Evo da prijavim i ja svoje novosti.
Razgovor za dogovor za Fet obavljen. Pregled uredan, jajnici super, maternica super, endometrij ok, 14dc folikul pred prsnuce, veli mogli bi u ovom ciklusu odraditi Fet, ja ostala u soku 😵, kud prije, dosla sam samo da se dogovorimo, moram se ja i psihicki pripremiti, bas me trema pucala dok sam bila u bolnoci, kao da sam prvi put tamo.
Napravila mi papu i briseve pa veli ipak bolje da pricekamo rezultate pa se cujemo.
Ne znam tko je jos na sv. Duhu, ginekologiju sele u novu bolnicu kroz koji tjedan pa veli mozda bolje da pricekamo da presele da me bas ne ulovi termin kad sele, a tad ce imati pauzu 10 dana.
Bravo za Fet! Brzo to ide kod tebe😊
Ja na Sv.Duhu vodim trudnocu, nisu mi spominjali da se budu selili.. a taman sam naucila kud moram ici od svih onih hodnika i locirala sve wc.e do ambulante, kao da sam u labirintu😅 ambulanta mi je u hodniku iza MPO odjela, kud sad?
Aaaaa sad tek vidla ovo,kad se sele? Sta znaci kroz koji tjedan, nadam se nakon 12.4? Da docekam pregled 😆
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB eh, kako biti pozitivan kad se ovakve ne fer stvari događaju … Drži se, isplači se i digni se opet
Lijepo. Događaju se rijetko i rijetkima.
Većina ne proživi ovo. Zato se uvijek treba nadati da si u onoj sretnijoj skupini, dok ne upadneš u ovu.
U suprotnom možeš odmah početi plakati radi svih loših stvari koje ti se mogu dogoditi samo zato što si negdje pročitala da su se dogodile drugim ljudima.
That is life, živiš život nadajući se dobrom. Kad se dogodi loše, otplačeš, odtuguješ, ideš dalje.
Sta kaze muz? Kako se on nosi sa svim? Nisi se danas cula sa G?
MM je ok, on se ne veže za tu priču dok nije potvrđena a ovdje ga ja od početka pripremam na loše vijesti. I on i ja smo realisti, ne umiru nama bebe već ideje o bebi.
Javila sam G. A nema mi šta reći osim da mu je žao, sve i sama znam. Sutra idem na UZV po potvrdu.
💔💔💔
Drage cure imam jedno pitanje jučer sam pala na trbuh a u 23 tj sam trudnoće da li može biti šta bebi nisam se javljala gin bebu osjetim nije bio veliki udarac..imam kontrou za 3 dana hvala vam😊
Maternica dobro štiti bebu. Odi na pregled da provjeriš, ali vjerojatno je sve OK.
💔💔💔
Women_name sladoled??? A jbm, pa ja sam i to jela ko luda... Ne znam, sad mi dođe da odem negdje se testirat na sve te bakterije 😂 javi šta ti kažu 😅
MaloTele da, 5.1 je moj nataste, al ja sam baš puno slatkog jela pa nije ni čudo... Ti ako paziš kaj jedeš mislim da ne bi trebalo biti problema.... Da, mojoj bebi nije pasala dijeta koju sam dobila, sad ćemo vidjeti za 10ak dana na Merkuru jel počela opet dobiva kako treba na težini dok sam prestala s dijetom. 😊 Javim 😊
Mara i ti javi kaj ti ginekolog kaže. Ma sve trudnice oko mene su sve jele tako da vjerujem da neće stvarno biti problema, ali ipak i ja sam panicar i strah me svega.... 😅
Leptirica jel osjećaš bebu? Kako si pala, jel svom težinom ili se više samo oslonila? Vjerujem da je sve oke jer su bebe unutra jako zaštićene i u vodi, al možda da se ipak javis ginekologu za svaki slučaj i vidiš kaj on kaže.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Drage cure imam jedno pitanje jučer sam pala na trbuh a u 23 tj sam trudnoće da li može biti šta bebi nisam se javljala gin bebu osjetim nije bio veliki udarac..imam kontrou za 3 dana hvala vam😊
Mislim da je sve ok... Jedna cura je imala prometnu pa je sa bebom sve ok bilo. Dobro su one zasticene unutra, ne brini 🙂 ako ju osjecas i ako se javlja, mislim da nema razloga za paniku. Jedino ako ces ti bit mirnija, otici na Hitnu pa da te pregledaju. Ali mislim da stvarno nema razloga za brigu 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, meni je beta zakazana za cetvrtak, a ja razmisljam sutra ju vaditi, pa da u petak ponovim i s koliko toliko mira provedem uskrs. Jelda ne znači ništa dan prije? Tipa sutra mi je 12 dnt..a kao trebala bi 13 dnt ju vaditi?
MTB eh, kako biti pozitivan kad se ovakve ne fer stvari događaju … Drži se, isplači se i digni se opet
Lijepo. Događaju se rijetko i rijetkima.
Većina ne proživi ovo. Zato se uvijek treba nadati da si u onoj sretnijoj skupini, dok ne upadneš u ovu.
U suprotnom možeš odmah početi plakati radi svih loših stvari koje ti se mogu dogoditi samo zato što si negdje pročitala da su se dogodile drugim ljudima.
That is life, živiš život nadajući se dobrom. Kad se dogodi loše, otplačeš, odtuguješ, ideš dalje.
Sta kaze muz? Kako se on nosi sa svim? Nisi se danas cula sa G?
MM je ok, on se ne veže za tu priču dok nije potvrđena a ovdje ga ja od početka pripremam na loše vijesti. I on i ja smo realisti, ne umiru nama bebe već ideje o bebi.
Javila sam G. A nema mi šta reći osim da mu je žao, sve i sama znam. Sutra idem na UZV po potvrdu.
A znam... 😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Btw, kak ovaj ciklus sad nemamo inseminaciju i ivf mi smo odlucili da cemo samo napravit bebu pa posto poto. Mamicu joj ljubim al sad ce slusat i napravit ce se.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, meni je beta zakazana za cetvrtak, a ja razmisljam sutra ju vaditi, pa da u petak ponovim i s koliko toliko mira provedem uskrs. Jelda ne znači ništa dan prije? Tipa sutra mi je 12 dnt..a kao trebala bi 13 dnt ju vaditi?
Ja mislim da je to skroz ok, meni su regularno rekli da vadim 12 dana nakon trodnevnih.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji