Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    02. Travanj 2021. 09:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky, samo ti imaj na umu da to nije neki strogi doktor, nego dečko tvoje jako bliske prijateljice
    Lupit će te laktom, pričat će ti svoje standardne fore da te opusti, reći će ti da mu se sviđaju žene kao ti i onda naći neku zajedničku crtu koju imate (horoskop, humor, politika, vrijeme, čvarci, …).
    Puno puta će te pitati imaš li još pitanja. Reći će ti da će on sa tobom sve samo iskreno. Većinu pretraga će ti reći da nema smisla raditi, ili će ti reći gdje se radi 5 kuna jeftinije nego što bi ti radila (škrt je u PM ). Za suplemente će ti održati strastveni govor zašto su nepotrebni
    I bez obzira na to, poštovat će tvoje želje, pregledat će ti i nalaze za koje je rekao da su nepotrebni, podržat te da napraviš i pretrage koje misli da ne treba ako su tebi bitne, i generalno jako će te slušati i uvažavati i učiniti sve što može da se ti osjećaš najugodnije moguće. Na kraju ove priče, njemu je najbitnije da ti postaneš majka i on će učiniti sve što može da ti pomogne na tom putu

u pm zaljubila sam se u tvog doktora 🤣🤣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• *.Women_name.*
    02. Travanj 2021. 10:03

Mara234

Pozdrav cure. Trebala bih se naručiti u Petrovu ili Sveti Duh da mi netko pogleda nalaze za trombofiliju. Znate možda mail, doktora gdje se najbolje naručiti. Doktorica mi je spomenula dr. Ivanišević u Petrovoj. Zna netko možda na koji mail se najbolje naručiti. Hvala

Ona ti radi na patologiji trudnoće. Neznam mail, ali broj odjela im je 01 4604 629

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    02. Travanj 2021. 10:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo ovo:
    lioraliora- 2.4. beta
    Aura- 2.4. beta
    Monkica24- 2.4. beta
    vuky- 2.4. / 6.4. /8.4. konzultacije
    Ruska1986- 37tt mala gimnastičarka, 2.4 UZV, 6.4. CTG

Sretno cure!!!

Sretno cure 🙏🤞😁😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

stani
    02. Travanj 2021. 10:08

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Danas imamo ovo:
    lioraliora- 2.4. beta
    Aura- 2.4. beta
    Monkica24- 2.4. beta
    vuky- 2.4. / 6.4. /8.4. konzultacije
    Ruska1986- 37tt mala gimnastičarka, 2.4 UZV, 6.4. CTG

Sretno cure!!!

Sretno cure!!!🍀🍀🍀🍀

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Mara234
    02. Travanj 2021. 10:21

*.Women_name.*

Mara234

Pozdrav cure. Trebala bih se naručiti u Petrovu ili Sveti Duh da mi netko pogleda nalaze za trombofiliju. Znate možda mail, doktora gdje se najbolje naručiti. Doktorica mi je spomenula dr. Ivanišević u Petrovoj. Zna netko možda na koji mail se najbolje naručiti. Hvala

Ona ti radi na patologiji trudnoće. Neznam mail, ali broj odjela im je 01 4604 629

Hvala ti. Zvala sam taj odjel pa su mi rekli da se naručim u trudničku ambulantu. Pa se sad tamo pokušavam naručiti. Ne znam kod kojeg će me naručiti. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• Ivevk
    02. Travanj 2021. 10:26

Jutro cure... Danas je novi dan, sretno svim curama danas🍀🍀🍀
    Cula sam se sa doktorom, na sljedecem postupku sam za 3 mjeseca... ☺️

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lucyinthesky
    02. Travanj 2021. 10:30

vuky imaš garažu ispod Ivf-a u toj Kvaternik plazi ili minutu udaljenu onu na Kvatriću, obje su ok opcija.
    Nemaš se čega bojati dr je ok, sve mu ispričaj, izrazi svoje sumnje i želje i pitaj ga na kraju kakav plan bi imao za tebe.
    Pripremi se ma citate iz Casablanke, početak divnog prijateljstva and stuff 🙃
    Da li će ti raditi uzv ovisi o danu ciklusa i dogovoru. Muž ne smije s tobom radi covida.
    Bilo bi ok da si na papir pripremiš sve što ga želiš pitati.Sretno💪
    Ja idući tjedan imam uzv i totalno brijem da imam neku cistu, nešto me probada nekak čudno zadnjih dana, pogotovo kod napora 🤔Inače ih nemam nikad, ali ono, zakon vjerojatnosti 🙄
    SBjelis ❤️
    MTB kako si danas, jel krvarenje ok?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    02. Travanj 2021. 10:31

Ivevk

Jutro cure… Danas je novi dan, sretno svim curama danas🍀🍀🍀
    Cula sam se sa doktorom, na sljedecem postupku sam za 3 mjeseca… ☺️

Super, brzo će to proći💪👍
    Znači primaju predbilježbe za ljeto ili još ne?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    02. Travanj 2021. 10:32

Mara234

*.Women_name.*

Mara234

Hvala ti. Zvala sam taj odjel pa su mi rekli da se naručim u trudničku ambulantu. Pa se sad tamo pokušavam naručiti. Ne znam kod kojeg će me naručiti.

predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr

Probaj navest u mailu da bi htjela kod nje, znaju uvazit ako želiš kod nekog. Iako ona radi samo na odjelu ali mislim da prek trudnicke naručuju i na odjel, ne sjećam se kak je bilo kad sam se ja prvi put naručivala za odjel. Mislim da sam isto preko trudnicke

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 10:33

Lucyinthesky

MTB kako si danas, jel krvarenje ok?

Hvala što brineš. Nema krvarenja, čekam da krene menstruacija. Skoro pa i nisam krvarila od kad me počistio, očito je to dobro napravio.
    Inače, da se okupimo mi Gićeve pacijentice, mislim da mu cijeli repertoar možemo zapisati, ima nekih 20 provala koje nam svima uvaljuje 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.