Joj cure šta bi ja bez vas ❤️❤️❤️
Ja sam prirodi panicar, ista svoja mama 😅
Evo stavila sam uložak prije dva sata, čist je skroz, zadnja dva puta kad sam išla na WC papir skroz čist.
Nadam se da će tako i ostati, ajme koliko suza sam isplakala i molila bebu da se čvrsto drži.
Prepala sam se jer nije bilo rozo nego baš čista krv na papiru. Ne kužim uopće kako je to sad samo stalo odjednom. Daj bože da se više ni ne vrati.
Pratim se dalje, pretpostavljam da će doktor reći da ne trebam dolaziti, ako me baš bude panika i ako kasnije bude krvi moja ginekologica radi sutra ujutro pa ću otići kod nje.
Super, bit će sve ok ❤️😘
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔Aura, žao mi je. Eto potrefilo se da obje isti dan proživljavamo istu stvar
. Ali bez obzira odi vaditi betu, Ja hoću, jer kao prvo moram njima javiti na humanu šta je, a kao drugo to je moj definitivni ''closure'' za ovaj krug. A da se osjećam jadno i prejadno, osjećam. Čak se ni rasplakati ne mogu pošteno koliko sam tupa. To će valjda sutra doći, kad bude sve crno na bijelo. Grozim sve svega ispočetka, od vađenja novih nalaza pa nadalje, predug je to put. Nisam uopće ni pitala koliko moram imati pauzu, kad mogu u iduću stimulaciju?? Mogu li se odmah upisati na listu čekanja, znate li?
Možeš se upisati u listu čekanja. Pauza je najčešće 3 mjeseca.
Vrlim. Budite jako nježne prema sebi, i dajte si ove praznike za punjenje baterija
💔💔💔
Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔Aura, žao mi je. Eto potrefilo se da obje isti dan proživljavamo istu stvar
. Ali bez obzira odi vaditi betu, Ja hoću, jer kao prvo moram njima javiti na humanu šta je, a kao drugo to je moj definitivni ''closure'' za ovaj krug. A da se osjećam jadno i prejadno, osjećam. Čak se ni rasplakati ne mogu pošteno koliko sam tupa. To će valjda sutra doći, kad bude sve crno na bijelo. Grozim sve svega ispočetka, od vađenja novih nalaza pa nadalje, predug je to put. Nisam uopće ni pitala koliko moram imati pauzu, kad mogu u iduću stimulaciju?? Mogu li se odmah upisati na listu čekanja, znate li?
Žao mi je, odtuguj i kreni sa planom za dalje. Pisala sam par postova više, pauza između stimuliranih bi trebala biti cca 3 mj, obično tako dr preporuče. U kojoj si klinici, mislim da se svakako možeš zapisati za dalje dok čekaš, bilo gdje, a u međuvremenu se odmoriš, obnoviš nalaze ako treba, napraviš si neke dodatne pretrage ako želiš i opskrbiš se suplementima. Proleti to vrijeme.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Joj cure šta bi ja bez vas ❤️❤️❤️
Ja sam prirodi panicar, ista svoja mama 😅
Evo stavila sam uložak prije dva sata, čist je skroz, zadnja dva puta kad sam išla na WC papir skroz čist.
Nadam se da će tako i ostati, ajme koliko suza sam isplakala i molila bebu da se čvrsto drži.
Prepala sam se jer nije bilo rozo nego baš čista krv na papiru. Ne kužim uopće kako je to sad samo stalo odjednom. Daj bože da se više ni ne vrati.
Pratim se dalje, pretpostavljam da će doktor reći da ne trebam dolaziti, ako me baš bude panika i ako kasnije bude krvi moja ginekologica radi sutra ujutro pa ću otići kod nje.
Nije lako i normalno je da se uplasis, kao sto cure kazu mozda bi bilo najbolje da odes provjeriti radi vlastitog mira.. ❤
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Cure da li ja moram pauzirat za fet... ako ovo nezavrsi za mene dobro u utorak ?? Imam jos pet smrzlica i jos me zanima ako netko zna ako do utorka ne bude beta koluka treba biti da li onda ja idem na ciscenje ili..?? Imali iti jedna od vas iskustva ?
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure da li ja moram pauzirat za fet… ako ovo nezavrsi za mene dobro u utorak ?? Imam jos pet smrzlica i jos me zanima ako netko zna ako do utorka ne bude beta koluka treba biti da li onda ja idem na ciscenje ili..?? Imali iti jedna od vas iskustva ?
Za FET ne treba pauza ako su ti jajnici OK (nije se stvorila cista) i ako ti je endometrij OK.
Vrlo vjerojatno nećeš morati na čišćenje, tako male bete, ako se ne nastave razvijati, odu same sa menstruacijom. Ne moraš brinuti o tome, tek veće bete se moraju sanirati (one bžiže ili preko 1000).
💔💔💔
Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.
Suuuper, bravoooo.. Pa dobar je broj, zar.ne?
Blago tebi ako su te uspavali, gdje si to radila?
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cure da li ja moram pauzirat za fet… ako ovo nezavrsi za mene dobro u utorak ?? Imam jos pet smrzlica i jos me zanima ako netko zna ako do utorka ne bude beta koluka treba biti da li onda ja idem na ciscenje ili..?? Imali iti jedna od vas iskustva ?
Za FET ne treba pauza ako su ti jajnici OK (nije se stvorila cista) i ako ti je endometrij OK.
Vrlo vjerojatno nećeš morati na čišćenje, tako male bete, ako se ne nastave razvijati, odu same sa menstruacijom. Ne moraš brinuti o tome, tek veće bete se moraju sanirati (one bžiže ili preko 1000).
Hvala ti mtb puno si mi pomogla... vidjet cemo u utorak sve do tada sise me i dalje bole i teske su... bolova nikakvih nemam niti krvarenja... ja se jos nadam dobrome
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Hvala ti mtb puno si mi pomogla… vidjet cemo u utorak sve do tada sise me i dalje bole i teske su… bolova nikakvih nemam niti krvarenja… ja se jos nadam dobrome
Naravno, mi smo majke, mi se uvijek nadamo do zadnjeg trena i navijamo za svoje bebe
Provedi vikend što možeš ugodnije.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji