Cure, dobila sam nalaz histeroskopije gdje piše: "CD 56: Positive in many cells (+++)"
što to znači? ima li tko iskustva s time? je li koja ostala trudna ili rodila s tom dijagnozom?
Hvala.
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Zaboravila napisat dijagnozu: Proliferative endometrium.
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Jutro cure… Danas je novi dan, sretno svim curama danas🍀🍀🍀
Cula sam se sa doktorom, na sljedecem postupku sam za 3 mjeseca… ☺️
Super, brzo će to proći💪👍
Znači primaju predbilježbe za ljeto ili još ne?
E pa neznam.. Samo mi je doktor rekao da se nista ne brinem, stavljaju me za 3 mjeseca na postupak jer sad nisam isla jer je tako ispalo..
A sad jel to ima veze sa listom, taj dio stvarno neznam..
Mozda da nazoves..
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Bok svima,evo čitam vas već jako dugo puno ste mi pomogle na ovom putu koji kod mene traje jako dugo od 2011 i zato vam od srca hvala!!!
Evo ukratko prva trudnoća prirodna sa sretnom završetkom 2004❤ poslje toga ništa i nitko ništa nezna svi nalazi uredni.
Čula za dr.Harni i ona mi otkrila začepljenje jajovoda i tu počinje drama prva laparoskopija dijagnostika KBC Rijeka prof.S,pauza 3 mjeseca .
Prva stimulacija 21 stanica punkcija bez anestezije i ikakvih droga mlada neiskusna i glupa.
Oplođeno 10 5 transfera ,nikad stigla do bete prokrvarila uvijek na dan m.
Druga laparaskopija odstranjivanje jajovoda koji su se vremenom ponovno začepili i puštali toksičnu tekućinu u maternicu i nisu dali embriju da se razvije.
Druga stimulacija 14 stanica punkcija sa anestezijom oplodeno 8 transfera 4 nema ništa kao i prošli put.
Treća stimulacija oplođeno 6 3 transfera sve isto!!!
Zagreb u ♥️
2017 prosinac Elonva Menopur Oralgutran
Poliklinika IVF dr.M
Punkcija 8stanica oplodeno 7 treći dan vraćeno 3 embrija nema smrzlića!!!
2018 kolovoz rođen carskim rezom💙
2020 rujan KBC Rijeka otišla po mog zadnjeg smrzlića i ponovno ništa.
2020 IVF POLIKLINIKA
ELONVA MENOPUR ORALGUTRAN
Punkcija 7 stanica oplođeno 6 vraćeni 3 dan 2 embrija nema smrzlića!!!
Evo nas 15tt Nifty uredan stiže još jedan💙
lioraliora ❤
Aura ❤
Monkica24 ❤
vuky ❤
Ruska1986 ❤
Sretno cure danas
endometrioza
MTB kako si danas, jel krvarenje ok?
Hvala što brineš. Nema krvarenja, čekam da krene menstruacija. Skoro pa i nisam krvarila od kad me počistio, očito je to dobro napravio.
Inače, da se okupimo mi Gićeve pacijentice, mislim da mu cijeli repertoar možemo zapisati, ima nekih 20 provala koje nam svima uvaljuje
Ajde super, bitno da se to samo iščistilo i da te ne boli 👍Jesi psihički malo došla k sebi, djeluješ ok?
Da, a kužim ga, pa tko bi izmislio tak puno uleta, imaš repertoar pa ga vrtiš 😁Unatoč tome fascinira me kako čovijek pamti ili ima dobre bilješke. Ja ga svaki put kad nazove podsjetim za neke osnovne stvari, čisto da zna o kome se radi i o čemu, ali sve unaprijed zna. Čak se jednom malo kao i uvrijedio jer ga podsjećam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jutro cure… Danas je novi dan, sretno svim curama danas🍀🍀🍀
Cula sam se sa doktorom, na sljedecem postupku sam za 3 mjeseca… ☺️
Super, brzo će to proći💪👍
Znači primaju predbilježbe za ljeto ili još ne?
E pa neznam.. Samo mi je doktor rekao da se nista ne brinem, stavljaju me za 3 mjeseca na postupak jer sad nisam isla jer je tako ispalo..
A sad jel to ima veze sa listom, taj dio stvarno neznam..
Mozda da nazoves..
Hvala ti, ma pitam iz znatiželje, puno mi je razmišljati baš tako daleko unaprijed, a i volim napraviti pauzu od min 3 mj. Idem idući tjedan pa ću vidjeti.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala cure, na savjetima. Ti jajovodi mi titraju iz par razloga - jedan je što bi napokon onda imala odgovor zašto nikad nije uspjelo spontano (nisam nikad ni biokemijsku imala, a ne štitimo se nekih 16, 17 godina). Mislim da sve nas taj neki magični odgovor muči, pogotovo ako spadamo u idiopate. Plus, muči me ako imam nekio sranje u njima koji curka u maternicu, kako bi to drukčije otkrili? Ili se to vidi na histeroskopiji da nešto curi? Brisu/biopsiji maternice? Ovo što cure spominju koje imaju taj problem i da im ta tekućina ubija zametke (hydrosalphinx ili kako se već zove)?
Ne nadam se ostati spontano trudna, jer ako nisu uspjele ovakve trudnoće, plus ta miomčina koju je teško promašiti, stvarno su nam šanse nikakve. Više me zanima da ti jajovodi ne rade neku štetu.
Lucka007, nikakve posebne upale. Teška upala mjehura kad sam imala 20tak. Jednom Gardinerella, jednom Ureaplasma, više puta gljivice. Imala sam i HPV jedno vrijeme, ali sam čista od njega već godinama. Sve se dosta brzo riješilo, nikad nikakve simptome nisam imala (osim prvi put za gljivice, nisam imala pojma što je to pa sam ignorirala nadajući se da će samo proći, ali tad sam bila baš jako mlada i naivna). Navodno sam neko vrijeme imala PCOS like jajnike, ali mišljenja su podijeljena.
Identicno i meni. Sjecam se upale sa 16/17 godina i od tada sve uredno. Svi nalazi ok, a kad je usla u jajovode majko moja 🤐
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Bok svima,evo čitam vas već jako dugo puno ste mi pomogle na ovom putu koji kod mene traje jako dugo od 2011 i zato vam od srca hvala!!!
Evo ukratko prva trudnoća prirodna sa sretnom završetkom 2004❤ poslje toga ništa i nitko ništa nezna svi nalazi uredni.
Čula za dr.Harni i ona mi otkrila začepljenje jajovoda i tu počinje drama prva laparoskopija dijagnostika KBC Rijeka prof.S,pauza 3 mjeseca .
Prva stimulacija 21 stanica punkcija bez anestezije i ikakvih droga mlada neiskusna i glupa.
Oplođeno 10 5 transfera ,nikad stigla do bete prokrvarila uvijek na dan m.
Druga laparaskopija odstranjivanje jajovoda koji su se vremenom ponovno začepili i puštali toksičnu tekućinu u maternicu i nisu dali embriju da se razvije.
Druga stimulacija 14 stanica punkcija sa anestezijom oplodeno 8 transfera 4 nema ništa kao i prošli put.
Treća stimulacija oplođeno 6 3 transfera sve isto!!!
Zagreb u ♥️
2017 prosinac Elonva Menopur Oralgutran
Poliklinika IVF dr.M
Punkcija 8stanica oplodeno 7 treći dan vraćeno 3 embrija nema smrzlića!!!
2018 kolovoz rođen carskim rezom💙
2020 rujan KBC Rijeka otišla po mog zadnjeg smrzlića i ponovno ništa.
2020 IVF POLIKLINIKA
ELONVA MENOPUR ORALGUTRAN
Punkcija 7 stanica oplođeno 6 vraćeni 3 dan 2 embrija nema smrzlića!!!
Evo nas 15tt Nifty uredan stiže još jedan💙
Aaa koja prica!!! ❤❤❤❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtb i ostale lavice posto smo poceli tatu i sestru i bratakupovat s osmjehom (nije ni mama daleko) evo i vama jedan🥰🥰🥰
https://ibb.co/vBpYm1Q
Sortiraj odgovore
Najstariji