Curke pitanje.. Evo 4. dan mi je kako se bockam.. Da li je koja od Vas imala kakve nuspojave.. Tipa recimo nadutost, bol u abdomenu kao da Vas netko stisce rukama oko struka 🤔
Da, da! Uzasan osjecaj..
Pa smo valjda meni nista🤣🤣🙄 vidim da cu imati samo jedan folikul.. kao obicno 🤣🤣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mi smo se sada posteno i posexali i apsolutno nista me ne boli😅🙄 valjda nisam jedina kojoj je tako.. i nadam se da ce bit sutra nesto na utz hm..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Curke pitanje.. Evo 4. dan mi je kako se bockam.. Da li je koja od Vas imala kakve nuspojave.. Tipa recimo nadutost, bol u abdomenu kao da Vas netko stisce rukama oko struka 🤔
Da, da! Uzasan osjecaj..
Pa smo valjda meni nista🤣🤣🙄 vidim da cu imati samo jedan folikul.. kao obicno 🤣🤣
😂😂😂 ne znam, ja se sjecam da sam u tom periodu jedva traperice uspjevala zakopcat! A nisam se bila zdebljala tad... Bas ono, napuhana ko balon
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja ovoliko junka, kao kada sam pod hormonima, u životu nisam pojela 😵😵😵😵😵
Napucam se za doručak, i onda okej ručak.
Ali za večeru… Uvijek neki drek. Jucer i danas ciiijeli dan ja si taaaakoo zelim chips od paprike, majkomila. I odem, kupim, maznem za večeru cijelu vrećicu 😵🙈🙊
Tusiranje. Ubodem terapiju. I onda proje tusiranja stojim i proucavam cike 🙈🙉🙊😵
Strava.
Trbuh plav od pikanja, napuhan od vormona i hrane, cike neke teske, ma ono.. Nisam svoja 😵😵😵😵😵
Jao isto tako, sad mi malo lakse kad procitam da je jos nekom tako. Stomak plav,nabubren, razmisljam gde cu kasnije jos heparine bosti kad je sad ovako unakazen. A čips i kikiriki od paprike tamanim ko luda, i sve kao, samo jos jedan i necu više. Ne mogu vise da hodam uspravno danas, stomak boli. Cicke ko pištolji 🤩. Sta misliš, da li je 🆗 uvesti elektrolite i prije aspiracije? Ta sportska pića
Kad ides na folikulometriju?
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dakle trebalo mi je par dana da sve postove stignem procitati..brze ste s pisanjem😁. Sritno svima..vidim ima puno pozitivnih vijesti..i poneka loša😕..držite se lavice💕
Mtb hvala ti. Mislim da je to upisano kao prirodni jer mi kasnije nije bilo nikakvog spomena toga. Ja sam na to i zaboravila...prije 10 g je to bilo. Listala nalaze da ih malo sortiram...a imam ih poprilicno😏. Cijeli jedan lijepi registrator🤷♀️🙄...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
meni je 6.dan i ja nemam nista osim kao da mi mjehurici neki pucketaju po jajnicima.. nemam pojma sto je to haha.. skaklja malo. I prva dva dana glavobolju, nezz da li je do toga..
Da, glavobolju i ja oba puta prva dva dana i to uzasnu
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sbjelisi 😘😘
Zaspala na kaucu,sad se probudila. Neznam ko je pisao vezano za pusenje i alkohol. Ma mislim da i je veci sok naglo sve pustit ali umjereno sve je ok. Ja ne pušim,samo volim uz rucak/veceru popit vino ili pivu i tog se do sada nisam odricala. Ovaj mjesec smo imali 7 rodendana ukljucujuci i moj i popilo se vise,pojelo se svega i zato cu sada malo odmorit organizam,ali da,mislim da casa neceg dnevno ili povremeno ne moze nastetiti.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lita.1234 koja si ti sretnica, bar se mozes posteno i poseksat 😂
Ruska1986 muz mi danas kaze jel si se ti to malo udebljala🤔
Ja gledam, reko mozda i jesam 😂😂😂😂😂
Stanem na vagu, isto kila, samo stomak, dupe, sike i butine kao u 4tom mjesecu trudnoce 🙈🙈🙈🙈🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Hijao
Smijemo taj espunisan? Nije da imam problema sa zatvorom, a bome ni sa vjetrovima. Uf, bas naprotiv.. Majkomila. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Ni d od dame u mene trenutno 😭😭 Prdim ko panda 🐼🌼🐝
Ne usudim se ubost u bedro, imam psihicku blokadu 😭😭
oharascarlett14@gmail.com
Cure sve je to od hormona, napuhana sam ko balun i upravo sam smazala vrecicu cipsa nakon zdrave veceresbjelisi ja si heparin dajem u bedra, imas i tu alternativu da malo trbuh odmori
Pa izgleda... 🙈
Obzirom da ne stignem popratit sve, drzim 🤞 za pozitivnu i veliku betu🍀🙏
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji