Miss čekamo s tobom idući tjedan i neka sve bude savršeno. ❤️ A bolovi će te očito pratiti, bitno je samo da je s bebicom sve u redu🥰
Mara mislim da se ne moraš brinuti. Ja sam jela raznorazne salate i naručivala ih od svuda jer isto nisam znala da prenose listeriju, mislila sam da to samo šunke i nepasterizirani mliječni proizvodi. I onda kad sam saznala sam se mučila danima što ako sam se zarazila. Al vjerujem da bi bile neke nuspojave, da se ne bi bakterija samo natalozila i uzrokovala štetu bez nekakvih simptoma.... Stvarno je puno toga što se treba izbjegavati i paziti, bojim se uopće jesti ista osim kruha od straha od listerija, toxoplasmoze i salmonele. Recimo jela sam suflee i onda sam nakon nekog vremena skuzila da vjerojatno ni sufle ne smijem jesti kad je onaj dio unutra mekan. Ugl, ako ćeš se opterećivati s tim, izludit ćeš. Pobrini se da je sve što jedeš dobro oprano, naocteno ili oprano u soda bikarboni i bit će sve oke. 😊
Anavica da i ja sam cula super stvari o rodilištu u Merkuru i osoblju, samo ne znam kako se odnose u slučaju dg gestacijskog dijabetesa....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB,Ruska, stani, sbjelisi, BAJOMA,Tuma, hvala vam na lijepim željama! Inače, spletom okolnosti, sutra ujutro idem vadit betu.
Trudim se svim silama još se nadati čudu. Vatam se za slamke i zbog trbuha koji je napuhnut na rszinu otprilke 4. Mjeseca trudnoće i boli u jajnicima i dolje općenito i bolu sa sa strane trbuha kad se sagnem i cicama koje su još uvijek ogromenske , iako manje kvrgave i malo manje bolne i glavoboljama i povremenoj vrtoglavici i tome što nemam snage i preumorna sam..
Inače, zvali me danas iz bolnice, odobreni mi clexani preko hzzo-a.. jeeej... Samo sada više ne znam hoće li mi trebati... 😕
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Mtb ❤ zao mi je da je na kraju tako ispalo.. drzi se, mi smo tu ❤
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
Normalno je.
Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna
Hvala ti. Ma osjećam krivnju jer nisam pozitivna i živčana sam ful. Danas mužu govorim da ja sigurno nisam normalna jer nisam prpošna i sretna…Jučer me prijateljica 4 put pitala šta je to umjetna i ja sam 4 put pokušala objasniti postupak i na kraju sam se jedva suzdržala da ne dreknem da je to jeb… hibridna oplodnja i da ću NLO rodit. Naravno, ne misli ona ništa loše ali to je recimo primjer gdje mi se živac dignuo na milijun a opet mi je drago da se interesira. Čitam vas koliko stignem i javim se kako mogu. I još sam čula da u Rijeci ne kažu koliko imaš folikula i sad ne znam kako izvest da to saznam osim gnjavljenjem svih oko sebeIma ko polovni ultrazvuk na prodaju da sama prebrojim?
U potpunosti te razumijem. Ja sam premrla ovaj postupak.
baš glup osjećaj, ali proći će. Kako si ti? Činila mi se sjenica jutros?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mara234 - i ako je postojala ocat i sol su je ubile, osim ako si eventualno pojela zaraženi, neoprani i nezačinjeni narezani kupus. Obično se ta salata fest natopi s octom..
Stavila sam i soli i octa al tu i tamo sam malo čoknula dok nije bilo naocteno jer mi je fino al kupovni je nije domaći bio. Nekak mislim da je više tih bakterija u domaćim proizvodima
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Miss čekamo s tobom idući tjedan i neka sve bude savršeno. ❤️ A bolovi će te očito pratiti, bitno je samo da je s bebicom sve u redu🥰
Mara mislim da se ne moraš brinuti. Ja sam jela raznorazne salate i naručivala ih od svuda jer isto nisam znala da prenose listeriju, mislila sam da to samo šunke i nepasterizirani mliječni proizvodi. I onda kad sam saznala sam se mučila danima što ako sam se zarazila. Al vjerujem da bi bile neke nuspojave, da se ne bi bakterija samo natalozila i uzrokovala štetu bez nekakvih simptoma…. Stvarno je puno toga što se treba izbjegavati i paziti, bojim se uopće jesti ista osim kruha od straha od listerija, toxoplasmoze i salmonele. Recimo jela sam suflee i onda sam nakon nekog vremena skuzila da vjerojatno ni sufle ne smijem jesti kad je onaj dio unutra mekan. Ugl, ako ćeš se opterećivati s tim, izludit ćeš. Pobrini se da je sve što jedeš dobro oprano, naocteno ili oprano u soda bikarboni i bit će sve oke. 😊
Anavica da i ja sam cula super stvari o rodilištu u Merkuru i osoblju, samo ne znam kako se odnose u slučaju dg gestacijskog dijabetesa….
Tak i ja, cijelu trudnoću jedem sve živo i nije me brinulo. Nisam samo tunu, ali sve vrste salata, šunke, sladoleda na početku za koji isto kažu ni slučajno. Ma hrpa toga, i onda me nakon što sam za vikend čitala oprala takva panika užas. Ispada da sve što sam jela nisam smijeela jest. Jer zaključak iz čitanja je da sam se trebala ic testirat na početku trudnoće . Ja ću sutra još s doktoricom vidjet kj ona misli da mi netko stručan oči u oči smiri glavu 🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage cure imam jedno pitanje jučer sam pala na trbuh a u 23 tj sam trudnoće da li može biti šta bebi nisam se javljala gin bebu osjetim nije bio veliki udarac..imam kontrou za 3 dana hvala vam😊
Azospermia
Pmak, MaloTele ja idem za 10ak dana vj na Merkur pa ćemo vidjeti kako oni postupanju u slučajevima gd di je problem guk nataste 5,1, pa vam javim.
Tvoj je 5.1? Ja sam bas danas isla vaditi guk, zivo me zanima kolki ce bit, sva sam pripremljena na taj gd, sve samo posno i leso jedem, bez slatkog, przenog itd jedino stavim secer u kavu 😃 zato i jesam na +2.5kg u 13tjedana 🤦🤣 inace bi ziher dobila vise, jako lako se udebljam 😃 🤣 bas javi za merkur,nadam se da Ce ti bit sve okej, curka ti je zilava, ni njoj ne odgovara dijeta 😆😁
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Mara mislim da se ne moraš brinuti. Ja sam jela raznorazne salate i naručivala ih od svuda jer isto nisam znala da prenose listeriju, mislila sam da to samo šunke i nepasterizirani mliječni proizvodi. I onda kad sam saznala sam se mučila danima što ako sam se zarazila. Al vjerujem da bi bile neke nuspojave, da se ne bi bakterija samo natalozila i uzrokovala štetu bez nekakvih simptoma…. Stvarno je puno toga što se treba izbjegavati i paziti, bojim se uopće jesti ista osim kruha od straha od listerija, toxoplasmoze i salmonele. Recimo jela sam suflee i onda sam nakon nekog vremena skuzila da vjerojatno ni sufle ne smijem jesti kad je onaj dio unutra mekan. Ugl, ako ćeš se opterećivati s tim, izludit ćeš. Pobrini se da je sve što jedeš dobro oprano, naocteno ili oprano u soda bikarboni i bit će sve oke. 😊
Anavica da i ja sam cula super stvari o rodilištu u Merkuru i osoblju, samo ne znam kako se odnose u slučaju dg gestacijskog dijabetesa….
Tak i ja, cijelu trudnoću jedem sve živo i nije me brinulo. Nisam samo tunu, ali sve vrste salata, šunke, sladoleda na početku za koji isto kažu ni slučajno. Ma hrpa toga, i onda me nakon što sam za vikend čitala oprala takva panika užas. Ispada da sve što sam jela nisam smijeela jest. Jer zaključak iz čitanja je da sam se trebala ic testirat na početku trudnoće . Ja ću sutra još s doktoricom vidjet kj ona misli da mi netko stručan oči u oči smiri glavu 🙈
Ja ću isto reći svom giniću al već vidim da će reći da ne paničarim bezveze jer zna da sam po prirodi paničar. Već mi je rekao da ne čitam previše forume i bla bla bla
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Evo da prijavim i ja svoje novosti.
Razgovor za dogovor za Fet obavljen. Pregled uredan, jajnici super, maternica super, endometrij ok, 14dc folikul pred prsnuce, veli mogli bi u ovom ciklusu odraditi Fet, ja ostala u soku 😵, kud prije, dosla sam samo da se dogovorimo, moram se ja i psihicki pripremiti, bas me trema pucala dok sam bila u bolnoci, kao da sam prvi put tamo.
Napravila mi papu i briseve pa veli ipak bolje da pricekamo rezultate pa se cujemo.
Ne znam tko je jos na sv. Duhu, ginekologiju sele u novu bolnicu kroz koji tjedan pa veli mozda bolje da pricekamo da presele da me bas ne ulovi termin kad sele, a tad ce imati pauzu 10 dana.
Bravo za Fet! Brzo to ide kod tebe😊
Ja na Sv.Duhu vodim trudnocu, nisu mi spominjali da se budu selili.. a taman sam naucila kud moram ici od svih onih hodnika i locirala sve wc.e do ambulante, kao da sam u labirintu😅 ambulanta mi je u hodniku iza MPO odjela, kud sad?
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sortiraj odgovore
Najstariji