Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    01. Travanj 2021. 18:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mene je inače nazvala danas ginekologica i rekla da je uputnica koju sam jučer dobila D1 za genetičara, i da on dalje upućuje na kariotip, hla tipizaciju, citogenetiku ploda, … I da sve moram raditi na Svetom Duhu. Sad nisam pametna, da zovem citogenetiku i da ih pitam mogu li odmah na kariotip i ostalo, ili moram čekati da završe sa plodom?

Mislim da možeš paralelno sve raditi jer iz d1 uputnice se vuku sve ostale
    Sjbjelisi nadam se cudu🙏
    Ivevk ja sam se najviše toga bojala, prepuna folikula sam bila I skroz me strah prao da ću bit pozitivna, Gic mi rekao da bi on to i obavio da sam pozitivna i da se ne boji nego je šef star i zbog toga takva politika..u Vinogradskoj znam da obavljaju neovisno o covid pozitivnom testu, ne znam ima li šanse da neka druga klinika radi aspiraciju? Znam da je to sad SF samo to je bio moj tok misli dok sam se paranoirala oko istog..

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:34

BAJOMA

Ivevk

ericaa

Ivevk

Tuma

Sbjelis baš mi je žao…. I meni vuče na biokemijsku, al još se mozemo nadati….
    Ivek vjerojatno je test točan, ali ja imam 2 primjera di je pogriješio. Oba su rađena van hrvatske, al evo. Možda se neke sjećaju da su moja seka i mama dolazile prije Božića iz danske u hrv i morale su imati negativan pcr test. One i kćer od maminog muža su bile negativne, a on jedini pozitivan (bez simptoma i u mirovini, dakle bez kontakta s ljudima). Napravio je brzi test u hrv i negativan, onda je ponovio pcr, opet negativan. Znači da je onaj bio lažno pozitivan. A drugi slučaj je prijateljica u njemačkoj, sad za Valentinovo je rodila i muž je bio s njom i njegov test je došao pozitivan (isto bez simptoma) i onda su ponavljali još 2 puta i oba negativna istu večer….. Ne želim ti davati nadu jer su takvi slučajevi rijetki, al desavaju se…. Nadam se da će te i bez obzira na test moći primiti i obaviti bar aspiraciju, pa transfer može biti odgoden.. 🤞

Ma nista od aspiracije, cula sam se s njima, rekli su da pozitivna ne mogu uci u polikliniku..
    Ma straasno…

Koliko folikula imas? Koje sranje. Zao mi je

12
    Bas sranje, da…

Aj ti budi onaj Uskrsni poklon svima nama .
    Znaci sexaj se u petoj brzini . Nije nemoguce i bez jajovoda oba ja pronasla na int.
    https://www.google.com/amp/s/www.yumama.com/amp/vesti/zanimljivosti/33782-neverovatna-trudnoca-mama-zatrudnela-nakon-odstranjivanja-jajovo.html

Ahahahahha koja si ti kraljica... 😂😂😂😂
    Ovaj moj jedva ceka🙈🙈🙈🙈
    Sad kad folikule krenuu pucketat jedna za drugom bit ce veselo.. Jucer su mi vecina folikula bila preko 2 tako da ce bit veselo🥳🥳🥳🥳

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:40

Sad pazite razvoj situacije..
    Cula sam se sa ovim doktorom sto mi je radio svih ovih dana Uzv i pratio folikule.. Provukala sam mu kroz usi da navodno Vinogradska bolnica radi apsiraciju bez obzira sto sam pozitivna i cuo se sa doktorom Maričićem koji je rekao da nema nista protiv ako se moze tamo obavit..
    E sad cekam da doktor provjeri informaciju pa da mi javi jel postoji mogucnost.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Dashuri
    01. Travanj 2021. 18:41

Sbjelisi  …..😔❤
    Dobila sam i stvari, mislim da stvarno nema smisla ic vadit betu na neg test i menstruaciju. Jel mi triba jos treca stvar rec da nisam trudna?! 😪

05.12.2022 💗

Dashuri
    01. Travanj 2021. 18:42

Ivevk

Cula sam se sa ovim doktorom sto mi je radio svih ovih dana Uzv i pratio folikule.. Provukala sam mu kroz usi da navodno Vinogradska bolnica radi apsiraciju bez obzira sto sam pozitivna i cuo se sa doktorom Maričićem koji je rekao da nema nista protiv ako se moze tamo obavit..
    E sad cekam da doktor provjeri informaciju pa da mi javi jel postoji mogucnost..

Puf, ko puska bi to bilo! 🤞🤞🤞

05.12.2022 💗

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:48

Aura

Ivevk

Puf, ko puska bi to bilo! 🤞🤞🤞

Samo sad sama sebi postavljam pitanje ako je to stvarno moguce, kako ce virus utjecat na folikule??, 😱🤔

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

Kacusha
    01. Travanj 2021. 18:51

Nina985

Kača a gdje ideš na hosteroskopiju?
    Lucka007gdje si ti bila na histeroskopiji?
    Ja sam razmišljala isto da tu histeroskopiju. Svi oni kažu eto probat ćemo još jedanput pa tek nakon toga raditi dalje nalaze. Nemoguće da je dolje sve divno i krasno, a ja se patim evo već 5 godina. I ne da mi se u nove postupke bez dodatnih pretraga. Jer da je sve ok valjda sam dosad već trebala roditi. Ili moja štitnjača ubije svaki plod ili se dolje rascvjetala endometrioza, ili imam defektne jajne stanice

Idem tu kod nas u Brodu u bolnicu. Ma ja bih nekako sto vise pretraga pa da znam da je ok. I u 4mj cu prohodnost jajovoda, zaboli me. Lucka007 u potpunosti te razumijem, samo oni cesto nas ne razumiju 😐☹️🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Tuma
    01. Travanj 2021. 18:51

Ivevk

Bilo bi super da odeš u vinogradsku na aspiraciju, neka probaj to srediti. Ali ako te ne prime a ti imas 12 folikula, mislim da nezaštićen seks nije dobra ideja. Od 12 folikula može biti tipa 9 zrelih jajnih stanica od kojih se oplodi 6-7.... I da tri se prime, to je već rizicno, a što da ih se primi više.... Ili neke još podijele.... Mislim da to nije najbolja opcija.... Mislim da virus ne utječe na jajne stanice.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:58

Tuma

Ivevk

Bilo bi super da odeš u vinogradsku na aspiraciju, neka probaj to srediti. Ali ako te ne prime a ti imas 12 folikula, mislim da nezaštićen seks nije dobra ideja. Od 12 folikula može biti tipa 9 zrelih jajnih stanica od kojih se oplodi 6-7…. I da tri se prime, to je već rizicno, a što da ih se primi više…. Ili neke još podijele…. Mislim da to nije najbolja opcija…. Mislim da virus ne utječe na jajne stanice….

Aaaa.
    Ovaj dio "mislim da to nije najbolja opcija" nisam bas shvatila na sto si mislila🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

01. Travanj 2021. 19:02

Tuma

Ivevk

Bilo bi super da odeš u vinogradsku na aspiraciju, neka probaj to srediti. Ali ako te ne prime a ti imas 12 folikula, mislim da nezaštićen seks nije dobra ideja. Od 12 folikula može biti tipa 9 zrelih jajnih stanica od kojih se oplodi 6-7…. I da tri se prime, to je već rizicno, a što da ih se primi više…. Ili neke još podijele…. Mislim da to nije najbolja opcija…. Mislim da virus ne utječe na jajne stanice….

Ja sam prošle godine krenula na stimulirani postupak i nakon 5 dana gonala ,muž dobia visoku tem.i na kraju upalu pluća pa smo morali stopirati postupak ...
    Užasno su me jajnici bolili tih dana jer je bilo puno folikula i mpo gin mi je rekla da ne smijemo imati odnose (svakako ih nebi imali jer je čovik kuria danima u temp 40)..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.