Ej cure, hvala na podrsci svima… Nasli smo ga, jako je bolestan, bio je zatvoren kod susjeda u supu, iznemogao, ne moze ni hodati. Odmah su ga moji vodili veterinaru. Dobio je infuziju i deset injekcija, sutra opet ide. Ima temperaturu i sad povraca od lijekova. Inace je on domaca maca, kastriran vec 7 godina, nije spolno aktivan, ne voli druge macke tako da sam pretpostavljala da je negdje bolestan ili zatvoren. Nadam se da ce biti bolje, svasta je prosao u tih osam godina, nadam se da ce proci i ovo.
Sbjelis ma kazem, danas su smjernice da se sve smije jesti, ja ionak bas ne jedem te grahorice, a gladna ne mislim biti i jesti samo kuhano meso i juhu. Sretna mama, sretna beba. Ja se nekako vodim time.
MTB sto se kozmetike tice, ja mogu prepisati Tumu. Sve isto koristimo. Ja samo dodajem Simple micelarnu i nocnu kremu.
Ajme neee, nadam se da je slucajno ostao zatvoren u supi a ne namjerno 🙄.. Nadam se da ce sto prije ozdrabiti i da ce ga vitamini podignuti 🤞🏻💙 Tak je meni pas nestao na 4 dana, pretrazila sam zemlju i nebo, nigdje ga, pod kraj cetvrtog dana se pojavio sa potrganim lancem i spolovilom i potrbisinom nagrizenim nekom kiselinom, kad nisam pukla od ljutnje da su ljudi toliko zli.
Matkiša, samo ti piši, meni sve to ide u tekicu.
Lako što ti je žena loše napravila pedikuru, zašto joj ti nisi srala radi toga? I zašto si pobogu išla kod nje i platila je?
sbjelisi, hoćeš reći da si lijepa kao stanovnici Mordora ili?Sara, ma zafrkavam te.
Ti ćeš biti super svekrva, nisi ti kriva što je snaha loša guja.blacksheep, ja uvijek vadim 14DNO - 11DNT trodnevnog.
Tanja79, ne zaboravi na visinu!
MTBica onda bih ja mogla vaditi u četvrtak 1.4. 😍
To je 9dnt 5dnevnog, 14dpo
oharascarlett14@gmail.com
Miss zao mi je zbog necakinje 😔
Ruska i ostal pred porod
Jeste se fakat odrekle sexa u trudnoci 🙈… Ma dajte, ne propustajte to.. Ok nije najugodnije al ok je..
Ja sam vodila rat sa muzem jer se on bojao 🤭
..
Sto se tice dojenja ja sam prva tri mjeseca pazila na citruse, svjezi luk, kupus, mahunarke, jako ljutu hranu..Jela i kuhano i peceno i przeno i suhomesnato i mlijecno. Ali moj malac nije imao poteskoce sa probavom/crijevima. Da je imao bilo bi drugacije, posto mu nije smetalo polako sam uvodila sto vise namirnica jer i on kroz mlijeko dobiva vise raznoliko.
.
Evo ti jos jedan prijedlog, mislim mozda vec znas, al nema veze da utvrdis 😊 Biogaia kapi obicne, ne sa D vitaminom. Mozes odmah u prvim danima pocet davati, svaki dan u isto vrijeme, ja sam ujutro prije dojenja davala. One pospjeauju sazrijevanje crijeva i za imunitet su. Davala sam mu ih oko 10 mjeseci. Kad je imao lagane geceve Eapumisan kapi da se isprdi i lakse kaka. One se mogu vise puta dnevno po potrebi.
Ma nisam ga se odrekla, neg mi je dr rekao nista prva 3 mjeseca, poslije mi se stvarno nije dalo a sad mi se tek neda… Trbusina, hemaci, itd…I vjeruj da se ne mogu sad ni zamislit da uzivam u sexu i uopce mi se neda… Zabavimo se mi na druge nacine al bas sex ko sex, njet. E, hvala ovo za dojenje! Dobro ce doc! 🙂 Tako sam nekako i mislila, u pocetku malo pazit na hranu pa postupno uvodit ostalo, da vidimo sta bi moglo smetat. A ove kapi cu definitivno nabavit! Sigurno ce zatrebat
Točno 37 tt😍😍 u terminuu siiii 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Matkiša, samo ti piši, meni sve to ide u tekicu.
Lako što ti je žena loše napravila pedikuru, zašto joj ti nisi srala radi toga? I zašto si pobogu išla kod nje i platila je?
sbjelisi, hoćeš reći da si lijepa kao stanovnici Mordora ili?Sara, ma zafrkavam te.
Ti ćeš biti super svekrva, nisi ti kriva što je snaha loša guja.blacksheep, ja uvijek vadim 14DNO - 11DNT trodnevnog.
Tanja79, ne zaboravi na visinu!MTBica onda bih ja mogla vaditi u četvrtak 1.4. 😍
To je 9dnt 5dnevnog, 14dpo
Oui! Tako bih ja. Iako mi 1.4 ne zvuči kao dobar datum. 🙄👀👀
💔💔💔
Ruska i ostal pred porod
Jeste se fakat odrekle sexa u trudnoci 🙈… Ma dajte, ne propustajte to.. Ok nije najugodnije al ok je..
..
Sto se tice dojenja ja sam prva tri mjeseca pazila na citruse, svjezi luk, kupus, mahunarke, jako ljutu hranu..Jela i kuhano i peceno i przeno i suhomesnato i mlijecno. Ali moj malac nije imao poteskoce sa probavom/crijevima. Da je imao bilo bi drugacije, posto mu nije smetalo polako sam uvodila sto vise namirnica jer i on kroz mlijeko dobiva vise raznoliko.
.
Evo ti jos jedan prijedlog, mislim mozda vec znas, al nema veze da utvrdis 😊 Biogaia kapi obicne, ne sa D vitaminom. Mozes odmah u prvim danima pocet davati, svaki dan u isto vrijeme, ja sam ujutro prije dojenja davala. One pospjeauju sazrijevanje crijeva i za imunitet su. Davala sam mu ih oko 10 mjeseci. Kad je imao lagane geceve Eapumisan kapi da se isprdi i lakse kaka. One se mogu vise puta dnevno po potrebi.
Ma nisam ga se odrekla, neg mi je dr rekao nista prva 3 mjeseca, poslije mi se stvarno nije dalo a sad mi se tek neda… Trbusina, hemaci, itd…I vjeruj da se ne mogu sad ni zamislit da uzivam u sexu i uopce mi se neda… Zabavimo se mi na druge nacine al bas sex ko sex, njet. E, hvala ovo za dojenje! Dobro ce doc! 🙂 Tako sam nekako i mislila, u pocetku malo pazit na hranu pa postupno uvodit ostalo, da vidimo sta bi moglo smetat. A ove kapi cu definitivno nabavit! Sigurno ce zatrebat
No, hoćel to krenut već jednom? 🙄🙄🙄
💔💔💔
Ruska i ostal pred porod
..
.
Točno 37 tt😍😍 u terminuu siiii 🥰
🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska i ostal pred porod
..
.
No, hoćel to krenut već jednom? 🙄🙄🙄
🤷🏻♀️ eto danas nist... Samo mukica, al to je povezano sa kolicinom hrane koju sam utrpala u sebe 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozz svim, punim baterije i nadam se gunoj betici sutra https://ibb.co/kXkKqss
Zaboravila sam imena al vidila sam par divnih testica jutros🍀😍
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
*finoj debeloj betici😂🙌🏻🍀
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Ruska ❤
Mtbica, meha da, zato sam i pomakla na 2.4. 😂
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji