Samo cu reci... Nikad nije lako izgubiti dijete... Nama koje smo rodile mrtvo u visokim tjednima mozda je najgore, ali isto tako ta mrvica od pocetka je dio nas i volimo to cudo od prvog pozitivnog testa, prve bete i otkucaja srca... To je srce ispod naseg srca. Nama koje prolazimo mpo je i teze jer pisamo krv da bi dosle do te zeljene trudnoce. Ja nasu djecu zovem malim cudima, jer ona to zaista i jesu. Budimo dobre jedna prema drugoj, ova tema nije za nikakva prepucavanja i svađanja vec samo za veliku podrsku iz dana u dan. Vratimo se na normalnu komunikaciju bez tenzija. Vrlim vas sve i bas sam nesretna kad pocne takva vrsta komunikacije... Cudo je kako se mozes povezati preko interneta, ali eto, stvarno mozes. Zelim nam svima samo lijepe stvari uz sto manje ovih koje slamaju srca. Vrlim vas zene ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zene, zaboravih napisat.. U petak sam na planu i programu apsiracije.. Idem po male 🐣🐣🐣🐣🐣
Nadam se da ce mi 🐰🐰🐰🐰 ove godine donijet koje 🥚🥚🥚🥚🙏🙏🙏😁😁😁😁
Wooohooo, idemo u berbu!!!
💔💔💔
Samo cu reci… Nikad nije lako izgubiti dijete… Nama koje smo rodile mrtvo u visokim tjednima mozda je najgore, ali isto tako ta mrvica od pocetka je dio nas i volimo to cudo od prvog pozitivnog testa, prve bete i otkucaja srca… To je srce ispod naseg srca. Nama koje prolazimo mpo je i teze jer pisamo krv da bi dosle do te zeljene trudnoce. Ja nasu djecu zovem malim cudima, jer ona to zaista i jesu. Budimo dobre jedna prema drugoj, ova tema nije za nikakva prepucavanja i svađanja vec samo za veliku podrsku iz dana u dan. Vratimo se na normalnu komunikaciju bez tenzija. Vrlim vas sve i bas sam nesretna kad pocne takva vrsta komunikacije… Cudo je kako se mozes povezati preko interneta, ali eto, stvarno mozes. Zelim nam svima samo lijepe stvari uz sto manje ovih koje slamaju srca. Vrlim vas zene ❤️😘
Jako jako lijepo napisano ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zene, zaboravih napisat.. U petak sam na planu i programu apsiracije.. Idem po male 🐣🐣🐣🐣🐣
Sretnoooooo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ivevk i ja sam najvjerovatnije u petak. Sutra ujutro potvrdim 100% Opa, pa mi cemo to zajedno odraditi ❤❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Louylou"uzimala mega dozu vitamina D, jednu uzela dan prije transfera"
… Jel mi mozes malo pojasnit taj dio sa vitamninom D?
Nisam bas na "ti" sa vitaminom D… 🙈Manemoj, mislim da je ovo pitanje za tebe.😊
InaceIvevk, ja sam uzimala dosta dugo Better You Dlux 3000 sprey i uspjela si dignuti vitamin D s 50 na iznad 150 nmol/L.Ivevkjesi vadila Vitamin D? Istraživanja su pokazala da je dosta bitan kod implantacije. Meni je bio jako nizak (40) a za MPO je mislim optimalno izmedju 90 i 120 ako se ne varam. Radi toga sam na recept dobila DVital od 25000. Piju se valjda jednom tjedno ali ja sam iskreno pila prvo svaka 4 dana pa prorijedila na 5 dana. Nakon mjesec i po mi se digao na skoro 90 i po savjetu naše Nikite tempirala sam da zadnju mega dozu uzmem dan prije transfera. Eto, ja baš nisam stručna kao ostale cure, objasnila sam onako kako sam ja shvatila 😊
Jesam.. Vadila sam i ispod 50 je bio prije par mjeseci.. Od tada sam uzimala 3 kapi od 14400 IU/ml.. Nisam sad nikako vadila, nadam se da se malo podigao..
Valjda mi nece toliko igrat ulogu obzirom da mi se taj vitamin D uvijek vrtio oko donje granice🤔
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ivevk ovo si tak slatko napisala 😁 neka tebi i Liti zeko donese punoooo jajceka 🐰🐰🐰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ivevk i ja sam najvjerovatnije u petak. Sutra ujutro potvrdim 100% Opa, pa mi cemo to zajedno odraditi ❤❤
Pa zenooo....bit ce 🥚🥚🥚🥚🥚 ove godine 😂😂😂😂
Zekan ce bit milostiv ☺️☺️☺️🤭🤭🤭🤭🤭
Ja cu ujutro oko 9 znati u koliko sati cu bit na programu...
Stignemo mi i kavu popit.. Samo da se skuzimo ako se sretnemo 😂😂😂😂😂
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sretnoooooo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hvaaala 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji