Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    28. Ožujak 2021. 18:14

Lucka. -ja sam izgubila puno mjeseci zbog planiranog AIH, jer sam u studenom 2019.dobila uputu obaviti HSG, dok sam to obavila i dosla sa svima nalazima (jajovodi jedna propuhani malo, ali kao ipak jesu) u veljaci,a onda s postupkom trebalo poceti u ozujku (s AIH) taman tog dana je mpo zatvorila korona, dok sam mogla krenut u lipnju bila dr. P i dok je vidjela nalaz HSG i napravila uzv je rekla da nema smisla i odma napisala ivf. Dalje nisu ni drugi dr. spominjali HSG.

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 18:21

ericaa

Prijavljujem 2 DC, korona negativna i krecem sa Bemfolom veceras. U cetvrtak,1.4. Prva folikulometrija. Bojim se uzasno al proci ce 😊Sad idem hvatat zaostatke 😁

Woooohoooooooo, dosta si se odmarala od nas, idemo po bebe!!! 

💔💔💔

Anavi985
    28. Ožujak 2021. 18:21

Dr. J.je nakon sto je pol folikula posustalo rekla da nejdemo na kolicinu nego kvalitetu i da nam treba samo jedna stanica. A ja si mislim to smo onda mogli i uz klomifen bez pikanja dobiti... al sam joj vjerovala i jos uvijek joj dajem sanse 😉 i sad je na punkciji rekla da nam treba samo jedna i da se moze podijeliti ako je vratimo za dva dana... pa ako ce tako biti, može! Ako ne, tražit ću neke promjene ili drugo misljenje... 

MM 86. - sve ok,
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️

Anavi985
    28. Ožujak 2021. 18:46

Lucka - ja sam do jucer bila nekak zbog njenih losih ocekivanja isto malo zbedirana, al sad cu pozitivno (ako transfer bude i prođe ok) do bete... pojest cu duple krumpirice, razmisljam da pitam svog gina jel bi mozda andol 100 mozda pila za svaki slucaj (nakon covida i pai heterozigot mutacije, jer on bi mi jos u studenom po nalazima i heparin dao da kupujem ako se mpo dr.složi...), a čak mozda da i bez njihovih znanja pijem andol 100, ako me ne moze nastetiti..
    Jedva čekam da idem na transfer sutra, makar samo i jedan embrij bude, čuvat ću ga maksimalno...

MM 86. - sve ok,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 18:56

anavi985

Lucka - ja sam do jucer bila nekak zbog njenih losih ocekivanja isto malo zbedirana, al sad cu pozitivno (ako transfer bude i prođe ok) do bete… pojest cu duple krumpirice, razmisljam da pitam svog gina jel bi mozda andol 100 mozda pila za svaki slucaj (nakon covida i pai heterozigot mutacije, jer on bi mi jos u studenom po nalazima i heparin dao da kupujem ako se mpo dr.složi…), a čak mozda da i bez njihovih znanja pijem andol 100, ako me ne moze nastetiti..
    Jedva čekam da idem na transfer sutra, makar samo i jedan embrij bude, čuvat ću ga maksimalno…

Pij barem andol, dali ti ili ne. Imaš dvije indikacije za to, ne bih se ja igrala s tim.
    I dupla doza krumpirića mi se čini kao dobra terapija, tako treba!!!

💔💔💔

ericaa
    28. Ožujak 2021. 19:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Prijavljujem 2 DC, korona negativna i krecem sa Bemfolom veceras. U cetvrtak,1.4. Prva folikulometrija. Bojim se uzasno al proci ce 😊Sad idem hvatat zaostatke 😁

❤❤❤❤ ps slabo mi doslo pa sam morala leci ali nije bolilo uopce! 💪 rekla sam muzu da mi trenutno nije drag al je sad proslo 😁 a ovaj vikend slavila rodendan i nista nisam stizala. Sad sam na vodi i trudim se ne guglati nista🤯🤣

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 19:27

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

❤❤❤❤ ps slabo mi doslo pa sam morala leci ali nije bolilo uopce! 💪 rekla sam muzu da mi trenutno nije drag al je sad proslo 😁 a ovaj vikend slavila rodendan i nista nisam stizala. Sad sam na vodi i trudim se ne guglati nista🤯🤣

Guglanje je fuj.
    A zašto si na vodi?

💔💔💔

ericaa
    28. Ožujak 2021. 19:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Guglanje je fuj.
    A zašto si na vodi?

Kao uz rucak popijem uvijek casu vina,domaceg, i sad nesmijem i zezam se da sam samo na vodi 😁 a od straha sam malo danas jela pa cu sad nadoknadit. Eeee i super za drugu betu!!! To je svakako dobar razvoj. Kako si ti? Jos krvaris?

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 19:35

ericaa

Kao uz rucak popijem uvijek casu vina,domaceg, i sad nesmijem i zezam se da sam samo na vodi 😁 a od straha sam malo danas jela pa cu sad nadoknadit. Eeee i super za drugu betu!!! To je svakako dobar razvoj. Kako si ti? Jos krvaris?

Nisam znala da ne smiješ piti u stimulaciji. Mislila sam da to vrijedi samo od transfera nadalje. Ja nisam alkoholičarka pa ne znam 
    U petak sam opet opako krvarila, danas i jučer sam bila sretna jer sam samo smeđarila (i povremeno crnarila, nešto kao gusta crna nafta povremeno izlazi iz mene - pitam se može li se to unovčiti ), ali maloprije je opet suknula svježa krv ko blesava.
    Ne znam, pokušavam biti optimistična ali stvarno ne vidim kako ovo može dobro završiti. Kontrola u srijedu pa ćemo onda znati, neću prije toga nigdje. Dosta mi je vađenja krvi i kopanja po meni.
    Bolove i dalje nemam, osim klasičnih boluckanja maternice, i povremenih jačih bolova jajnika. Čak sam htjela zabrijati da ipak imam vanmaterničnu na jajniku, ali izmjenjuju se pa nemam taj privilegij. 

💔💔💔

ericaa
    28. Ožujak 2021. 19:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Nisam znala da ne smiješ piti u stimulaciji. Mislila sam da to vrijedi samo od transfera nadalje. Ja nisam alkoholičarka pa ne znam
    U petak sam opet opako krvarila, danas i jučer sam bila sretna jer sam samo smeđarila (i povremeno crnarila, nešto kao gusta crna nafta povremeno izlazi iz mene - pitam se može li se to unovčiti), ali maloprije je opet suknula svježa krv ko blesava.
    Ne znam, pokušavam biti optimistična ali stvarno ne vidim kako ovo može dobro završiti. Kontrola u srijedu pa ćemo onda znati, neću prije toga nigdje. Dosta mi je vađenja krvi i kopanja po meni.
    Bolove i dalje nemam, osim klasičnih boluckanja maternice, i povremenih jačih bolova jajnika. Čak sam htjela zabrijati da ipak imam vanmaterničnu na jajniku, ali izmjenjuju se pa nemam taj privilegij.

Joooj opet krvarenje,ja sam se ponadala da nema vise 😒 nadam se da je to glupi miom i da ce sve biti dobro!! 🙏🙏🙏
    Ma nisam ni pitala al kao racunam necu 🍷 da ne mislim poslije to je krivo to za nesto. Pitala sam je sve mogu,rekla je da. Al mozda ne racuna da imam domace vino 😂Nije mi sestra rekla da je ista zabranjemo,samo odnosi i hard core vjezbanje pa sad sam malo provjezbala laganini jer necu ni to do daljnjeg. Samo setnje 🙂

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.