Evo ovako.. Trudna ne mogu ostat jer nemam jajovode.. 🙈
Cula sam se sa doktorom..rekao je da nece niti jedna bolnica to odradit jer sam pozitivna, cuo se sa dr. iz Vinogradske i Petrove… Kaze prerizicno im je da ne bi virus usao na odjel..
Sto se tice dalje.. Trebala bih navodno 3 tablete dulfastona uzimat..
Jel ima tko kakav savjet kako da si olaksam taj period sa nakon te stoperice i prekida postupka??
Ne bih se ja bas oslanjala na to sto nemas jajovode, na puno stvari sta se dese, medicina nema objasnjenja. 😏
Ana123456 je imala prekid postupka, ona ce najbolje znat.
05.12.2022 💗
Ana123456 kako si se ti nosila s ostatkom daaana nakon otkazivanja postupka.. Jel si pila stogod??
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Manemoj stvarno mislim da nije nista strasno pogotovo jer kazes da je smao kad se obrises.. Cure su sve dobro rekle i ja vjerujem da ces ti roditi zdravu bebicu.. 🤗❤️👶
Sbjelis drzim fige za betu na najjace i refresam danas cili dan radi toga 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Tiki drago mi je da je macak bolje ali mi je bas zao radi kontrakcija.. Zasluzila si sta manje se brinut ovu trudnocu 🙏🙏🙏❤️❤️👶 vjerujem da cete vi dogurat i do 37og ne samo 30og 🍀🍀
Tanja super je to broj folikula nemas zasto biti tuzna 🍾🤞🤞🤞🍀
BoBO ❤️
Nisam ostale uspjela pohvatat, od jucer sam opet u mucninama i to dosta gadnim.. Sinoc sam povratila jedno 7-8 puta, grcenje cijelig tijela jer je zeludac prazan, osjecaj kao da cu se ugusit prilikom naprezanna i tak… Danas nije tako al je i dalje 🤮🤮🤮 novost je da osjecam maternicu valjda. Neke lagane bolove neznam jel to od tog naprezanja sinoc ili sta ali danas lezim vecinu dana s laganim bolovima..
Dada kako je tvoje stanje? 🤗
Joj Sanjich ja sam danas baš koma napeta, osjećam takva stezanja nisko kod maternice ali ne bih to okarakterizirala kao neku tipični bol..nego više kao lagano peckave mini bolove ..
I kao neke mjehuriće u tom dijelu također. Bila sam u pokretu dosta ovih dana pa je možda do toga ,iako gledam da puno odmaram .
Mučnine skoro pa nemam uopće, ali imam osjećaj da sam nekako napuhnuta i da mi se trbuh izbočiio makar znam da je baš rano da bi se vidio ..eto neznam. Valjda je sve ok 🙈🙈🙈
endometrioza
Cula sam se sa doktorom..rekao je da nece niti jedna bolnica to odradit jer sam pozitivna, cuo se sa dr. iz Vinogradske i Petrove… Kaze prerizicno im je da ne bi virus usao na odjel..
Jel ima tko kakav savjet kako da si olaksam taj period sa nakon te stoperice i prekida postupka??
Aha, nemaš ni jedan jajovod, ja sam mislila da nemaš samo 1... A onda nema rizika od seksa... Žao mi je što te neće primiti. Baš koma je to sve ispalo sad.... Moguće da će te boljeti pucanje folikula, onda pij nešto protiv bolova...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ivevk uf imala sam osjećaj da na svakom jajniku imam grozd grožđa 🤣 ja sam 8 ili 9 dan postupka imala prekid
Pila sam 10 dana duphaston 3x1 i posli je bilo ok
Sad pazite razvoj situacije..
Cula sam se sa ovim doktorom sto mi je radio svih ovih dana Uzv i pratio folikule.. Provukala sam mu kroz usi da navodno Vinogradska bolnica radi apsiraciju bez obzira sto sam pozitivna i cuo se sa doktorom Maričićem koji je rekao da nema nista protiv ako se moze tamo obavit..
E sad cekam da doktor provjeri informaciju pa da mi javi jel postoji mogucnost..
rekla sam ti .. tako je i meni moj rekao da negdje i rade...
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Aha, nemaš ni jedan jajovod, ja sam mislila da nemaš samo 1… A onda nema rizika od seksa… Žao mi je što te neće primiti. Baš koma je to sve ispalo sad…. Moguće da će te boljeti pucanje folikula, onda pij nešto protiv bolova…
A sta smijem popit?
Jel smijem normabel 2 mg da mi malo opusti sve to dolje i recimo lupocet ili lekadol?
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Aha, nemaš ni jedan jajovod, ja sam mislila da nemaš samo 1… A onda nema rizika od seksa… Žao mi je što te neće primiti. Baš koma je to sve ispalo sad…. Moguće da će te boljeti pucanje folikula, onda pij nešto protiv bolova…
A sta smijem popit?
Jel smijem normabel 2 mg da mi malo opusti sve to dolje i recimo lupocet ili lekadol?
Sad ti je svejedno, rokaj droge po želji.
💔💔💔
Pozdrav cure, nisam vadila betu, sustav je danas pao u cijeloj drzavi taj za e upitnice, samo tko imao ručnu uputnicu mogao vaditi krv 🙄. Čekala sam jutros 3 i pol sata rekli su da odemo doma svi..pa sad budem vidjela dal ce ujutro raditi sve, moram zvati. Usput prošli put kad sam ostala trudna imala sam i napuhan trbuh, i probleme sa zatvorom, grudi narasle odmah za broj..sad nista..sva sam ispuhana, danas mi je 13dnt .. jel to ima veze s onim što kažu svaka trudnoća drukčija? 😅
Evo meni dosao negativan test, hvala bogu.. vidis kako to sve naopako.. a ja uvjerena da imam, neka glupava temp, glavobolja, nos.. ocito mi je to od pikanja.. bas mi je zao ivevk. ❤❤❤ drzi se. nezz sto da kazem.. valjda nisu pogrijesili to bi jos bilo najzalosnije..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji