si pozitivna na covid (sad sam skuzila da mi je dvosmislen tekst 🤦🏻‍♀️)

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

sbjelisi
    02. Travanj 2021. 08:42

Nirvana na koju adresu idem, Maksimirska 225? Vidim da ima još neka adresa dublje u Dubravi, to je valjda lab?
    Leia

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    02. Travanj 2021. 08:47

Evo feedback za lab koji sutra radi ako nekome treba 😁 ZG, ST
    Cijena pretrage Beta HCG iznosi 150,00 kn. Nalaz je gotov isti dan.
    Naručivanje nije potrebno kao niti biti natašte.
    Radno  vrijeme laboratorija je  svaki dan od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 12 sati na adresi u Zagrebu Prijepoljska 19B i Maksimirska 282/prizemlje te u Splitu Dubrovačka 1.

oharascarlett14@gmail.com

Nirvana2024
    02. Travanj 2021. 08:48

sbjelisi 💕👣💕👣

Nirvana na koju adresu idem, Maksimirska 225? Vidim da ima još neka adresa dublje u Dubravi, to je valjda lab?
    Leia

Da, mislim da je Prijepoljska lab, a na okretistu brisevi i ostalo.
    Ja sam bila na brisevima tamo, rekla da mi je hitno, bas mi je trebalo za postupak, odradili su ultrabrzo.
    A za vise pretraga odobravaju i popust.. htjela sam u jednom trenu provjeriti hormone prije nego u Petrovoj to odradim (na kraju nisam), ali su mi dali par 100 kn manju ponudi nego ostali.
    Najbolje nazovi i pitaj da ti ja krivo ne prenesem gdje se sto radi 🙂

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Lita.1234
    02. Travanj 2021. 08:52

vuky

dobro jutro…. idem danas u IVF polikliniku…. koliko sam vidjela na Google map to je negdje na Kvatricu i tamo mogu parkirati u garaži?
    Jucer sam 100 nekih losih scenarija izvrtila, lose moje stanice, losi spermiji, godine… inzulinska, hipo… ne slazu se geni meni i mm… vec bi nesto bilo da je mislilo… jos mi šogorica sa mnom printa nalaze i kad je sve na hrpu vidjela- kaze a da idete vi na tu donaciju sto pricas…. ufffff…. nekako me strah! Btw. Moze mm sa mnom ili ne smije unutra? nisam pitala….

jutro, tako garaza je ispod. Nemoj panicariti, smiriti cecte dr.. ne smije unutra cini mi se koliko se sjecam..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Nina985
    02. Travanj 2021. 09:05

vuky

dobro jutro…. idem danas u IVF polikliniku…. koliko sam vidjela na Google map to je negdje na Kvatricu i tamo mogu parkirati u garaži?
    Jucer sam 100 nekih losih scenarija izvrtila, lose moje stanice, losi spermiji, godine… inzulinska, hipo… ne slazu se geni meni i mm… vec bi nesto bilo da je mislilo… jos mi šogorica sa mnom printa nalaze i kad je sve na hrpu vidjela- kaze a da idete vi na tu donaciju sto pricas…. ufffff…. nekako me strah! Btw. Moze mm sa mnom ili ne smije unutra? nisam pitala….

Da, poliklinika je na Kvatriću, centar Kvaternik Plaza, imaš parking u garaži, 10 kn sat, jefrinije nego da tražiš parking oko centra jer je zona 1 i cijena parkinga je tamo 12 kn sat. Unutra ne daju s pratnjom zbog korone. 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

zoeeuzoee
    02. Travanj 2021. 09:15

Bokic cure, evo krwnuo je smedi iscjedak tak da ocito nis s moje trudnoce.
    Htjela sam vas pitati ako znate kaj je bolje tablete ili kiretaza?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Tiinaa
    02. Travanj 2021. 09:19

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro lavice,
    Hvala vam svima na navijanju, predivne ste ❤
    Ja sam jucer nakon bete dovrsila posao i otisla u na rucak vanka, probala iskljuciti se iz svega ovoga. Da prezivim. Skupim snage. Za dalje.
    Sto se bete tice, ja se uvijek nadam cudu, takva sam po prirodi. Ipak, uzevsi u obzir gomile testova koje sam ovdje vidjela u ovih dugih 3mj, jucer kada sam popiskila isti, jedbako blijedi test, sve mi je bilo prilicno jasno. Zapravo, brinuti sam pocela vec na prvi mullerov test kada sam navecer shvatila da sam 8DNT, a ne 7DNT. Za te dane vec je i taj prvi test bio preslab.. Kada je iduci dan bio isti… Znala sam da ovo nece biti lako.

Kratko sam popratila koliko sam stigla.
    Manemojvidim da se sve smirilo. Hvala bogu 🙏❤
    Ivek strasno mi je zao radi Covid testa, stvarno mal suerte. Ali nema odustajanja! Nadam se da pucketw je nece biti bolno 🙏❤
    Ericaadrzim fige za ovaj postupak. I da se uspjesno sanira jajnik nakon toga ❤❤
    Svim vadilicama bete želim lijepe brojke koje se pravilno duplaju! ❤❤🙏💪Trazila sam lab koji radi na Veliku subotu. Nasla sam ovajhttps://poliklinika-labplus.hr/pretrage
    Nisam nikad prije cula za njih, mozda cure iz ST znaju? Tiinaa odakle si ti?
    Zvati cu ih kasnije, u neko pristojnije doba da provjerim. Volila bih sutra znati sto s terapijom, a to ne mogu bez druge bete.

….iiiiii danas pocinju prazniciiiiiii ❤ 3.5dana relax 🐼😎 Dosta mi je posla, zaista. U cijeloj ovoj prici jako me pere da me ovaj abnormalni stres dovršio i svakom pogledu. 😞 Osjećam se baš lose radi toga, osjećam krivnju.

Draga iz Splita sam al zivim vec 7 godina u Njemackoj tako da sam u postupku ovdje... al kao sto si vidila nazalost beta se nije poduplala nego samo malo narasla sad bidem vidjela u utorak.. rekli su da je moguce da su se dva primila pa jedan odusto.. al nazalost do utorka nista neradi pa nemogu prije vadit...

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

vuky
    02. Travanj 2021. 09:23

hvalaaa.... jako me strah i nadam se da necu zablokirati :/ je rade uzv na konzultacijama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.