Hvala vam cure ❤️ otići ću idući tjedan jedan prije posla onda.
Inače, sestra mi makne infuziju, zalijepi vatu i kaže čvrsto stisni, ja reko ok, stisnem sekundu i pustim 🙈🙈🙈🙈 kad je to krenulo sukljati, kaže ona meni ajme ovo će biti hematomcina, ono odmah nateklo.. onda me nisu pustili doma nego sam još malo bila tamo pa mi rekla da doma stavljam obloge.. ja inače uvijek s podljevima završim, zato i ne volim vaditi krv ali ako mislite da bi mi bilo dobro ću otići.
MaloTelesamo za tebe ❤️
Baš se divim slici, to se tako vidi sa 8 tjedana? Ima sve vec? 🤗🤗
Da, ne možeš vjerovati, mislim da je ovo do dobrog UZV pa se tako vidi. Rukice i nogice se krenule razvijati, kaže on meni gle sad se beba sama miče i vidiš kako se okreće i rita i kaže evo stucnula je. Ja bila u šoku, znam da su cure pričale da osjete da bebe stucaju ali ne mogu vjerovati da se to dogadja tako maloj bebi.
Tako ćeš i ti još malo 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure ❤️ otići ću idući tjedan jedan prije posla onda.
Inače, sestra mi makne infuziju, zalijepi vatu i kaže čvrsto stisni, ja reko ok, stisnem sekundu i pustim 🙈🙈🙈🙈 kad je to krenulo sukljati, kaže ona meni ajme ovo će biti hematomcina, ono odmah nateklo.. onda me nisu pustili doma nego sam još malo bila tamo pa mi rekla da doma stavljam obloge.. ja inače uvijek s podljevima završim, zato i ne volim vaditi krv ali ako mislite da bi mi bilo dobro ću otići.
MaloTelesamo za tebe ❤️
Baš se divim slici, to se tako vidi sa 8 tjedana? Ima sve vec? 🤗🤗
Da, ne možeš vjerovati, mislim da je ovo do dobrog UZV pa se tako vidi. Rukice i nogice se krenule razvijati, kaže on meni gle sad se beba sama miče i vidiš kako se okreće i rita i kaže evo stucnula je. Ja bila u šoku, znam da su cure pričale da osjete da bebe stucaju ali ne mogu vjerovati da se to dogadja tako maloj bebi.
Tako ćeš i ti još malo 😉
Jojjj prekrasno nešto 😇😇😇 ma nemogu vjerovati tako rano... baš čudo 🤩🤩. A tipa sa 6 tjedana se vidi točkica ajmo reći i neki blagi titraji, a dva tjedna nakon čovjek 🙈🙈🙈
Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".
Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.
Krvaris i dalje jako? Mozda da odes na hitnu ako bas puno, puno krvi gubis
Ne, danas je OK.
Ne može mi hitna pomoći, ionako sutra idem na kontrolu. Bolje da izađe ovako nego da mi krenu čeprkati ili mi daju tablete.
Ne, mislila sam da jos jako krvaris pa zbog toga… Kad ides sutra?
Ma i da krvarim, što bi mi napravili, stavili čep u
Ako će se netko igrati sa mojom bolje da mi to bude dečko
Sutra sam oko 12, bude to Gić riješio i dao mi savjete. Vjerojatno kad prestanem skroz sa terapijom će se brzo pročistiti - nadam se.
💔💔💔
Louylou"uzimala mega dozu vitamina D, jednu uzela dan prije transfera"
… Jel mi mozes malo pojasnit taj dio sa vitamninom D?
Nisam bas na "ti" sa vitaminom D… 🙈
Manemoj, mislim da je ovo pitanje za tebe.😊
Inace Ivevk, ja sam uzimala dosta dugo Better You Dlux 3000 sprey i uspjela si dignuti vitamin D s 50 na iznad 150 nmol/L.
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Mtb- jako,jako mi je žao💔... Znam da rijeci sad malo znace...♥️ Drzi se, vrlim na najjace♥️....
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Nisam bas na "ti" sa vitaminom D… 🙈
hej i ja ga uzimam 2500iu dnevno .. imas od solgara tekuci, on ne ide na recept. I imas jos neki tako jak al mislim da ide na recept
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".
Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.
Znam. Bas sam ti i razmisljala prije par sati. Mislim da se treba otkriti razlog tih spontanih. U necemu je fora. Apsolutno je nemoguce da je svaki plod do sada bio kromosomska greska pa da je zato doslo do pobacaja. Oprosti sto tako pisem. Al znam da i ti znas da se treba pokusati naci rszlog neuspjesnog zadrzavanja ploda
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Znam. Bas sam ti i razmisljala prije par sati. Mislim da se treba otkriti razlog tih spontanih. U necemu je fora. Apsolutno je nemoguce da je svaki plod do sada bio kromosomska greska pa da je zato doslo do pobacaja. Oprosti sto tako pisem. Al znam da i ti znas da se treba pokusati naci rszlog neuspjesnog zadrzavanja ploda
Slažem se. Postoji šansa da je radi kromosomske greške, radi godina. Ali onda je velika šansa da mi je većina zametaka takva.
Ili je problem u mom tijelu, mojoj maternici, možda miomu. Ne znam. Zato sam i radila hrpu pretraga nakon prvog spontanog, već onda sam popisala drugu hrpicu pretraga za nakon drugog postupka (jer mi je bilo previše sve odjednom) kroz koji ću sad proći, kad se malo oporavim.
Ali nema smisla ići ispucavati pokušaje i prolaziti kroz ovakve traume dok ne istestiram sve što današnja medicina zna istestirati.
Dan po dan.
💔💔💔
Nisam bas na "ti" sa vitaminom D… 🙈Manemoj, mislim da je ovo pitanje za tebe.😊
InaceIvevk, ja sam uzimala dosta dugo Better You Dlux 3000 sprey i uspjela si dignuti vitamin D s 50 na iznad 150 nmol/L.
Ivevk jesi vadila Vitamin D? Istraživanja su pokazala da je dosta bitan kod implantacije. Meni je bio jako nizak (40) a za MPO je mislim optimalno izmedju 90 i 120 ako se ne varam. Radi toga sam na recept dobila DVital od 25000. Piju se valjda jednom tjedno ali ja sam iskreno pila prvo svaka 4 dana pa prorijedila na 5 dana. Nakon mjesec i po mi se digao na skoro 90 i po savjetu naše Nikite tempirala sam da zadnju mega dozu uzmem dan prije transfera. Eto, ja baš nisam stručna kao ostale cure, objasnila sam onako kako sam ja shvatila 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.
Jako mi je žao💔 ne mogu pronaći riječi koje će te utješiti, osim da se suosjećam s tobom što prolazis. Nadam se samo da te neće boljeti jako.
Meni je prošlo tjedan dana, fizički sam super i nadam se da se sve ocistilo, idem na uzv za par dana, ali psihički sam koma, 100 pitanja, plaće mi se, umorna sam i pitam se kako dalje...
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Sortiraj odgovore
Najstariji