Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Ožujak 2021. 18:37

manemoj

MaloTelekakva crna lista, ti si mi na najdražoj listi još od početka ❤️❤️❤️ stavila sam na 2 sata sliku pa možda zato..
    .
    Imam pitanje za iskusne cure, zaboravila danas pitati doktora. Doktorica mi je napisala 8.1. uputnicu za TORCH jer je MPO to tražio a ja na kraju to nikad nisam otišla raditi. S obzirom da uputnica vrijedi 90 dana vrijedi mi još idući tjedan. Jel mi bitno to u trudnoći? Da odem napraviti to ili mogu zanemariti?

Odi napraviti, važno je.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Ožujak 2021. 18:39

Anitram-3, draga, ajde ti sad za inat ovaj put uspij. Onda će se sve isplatiti.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Ožujak 2021. 18:42

Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo... pa je ostala trudna, ...".
    Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.

💔💔💔

Rora8290
    30. Ožujak 2021. 18:46

manemoj

Hvala vam cure ❤️ otići ću idući tjedan jedan prije posla onda.
    Inače, sestra mi makne infuziju, zalijepi vatu i kaže čvrsto stisni, ja reko ok, stisnem sekundu i pustim 🙈🙈🙈🙈 kad je to krenulo sukljati, kaže ona meni ajme ovo će biti hematomcina, ono odmah nateklo.. onda me nisu pustili doma nego sam još malo bila tamo pa mi rekla da doma stavljam obloge.. ja inače uvijek s podljevima završim, zato i ne volim vaditi krv ali ako mislite da bi mi bilo dobro ću otići.
    MaloTelesamo za tebe ❤️

Baš se divim slici, to se tako vidi sa 8 tjedana? Ima sve vec? 🤗🤗

30. Ožujak 2021. 18:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Anitram-3, draga, ajde ti sad za inat ovaj put uspij. Onda će se sve isplatiti.

🤗

Ruska1986
    30. Ožujak 2021. 18:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".
    Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.

Krvaris i dalje jako? Mozda da odes na hitnu ako bas puno, puno krvi gubis

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

30. Ožujak 2021. 18:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".

Mislim da si tuzna i da malo pretjerujes, znas i sama da si tek krenula u mpo i koliko tu zena ima s tuznijim i duzim pricama.. Tko god da ti je pisao pisao je u dobroj namjeri i usporedba nije ni slicna. Eto bez ljutnje ali govorit tu nekome da se educira kako da ti bude podrska a da ae ti ne nadjes uvrijedjena je skroz nepotrebno. Toliko

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Ožujak 2021. 18:55

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne, danas je OK.
    Ne može mi hitna pomoći, ionako sutra idem na kontrolu. Bolje da izađe ovako nego da mi krenu čeprkati ili mi daju tablete.

💔💔💔

Ruska1986
    30. Ožujak 2021. 19:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ne, danas je OK.
    Ne može mi hitna pomoći, ionako sutra idem na kontrolu. Bolje da izađe ovako nego da mi krenu čeprkati ili mi daju tablete.

Ne, mislila sam da jos jako krvaris pa zbog toga... Kad ides sutra?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Josipab
    30. Ožujak 2021. 19:15

MTB, jako jako mi je zao...❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.