Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Ožujak 2021. 21:12

Ja se parkiram i idem dooooma! Jako sam sretna što cu vidjeti svoje i biti mjesec dana u zgbu, a nadam se da se vracam u Njemačku trudnaaaaa! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Ivevk
    30. Ožujak 2021. 21:13

Miss_Ivy

Ivevk ovo si tak slatko napisala 😁 neka tebi i Liti zeko donese punoooo jajceka 🐰🐰🐰

Pa taman pred Uskrs... Kakva simbolika 💞💞💞💞

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Nada 🍀
    30. Ožujak 2021. 21:18

🦋Anitram-3-🦋

E jebiga sad se i ja moram nadovezat na sve ovo jer ja sam jedna od onih koja joj je napisala da nek otplace digne glavu i ode po smrzlicu. A zasto? Zato sto sam i sama dozivila nekoliko spontanih i znam kako je to ALI meni je lakse kad znam da imam smrzlica al samo u toj mjeri jer tijesim sebe u smislu aj ak ne uspije imamo jos. No, problem je stvarno u tome sto nije normalno da zena ima nekoliko sponatanih a da se nista ne poduzima po tom pitanju. I samim time mozda nekom u toj situaciji stvarno nije na pameti da ode po smrzlice. Nama je receno ako nam sad ne uspije da moramo na daljnje pretrage. Poant je da mi nismo iste osobe i ono sto nekom pase za utjehu ne mora znaciti da ce i meni. Ili obrnuto. Tako da nema smisla o tome prepricavat jer kako su ukusi razliciti tako i nacini utjehe.

Moj komentar je bio iskljucivo na reakciju od Sanjich jer se nasla uvrijedjena jer je MTB rekla sta joj smeta. I ja sam svasta prosla i jos uvijek najcesce ne nalazim prave rijeci kad nekoga tijesim, najcesce se samo rasplacem. Ali nije to bila bit. MTB je jasno dala do znanja sta njoj pa i vjerujem vecini zena smeta i to se jednostavno po mom misljenju trebalo prihvatiti bez komentara. 
    Sanjich ja sam isto samo dala svoje misljenje i pazljivo citam. "Samo 2 spontana" je moj zakljucak na tvoje "ima tu zena sa tuznijim i duzim pricama". Po meni su dva spontana vec jako tuzna. Ali ne zelim vise o ovome, mislim da sam bila jasna.

vuky
    30. Ožujak 2021. 21:25

MTB bas bas bas mi je jako zao i cijelo popodne mislim ba tebe .... eto, da znas da si ovdje taknula puno nas ... svojom borbom, koju nesebično djelis, sve sto naučiš preneseš i nama i super si i evo ja nekako osjecam da si Ti jedna divna osoba ❤️ Samo sam ti to htjela reci... a muškarci, neodoljivi u tužnim situacijama...
    Sanjic razumijem sto si ti htjela napisati, i u pravu si vezano sa nisu lose mislile, ali i MTB kuzi sto su cure mislile i da nije ni jedna lose mislila, nego je to u ovim trenucima ( bar bi meni bilo ) ko da je netko rekao biti ce drugo ... nije joj sad to uopce bitno... nisam prosla, ali sam Tak slicna i isto me boli briga sto ima nesto drugo u trenu kad patim za ovim jer patim sada i ti osjećaji moraju proci... tako da, u tom smislu je mislila da se educiramo! Glupo je da budu tenzije ❤️

Lita.1234
    30. Ožujak 2021. 21:31

Ivevk

Lita.1234

Ivevk i ja sam najvjerovatnije u petak. Sutra ujutro potvrdim 100% Opa, pa mi cemo to zajedno odraditi ❤❤

Pa zenooo….bit ce 🥚🥚🥚🥚🥚 ove godine 😂😂😂😂
    Zekan ce bit milostiv ☺️☺️☺️🤭🤭🤭🤭🤭
    Ja cu ujutro oko 9 znati u koliko sati cu bit na programu…
    Stignemo mi i kavu popit.. Samo da se skuzimo ako se sretnemo 😂😂😂😂😂

hahah.. 🤣🤣 skuziti cemo se ako znamo vrijeme u koje smo na punkciji.. cujemo se ujutro. ja cu oko 11 sve znati

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

30. Ožujak 2021. 21:32

vuky

MTB bas bas bas mi je jako zao i cijelo popodne mislim ba tebe …. eto, da znas da si ovdje taknula puno nas … svojom borbom, koju nesebično djelis, sve sto naučiš preneseš i nama i super si i evo ja nekako osjecam da si Ti jedna divna osoba ❤️ Samo sam ti to htjela reci… a muškarci, neodoljivi u tužnim situacijama…
    Sanjic razumijem sto si ti htjela napisati, i u pravu si vezano sa nisu lose mislile, ali i MTB kuzi sto su cure mislile i da nije ni jedna lose mislila, nego je to u ovim trenucima ( bar bi meni bilo ) ko da je netko rekao biti ce drugo … nije joj sad to uopce bitno… nisam prosla, ali sam Tak slicna i isto me boli briga sto ima nesto drugo u trenu kad patim za ovim jer patim sada i ti osjećaji moraju proci… tako da, u tom smislu je mislila da se educiramo! Glupo je da budu tenzije ❤️

U pravu si jer si uspjela vidjeti zasto sam napisala to sta sam napisala. Niti jedan moment nisam to smatrala nikakvim napadom ali eto netko se osjeti bit advokat pa mene spominne i dalje kroz postove i okrece moje rijeci i bolje zna od mene sta sam ja to mialila kojom recenicom... ja nisam htjela tenzije ali ako mene proziva ja cu svaki put odgovorit pa me evo opet spominje u komentaru i opet tumaci moje rijeci kako nisu bile upucene.. 

30. Ožujak 2021. 21:35

nada86

🦋Anitram-3-🦋

E jebiga sad se i ja moram nadovezat na sve ovo jer ja sam jedna od onih koja joj je napisala da nek otplace digne glavu i ode po smrzlicu. A zasto? Zato sto sam i sama dozivila nekoliko spontanih i znam kako je to ALI meni je lakse kad znam da imam smrzlica al samo u toj mjeri jer tijesim sebe u smislu aj ak ne uspije imamo jos. No, problem je stvarno u tome sto nije normalno da zena ima nekoliko sponatanih a da se nista ne poduzima po tom pitanju. I samim time mozda nekom u toj situaciji stvarno nije na pameti da ode po smrzlice. Nama je receno ako nam sad ne uspije da moramo na daljnje pretrage. Poant je da mi nismo iste osobe i ono sto nekom pase za utjehu ne mora znaciti da ce i meni. Ili obrnuto. Tako da nema smisla o tome prepricavat jer kako su ukusi razliciti tako i nacini utjehe.

Moj komentar je bio iskljucivo na reakciju od Sanjich jer se nasla uvrijedjena jer je MTB rekla sta joj smeta. I ja sam svasta prosla i jos uvijek najcesce ne nalazim prave rijeci kad nekoga tijesim, najcesce se samo rasplacem. Ali nije to bila bit. MTB je jasno dala do znanja sta njoj pa i vjerujem vecini zena smeta i to se jednostavno po mom misljenju trebalo prihvatiti bez komentara.
    Sanjich ja sam isto samo dala svoje misljenje i pazljivo citam. "Samo 2 spontana" je moj zakljucak na tvoje "ima tu zena sa tuznijim i duzim pricama". Po meni su dva spontana vec jako tuzna. Ali ne zelim vise o ovome, mislim da sam bila jasna.

Nada ja ovo tvoje pripisat trudnickim hormonima kako bi mtb rekla kad bi netko prije imao razilazenja u misljenju 🍀🤞👶 i sta je najbolje bila je u pravu pa evo nadam se sam i ja

Lita.1234
    30. Ožujak 2021. 21:36

Miss_Ivy

Ja se parkiram i idem dooooma! Jako sam sretna što cu vidjeti svoje i biti mjesec dana u zgbu, a nadam se da se vracam u Njemačku trudnaaaaa!

wuhuu!!!! Svi navijamo !!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

curly29
    30. Ožujak 2021. 22:04

MTB kako mi je zao, vrlim te jako jako! ♥️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• Ana26
    30. Ožujak 2021. 22:11

MTB jaaaaako mi je žao što opet moraš prolaziti isto. Baš sam imala feeling da će sve dobro završiti.
    Želim ti da se sve što prije završi i da se čim prije oporaviš iako znam da praznina uvijek ostaje. 
    Baš je život često puta nepravedan i nije fer.
    Vjerujem da će Gić sve poduzeti i pokušati naći uzrok. 
    Budi jako i hrabra kao uvijek! Grlim te! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.