Samara predobre vijesti 🥰🥰🥰
Zoezoe žao mi je ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo meni dosao negativan test, hvala bogu.. vidis kako to sve naopako.. a ja uvjerena da imam, neka glupava temp, glavobolja, nos.. ocito mi je to od pikanja.. bas mi je zao ivevk. ❤❤❤ drzi se. nezz sto da kazem.. valjda nisu pogrijesili to bi jos bilo najzalosnije..
Ajde fala Bogu.. Nek je bar tebi sretno🍀🍀🍀🙏🙏
Da.. Bas bi bilo zalosno da su pogrijesili.. Al dobro, sta je tu je.. Sad sam se nekako i pomirila s tim… Bit ce jos bolje kad prespavam i kad malo glavu ohladim..
bar ces dobit anesteziju 🙄🙄🙄🙄 a majko mila
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Pozdrav cure, nisam vadila betu, sustav je danas pao u cijeloj drzavi taj za e upitnice, samo tko imao ručnu uputnicu mogao vaditi krv 🙄. Čekala sam jutros 3 i pol sata rekli su da odemo doma svi..pa sad budem vidjela dal ce ujutro raditi sve, moram zvati. Usput prošli put kad sam ostala trudna imala sam i napuhan trbuh, i probleme sa zatvorom, grudi narasle odmah za broj..sad nista..sva sam ispuhana, danas mi je 13dnt .. jel to ima veze s onim što kažu svaka trudnoća drukčija? 😅
Evo, dvije trudnoće iza mene, ne mogu biti različitije nego što jesu. Samo se konačni rezultat poklapa 😂😂😂
Pih, amaterko jedna🤪😂
Vodim za jednu trudnoću🙆♀️🙆♀️🙆♀️
sve 3 poseban slucaj za sebe, samo kraj isti da🙈🙈🙈🤦♀️
No woriz, imam smrzlića u rukavu, budem te stigla za mjesec, dva
Zapravo, ja kužim naš problem. Prekreativne smo u ovih prvih par tjedana i svaki put smislimo nešto novo. Pa se istrošimo, i uvijek finiširamo jednako
💔💔💔
Samara Super vijesti!
Ivevk, ma čak se ne šalim. Više ništa ne moraš paziti kad ti neće raditi aspiraciju, možeš uzimati sve što bi inače uzela.
zoeeuzoee, jako mi je žao. Slažem se da pričekaš par dana. I prije kiretaže, odi tražiti drugo mišljenje. Ja sam ih tražila 3 prije svoje zadnje kiretaže. Čisto da se kasnije ne mozgam da li ipak možda...
Lucka007, ona nije MPO djevojka, ona je spontana trudnoća.
💔💔💔
Ivevk a baš koma, žao mi je. Ovo za Vinogradsku je na tren baš dobro zazvučalo. Želim ti da se što bezbolnije riješiš tih folikula.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Kako si rekla da, se zove ona droga 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dolantin??
Rekla sam muzu da cu iduci transfer rokat tablete i spavat, malo da promjenim strategiju💆♀️💆♀️💆♀️💆♀️
A ako opet bude spontani rekla sam mu da me ni ne budi, samo neka mi kaze da si pojacam dozu🙈😂😂😂😂….
Dolantin, da
A gle, ja u prvoj trudnoći skoro nisam disala da nešto krivo ne napravim, izbacila sam svu kozmetiku, bilo što iz hrane što nije idealno, jako štedila tijelo ...
Niš, puklo ko kokica, idemo dalje.
U ovoj sam bila opuštenija, jela burgere, ponašala se prirodnije, hodala, generalno bila bliža sebi.
Šipak.
U idućoj ću piti i drogirati se i trpati sve moguće kemikalije u sebe. Možda se i propušim
💔💔💔
Ana123456 kako si se ti nosila s ostatkom daaana nakon otkazivanja postupka.. Jel si pila stogod??
E i zaboravila sam napisati da sam po potrebi pila i brufen..
I menstruacija mi je došla odmah dan dva nakon zadnjeg duphastona..
Nadam se da cu sad naredni period do menstruacije proci lagano.. Da nece biti kakvih komplikacija.. Samo mi jos to treba🙄
Biti će to sve dobro samo da prođe ovulacija i da se jajnici smire
Držim fige da što prije kreneš u novi postupak 😘
U svemu ovo bar znaš da idući put nebi trebala biti pozitivna 🙂
Eeee da.. Kakav sam ja baksuz i tad cu bit pozitivna😂😂😂😂
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Evo meni dosao negativan test, hvala bogu.. vidis kako to sve naopako.. a ja uvjerena da imam, neka glupava temp, glavobolja, nos.. ocito mi je to od pikanja.. bas mi je zao ivevk. ❤❤❤ drzi se. nezz sto da kazem.. valjda nisu pogrijesili to bi jos bilo najzalosnije..
Ajde fala Bogu.. Nek je bar tebi sretno🍀🍀🍀🙏🙏
Da.. Bas bi bilo zalosno da su pogrijesili.. Al dobro, sta je tu je.. Sad sam se nekako i pomirila s tim… Bit ce jos bolje kad prespavam i kad malo glavu ohladim..
bar ces dobit anesteziju 🙄🙄🙄🙄 a majko mila
A pa valjda ce do tada naci anesteziologa🙈☹️
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ivevk žao mi je što se tako nezgodno poklopilo 😏 nadam se da te pucanje folikula neće previše bolit 😟 i da nećeš imat izražene simptome!
Samara super vijesti!!! 😍😍🥰
Lita drago mi je da nisi pozitivna, sretno dalje 😁😁😘
LioraLiora svaka trudnoća je za sebe 😁😁 žao mi je što nisi uspjela izvadit krv. Testic? 😘
Zoeeuzoee i ja bi pričekala, jer kod spontani trudnoća nije isključena kasnije ovulacija. Nadamo se da ipak je bebica još malecka 🥰 kad imaš opet uzv?
Ja danas se probudila, i nakon jučerašnjeg dobrog uzv dobila odobrenje, otišla u shopping (nakon pola godine, zaboravila sam kako to city izgleda 🙊) i vratila se kući bez bolova! Tako sam sretna što više nema onog pritiska, nadam se da će se tako i nastaviti pa da mogu u nadolazećim tjednima malo obilazit dućane 😁 jedino što je danas bila takva vrućina i moj niski tlak se udruzili, izašla iz trgovine kao pijana 🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure,
Ovaj MTBin Gić baš je neki šarmer. Bila sam danas na konzultacijama kod njega. Fino smo se druškali nekih 45 min, ja k'o kakva školarka, kronološki složen fascikl, pripremljena pitanja. On nije za to da sad radim sve dodatne pretrage niti da idem na laparoskopiju koju mi je Vrčić preporučio. Rekao je da meni nema smisla histeroskopija. Kaže da imam divne jajnike i s obzirom da sam dobro reagirala u prošlom IVF-u, on bi da sad idemo u novi postupak bez dodatnih pretraga. On bi vraćao po 2 embrija.
A zato je meni on rekao "evo jos jedne sa divno poslozenim nalazima" 🤣…sve kronoloski…plus sam kao bonus na prvu stranu napisala ukratko svoj "decursus" jer se ni ja vise ne snalazim kad me ispituju anamnezu. Danima sam ja to lipo slagala i tipkala…🙄.
Nisam nosila mcD vrecicu…a ni cvarke, njih ne volim😏
Ja sam još nacrtala dijagram sa značajnijim hospitalizacijama, operacijama i MPO postupcima kao nekakv sažetak svoje povijesti bolesti 😁😂
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji