Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana85
    30. Ožujak 2021. 17:31

MTB  zao mi je🙏💔

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

30. Ožujak 2021. 17:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
    Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.

Ne, ne, ne i ne.....dokle? Zasto? Cemu? Ljuta sam strasno zbog takvih dogadaja koji se dogadaju ljudima koji to nisu zasluzili. Nije zasluzio to nitko. Ali da se desava ljudima koji se bore,bore i bore i uz tu svoju borbu i drugima budu podrska a mozda ni oni sami nemaju snage ali idu naprijed....je....ne mogu vjerovat...je.....ne mogu vjerovat.....zao mi je....otplaci i onda ustani i idi po svoju mrvicu..🤗❤

MaloTele
    30. Ožujak 2021. 17:39

manemoj

MaloTelekakva crna lista, ti si mi na najdražoj listi još od početka ❤️❤️❤️ stavila sam na 2 sata sliku pa možda zato..
    .
    Imam pitanje za iskusne cure, zaboravila danas pitati doktora. Doktorica mi je napisala 8.1. uputnicu za TORCH jer je MPO to tražio a ja na kraju to nikad nisam otišla raditi. S obzirom da uputnica vrijedi 90 dana vrijedi mi još idući tjedan. Jel mi bitno to u trudnoći? Da odem napraviti to ili mogu zanemariti?

Stavi opet da vidim 🥰 ako imas uputnicu idi napravi, jedna pretraga vise u tekici 😆 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

manemoj
    30. Ožujak 2021. 17:44

Hvala vam cure ❤️ otići ću idući tjedan jedan prije posla onda.
    Inače, sestra mi makne infuziju, zalijepi vatu i kaže čvrsto stisni, ja reko ok, stisnem sekundu i pustim 🙈🙈🙈🙈 kad je to krenulo sukljati, kaže ona meni ajme ovo će biti hematomcina, ono odmah nateklo.. onda me nisu pustili doma nego sam još malo bila tamo pa mi rekla da doma stavljam obloge.. ja inače uvijek s podljevima završim, zato i ne volim vaditi krv ali ako mislite da bi mi bilo dobro ću otići.
    MaloTele samo za tebe ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    30. Ožujak 2021. 17:50

manemoj

Hvala vam cure ❤️ otići ću idući tjedan jedan prije posla onda.
    Inače, sestra mi makne infuziju, zalijepi vatu i kaže čvrsto stisni, ja reko ok, stisnem sekundu i pustim 🙈🙈🙈🙈 kad je to krenulo sukljati, kaže ona meni ajme ovo će biti hematomcina, ono odmah nateklo.. onda me nisu pustili doma nego sam još malo bila tamo pa mi rekla da doma stavljam obloge.. ja inače uvijek s podljevima završim, zato i ne volim vaditi krv ali ako mislite da bi mi bilo dobro ću otići.
    MaloTelesamo za tebe ❤️

Ajmeeeee slatkoće,  izgleda mi ko decko 😆🥰🥰🥰🥰🥰🥰 prava bebica vec 💓 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Ivevk
    30. Ožujak 2021. 17:55

Louylou  "uzimala mega dozu vitamina D, jednu  uzela dan prije transfera"
    ... Jel mi mozes malo pojasnit taj dio sa vitamninom D?
    Nisam bas na "ti" sa vitaminom D... 🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Pami
    30. Ožujak 2021. 17:57

Mtb jako, jako mi je žao 😥😥
    Erica meni su u Rijeci uvijek govorili koliko ima folikula. E sad neznam dali je to zato jer ih je uvijek bilo malo pa su se čudili lošoj reakciji na stimulaciju.., ali vjerujem da će ti reći ako pitaš. Ako i ne kažu točno, poslije uzv kad ideš po lijekove kod glavne sestre nosiš onu listu od folikulometrije na kojoj pišu broj/veličinu folikula na lijevom i desnom jajniku i debljinu endometrija od pregleda do pregleda. Možeš si ju i slikati pa možemo svi tu skupa pratiti 😉

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Nada 🍀
    30. Ožujak 2021. 18:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
    Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.

grlim te!!

• Nadja81
    30. Ožujak 2021. 18:21

MTB jako mi je žao ❤

nika0302
    30. Ožujak 2021. 18:33

MTB stvarno mi je jako žao, nemam nekih riječi utjehe 😪😪 drzi se, isplaci i onda po svog smrzlica ❤🍀 šaljem najnajnajveci zagrljaj 🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.