Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 21:16

Nadalica

Ja nista procitala danas nisam 🙈 setali smo cijeli dan, tek stigli kuci, noge ne osjecam 🌞🌞 ali to me ne sprecava da vam kazem da mislim na vas i da vas vrlim ❤️

❤💜💙🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Ivevk
    28. Ožujak 2021. 21:19

Curke pitanje.. Evo 4. dan mi je kako se bockam.. Da li je koja od Vas imala kakve nuspojave.. Tipa recimo nadutost, bol u abdomenu kao da Vas netko stisce rukama oko struka 🤔

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 21:20

Ja ovoliko junka, kao kada sam pod hormonima, u životu nisam pojela 😵😵😵😵😵
    Napucam se za doručak, i onda okej ručak. 
    Ali za večeru... Uvijek neki drek. Jucer i danas ciiijeli dan ja si taaaakoo zelim chips od paprike, majkomila. I odem, kupim, maznem za večeru cijelu vrećicu 😵🙈🙊
    Tusiranje. Ubodem terapiju. I onda proje tusiranja stojim i proucavam cike 🙈🙉🙊😵
    Strava. 
    Trbuh plav od pikanja, napuhan od vormona i hrane, cike neke teske, ma ono.. Nisam svoja 😵😵😵😵😵

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 21:22

Ivevk

Curke pitanje.. Evo 4. dan mi je kako se bockam.. Da li je koja od Vas imala kakve nuspojave.. Tipa recimo nadutost, bol u abdomenu kao da Vas netko stisce rukama oko struka 🤔

Uh, da.. Napuhala se sva. Kao da sam zapela u pmsu. 😵

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 21:24

Ivevk

Da, da! Uzasan osjecaj.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 21:25

sbjelisi 💕👣💕👣

Ali za večeru… Uvijek neki drek. Jucer i danas ciiijeli dan ja si taaaakoo zelim chips od paprike, majkomila. I odem, kupim, maznem za večeru cijelu vrećicu 😵🙈🙊
    Strava.
    Trbuh plav od pikanja, napuhan od vormona i hrane, cike neke teske, ma ono.. Nisam svoja 😵😵😵😵😵

Pa treba se pocastit 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 21:26

sbjelisi 💕👣💕👣

Ali za večeru… Uvijek neki drek. Jucer i danas ciiijeli dan ja si taaaakoo zelim chips od paprike, majkomila. I odem, kupim, maznem za večeru cijelu vrećicu 😵🙈🙊
    Strava.

Jel ih baremko malo pomaziš dok ih gledaš? 
    Ja upravo na netu proučavam fake pregnancy kits, ima fora i upotrebljivih stvari 

💔💔💔

• Ivevk
    28. Ožujak 2021. 21:26

sbjelisi 💕👣💕👣

Ivevk

Uh, da.. Napuhala se sva. Kao da sam zapela u pmsu. 😵

Pa ovo je strasnooo... 😒😒😒😒😒
    Znaci, kolegica iz bolnice me bode (jer ja nemam muda sebe samu😂) i kaze ona meni ti kao da si trudna vec 4 mjeseca.. 
    Onda mos mislit koliki mi je stomak.. 
    Sva sam naduta.. Popijem espumisan jedan pa mi malo lakse bude, al ovo je za ne vjerovat... 
    Aj, nisam onda jedina, ocito je onda to od hormona..
    💉💉💉💉

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Nada 🍀
    28. Ožujak 2021. 21:38

Cure sve je to od hormona, napuhana sam ko balun i upravo sam smazala vrecicu cipsa nakon zdrave vecere
    sbjelisi ja si heparin dajem u bedra, imas i tu alternativu da malo trbuh odmori 

Lita.1234
    28. Ožujak 2021. 21:39

Ivevk

meni je 6.dan i ja nemam nista osim kao da mi mjehurici neki pucketaju po jajnicima.. nemam pojma sto je to haha.. skaklja malo. I prva dva dana glavobolju, nezz da li je do toga..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.