Ana123456 kako si se ti nosila s ostatkom daaana nakon otkazivanja postupka.. Jel si pila stogod??
E i zaboravila sam napisati da sam po potrebi pila i brufen..
I menstruacija mi je došla odmah dan dva nakon zadnjeg duphastona..
Pozdrav cure, nisam vadila betu, sustav je danas pao u cijeloj drzavi taj za e upitnice, samo tko imao ručnu uputnicu mogao vaditi krv 🙄. Čekala sam jutros 3 i pol sata rekli su da odemo doma svi..pa sad budem vidjela dal ce ujutro raditi sve, moram zvati. Usput prošli put kad sam ostala trudna imala sam i napuhan trbuh, i probleme sa zatvorom, grudi narasle odmah za broj..sad nista..sva sam ispuhana, danas mi je 13dnt .. jel to ima veze s onim što kažu svaka trudnoća drukčija? 😅
Evo, dvije trudnoće iza mene, ne mogu biti različitije nego što jesu. Samo se konačni rezultat poklapa 😂😂😂
💔💔💔
Pozdrav cure, nisam vadila betu, sustav je danas pao u cijeloj drzavi taj za e upitnice, samo tko imao ručnu uputnicu mogao vaditi krv 🙄. Čekala sam jutros 3 i pol sata rekli su da odemo doma svi..pa sad budem vidjela dal ce ujutro raditi sve, moram zvati. Usput prošli put kad sam ostala trudna imala sam i napuhan trbuh, i probleme sa zatvorom, grudi narasle odmah za broj..sad nista..sva sam ispuhana, danas mi je 13dnt .. jel to ima veze s onim što kažu svaka trudnoća drukčija? 😅
Onak🙈🙈🙈
Ja kao ja bih sad odmah otisla kupit test😂, i ne moras cekati jutro jer do sad kad god da ga oiskis ako si trudna crta mora biti vidljiva u bilo koje doba dana, noći…
O simptomima necu, to nist ne priznajem.. 3 put sam bila trudna i samo test i betu priznajem🤪😂😂
Nemoj samo pitat kud sada navecer ☺️☺️
Muller, dm, ljekarna, dezurna ljekarna, kod nas cak i u kauflandu ima za kupit test😂…
Gdje ima volje, ima i načina 😎😎😎
💔💔💔
Evo i nas.. Mama napokon od utorka ide na zasluzeno bolovanje 💪 decko se okrenuo 🎉🎆 i nadamo se da bude u tom polozaju i ostao.
Imamo 1550g i par dana smo veći nego bi trebali biti. Sljedeci UZV 30.04.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Evo ovako.. Trudna ne mogu ostat jer nemam jajovode.. 🙈
Cula sam se sa doktorom..rekao je da nece niti jedna bolnica to odradit jer sam pozitivna, cuo se sa dr. iz Vinogradske i Petrove… Kaze prerizicno im je da ne bi virus usao na odjel..
Sto se tice dalje.. Trebala bih navodno 3 tablete dulfastona uzimat..
Jel ima tko kakav savjet kako da si olaksam taj period sa nakon te stoperice i prekida postupka??
Aha, nemaš ni jedan jajovod, ja sam mislila da nemaš samo 1… A onda nema rizika od seksa… Žao mi je što te neće primiti. Baš koma je to sve ispalo sad…. Moguće da će te boljeti pucanje folikula, onda pij nešto protiv bolova…
A sta smijem popit?
Jel smijem normabel 2 mg da mi malo opusti sve to dolje i recimo lupocet ili lekadol?
Sad ti je svejedno, rokaj droge po želji.
Ahahhaha.. Pa draga idu tebe te droge😂🙈🤭🙃
Ma nek je svo zlo u tome.. Idemo dalje ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Evo meni dosao negativan test, hvala bogu.. vidis kako to sve naopako.. a ja uvjerena da imam, neka glupava temp, glavobolja, nos.. ocito mi je to od pikanja.. bas mi je zao ivevk. ❤❤❤ drzi se. nezz sto da kazem.. valjda nisu pogrijesili to bi jos bilo najzalosnije..
Ajde fala Bogu.. Nek je bar tebi sretno🍀🍀🍀🙏🙏
Da.. Bas bi bilo zalosno da su pogrijesili.. Al dobro, sta je tu je.. Sad sam se nekako i pomirila s tim... Bit ce jos bolje kad prespavam i kad malo glavu ohladim..
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Vecer drage moje, bila danas na pregledu po ult je danas 7 tjedni
Vidi se i dalje samo gestacijska vrecica osim sto je sad veca ali je prazna tak da nisu bas dobrije vijesti. Vec me na kiretazu slala al sam odlucila pricekati jos par dana posto ne krvarim i nemam bolove.
Evo slike https://ibb.co/6wGSg5p
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Ana123456 kako si se ti nosila s ostatkom daaana nakon otkazivanja postupka.. Jel si pila stogod??
Nadam se da cu sad naredni period do menstruacije proci lagano.. Da nece biti kakvih komplikacija.. Samo mi jos to treba🙄
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Vecer drage moje, bila danas na pregledu po ult je danas 7 tjedni
Vidi se i dalje samo gestacijska vrecica osim sto je sad veca ali je prazna tak da nisu bas dobrije vijesti. Vec me na kiretazu slala al sam odlucila pricekati jos par dana posto ne krvarim i nemam bolove.
Evo slikehttps://ibb.co/6wGSg5p
Nemoj gubit nadu, pricekaj jos malo.. Mozda se malo pile i pojavi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Nadam se da cu sad naredni period do menstruacije proci lagano.. Da nece biti kakvih komplikacija.. Samo mi jos to treba🙄
Biti će to sve dobro samo da prođe ovulacija i da se jajnici smire
Držim fige da što prije kreneš u novi postupak 😘
U svemu ovo bar znaš da idući put nebi trebala biti pozitivna 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji