Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    01. Travanj 2021. 18:09

Ivevk

Lita.1234

Ivevk

Znaci ode cijeli postupak u pm..
    Pozitivna sam na COVID😱😱😱😱😱
    A nemam nikakvih simptoma!!!!!!
    Ni da me glava boli ni temp.. Nista!!!

Aaa ne seri!!!!! pa i ja cekam. i jos mi nije dosao nalaz. i ja mislim da xu ja bit. 100 posto!! kad si se ti testirala i kada si dobila nalaz!!! luda sam!! a dr mi je radila ujutro. jbm. imam i ja garant

Jutros se testirala i dobila nalaz u 3 sata..
    A vjerujem da si negativna dok te epidemiolog nije zvao..
    Mene su kontaktirali..

aaa ja sam se testirala jucer ujutro i jos nista. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 18:16

Ivevk

ericaa

Lucyinthesky,vijesti nisu bajne😅 al idemo probat iz ovog postupka izvuc sta mozemo a onda cemo dalje. Tog jajovoda me bilo strah cijelo vrijeme. Nazalost,izgleda da smo bili u pravu.
    Mtb upravo to! Moze buknut i u trudnocu,prsnut,neznam. Ali ne zvuci dobro koliko god mala sansa bila.
    Sbjelis jako mi je zao,saljem ti zagrljaj 😘
    Ivekk jooooj,bas sjebano. To je ono cega se sve bojimo. Ja sam pitala u Rijeci i rekli su mi da ako sam pozitivna u stimulaciji da idem na punkciju,naravno prikladno obuceni,ali mislim da postupak propada,ne mogu reci 100 % ali mislim da stanice ne oploduju. Svi smo morali potpisat taj papir,katastrofa i jako mi je zao!!!

Ha nista.. Mene kad krene onda krene… Navikla sam vec..
    Sta sad.. Necu se ubit, samo mi je zao sto mi sad to sve propada.. Svi ti dani bockanja. 🥺

ivevk pa da li si zvala i pitala? mozda ne obustavljaju postupak nego pripreme sve odvojeno

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 18:18

Ivevk

Tuma

Sbjelis baš mi je žao…. I meni vuče na biokemijsku, al još se mozemo nadati….
    Ivek vjerojatno je test točan, ali ja imam 2 primjera di je pogriješio. Oba su rađena van hrvatske, al evo. Možda se neke sjećaju da su moja seka i mama dolazile prije Božića iz danske u hrv i morale su imati negativan pcr test. One i kćer od maminog muža su bile negativne, a on jedini pozitivan (bez simptoma i u mirovini, dakle bez kontakta s ljudima). Napravio je brzi test u hrv i negativan, onda je ponovio pcr, opet negativan. Znači da je onaj bio lažno pozitivan. A drugi slučaj je prijateljica u njemačkoj, sad za Valentinovo je rodila i muž je bio s njom i njegov test je došao pozitivan (isto bez simptoma) i onda su ponavljali još 2 puta i oba negativna istu večer….. Ne želim ti davati nadu jer su takvi slučajevi rijetki, al desavaju se…. Nadam se da će te i bez obzira na test moći primiti i obaviti bar aspiraciju, pa transfer može biti odgoden.. 🤞

Ma nista od aspiracije, cula sam se s njima, rekli su da pozitivna ne mogu uci u polikliniku..
    Ma straasno…

ajme pa strasno. strasno. evo. uzas

9 oplodeno 🥰🤞

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:18

Lita.1234

Ivevk

ericaa

Lucyinthesky,vijesti nisu bajne😅 al idemo probat iz ovog postupka izvuc sta mozemo a onda cemo dalje. Tog jajovoda me bilo strah cijelo vrijeme. Nazalost,izgleda da smo bili u pravu.
    Mtb upravo to! Moze buknut i u trudnocu,prsnut,neznam. Ali ne zvuci dobro koliko god mala sansa bila.
    Sbjelis jako mi je zao,saljem ti zagrljaj 😘
    Ivekk jooooj,bas sjebano. To je ono cega se sve bojimo. Ja sam pitala u Rijeci i rekli su mi da ako sam pozitivna u stimulaciji da idem na punkciju,naravno prikladno obuceni,ali mislim da postupak propada,ne mogu reci 100 % ali mislim da stanice ne oploduju. Svi smo morali potpisat taj papir,katastrofa i jako mi je zao!!!

Ha nista.. Mene kad krene onda krene… Navikla sam vec..
    Sta sad.. Necu se ubit, samo mi je zao sto mi sad to sve propada.. Svi ti dani bockanja. 🥺
    ivevk pa da li si zvala i pitala? mozda ne obustavljaju postupak nego pripreme sve odvojeno

Pa zvala sam.. Rekli su mi da se odgađa.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

MISS
    01. Travanj 2021. 18:20

Sbjelis ❤️ jako mi je zao ❤️ drzi se 
    Bozma welcome back ! 👋👋

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

ericaa
    01. Travanj 2021. 18:22

Ivevk

Tuma

Ivek vjerojatno je test točan, ali ja imam 2 primjera di je pogriješio. Oba su rađena van hrvatske, al evo. Možda se neke sjećaju da su moja seka i mama dolazile prije Božića iz danske u hrv i morale su imati negativan pcr test. One i kćer od maminog muža su bile negativne, a on jedini pozitivan (bez simptoma i u mirovini, dakle bez kontakta s ljudima). Napravio je brzi test u hrv i negativan, onda je ponovio pcr, opet negativan. Znači da je onaj bio lažno pozitivan. A drugi slučaj je prijateljica u njemačkoj, sad za Valentinovo je rodila i muž je bio s njom i njegov test je došao pozitivan (isto bez simptoma) i onda su ponavljali još 2 puta i oba negativna istu večer….. Ne želim ti davati nadu jer su takvi slučajevi rijetki, al desavaju se…. Nadam se da će te i bez obzira na test moći primiti i obaviti bar aspiraciju, pa transfer može biti odgoden.. 🤞

Ma nista od aspiracije, cula sam se s njima, rekli su da pozitivna ne mogu uci u polikliniku..
    Ma straasno…

Koliko folikula imas? Koje sranje. Zao mi je

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Emma05
    01. Travanj 2021. 18:24

Nina985

Cure,
    Ovaj MTBin Gić baš je neki šarmer. Bila sam danas na konzultacijama kod njega. Fino smo se druškali nekih 45 min, ja k'o kakva školarka, kronološki složen fascikl, pripremljena pitanja. On nije za to da sad radim sve dodatne pretrage niti da idem na laparoskopiju koju mi je Vrčić preporučio. Rekao je da meni nema smisla histeroskopija. Kaže da imam divne jajnike i s obzirom da sam dobro reagirala u prošlom IVF-u, on bi da sad idemo u novi postupak bez dodatnih pretraga. On bi vraćao po 2 embrija.

A zato je meni on rekao "evo jos jedne sa divno poslozenim nalazima" 🤣...sve kronoloski...plus sam kao bonus na prvu stranu napisala ukratko svoj "decursus" jer se ni ja vise ne snalazim kad me ispituju anamnezu. Danima sam ja to lipo slagala i tipkala...🙄.
    Nisam nosila mcD vrecicu...a ni cvarke, njih ne volim😏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:26

ericaa

Ivevk

Tuma

Ma straasno…

12
    Bas sranje, da... 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

BAJOMA
    01. Travanj 2021. 18:29

Ivevk

ericaa

Ivevk

Tuma

Ma straasno…

12
    Bas sranje, da…

Aj ti budi onaj Uskrsni poklon svima nama . 
    Znaci sexaj se u petoj brzini . Nije nemoguce i bez jajovoda oba ja pronasla na int.
    https://www.google.com/amp/s/www.yumama.com/amp/vesti/zanimljivosti/33782-neverovatna-trudnoca-mama-zatrudnela-nakon-odstranjivanja-jajovo.html

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:30

No dobro zene moje... Obzirom da sam takva kakva jesam pa kod sve nedace koje su me zadesile prolazim kao po loju, tako cu i ovo.😁
    Samo da mi se stvarno ne pojave simptomi, e onda u kur***🙄
    Nego sta je sad na redu??
    Kako to sad ide obzirom da sam sinoc primila stopericu i da postupak propada..
    Sutra ce me dr. nazvat, al sam ne strpljiva.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.