Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 19:50

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Kao uz rucak popijem uvijek casu vina,domaceg, i sad nesmijem i zezam se da sam samo na vodi 😁 a od straha sam malo danas jela pa cu sad nadoknadit. Eeee i super za drugu betu!!! To je svakako dobar razvoj. Kako si ti? Jos krvaris?

Nisam znala da ne smiješ piti u stimulaciji. Mislila sam da to vrijedi samo od transfera nadalje. Ja nisam alkoholičarka pa ne znam
    U petak sam opet opako krvarila, danas i jučer sam bila sretna jer sam samo smeđarila (i povremeno crnarila, nešto kao gusta crna nafta povremeno izlazi iz mene - pitam se može li se to unovčiti), ali maloprije je opet suknula svježa krv ko blesava.
    Ne znam, pokušavam biti optimistična ali stvarno ne vidim kako ovo može dobro završiti. Kontrola u srijedu pa ćemo onda znati, neću prije toga nigdje. Dosta mi je vađenja krvi i kopanja po meni.
    Bolove i dalje nemam, osim klasičnih boluckanja maternice, i povremenih jačih bolova jajnika. Čak sam htjela zabrijati da ipak imam vanmaterničnu na jajniku, ali izmjenjuju se pa nemam taj privilegij.

Joooj opet krvarenje,ja sam se ponadala da nema vise 😒 nadam se da je to glupi miom i da ce sve biti dobro!! 🙏🙏🙏
    Ma nisam ni pitala al kao racunam necu 🍷 da ne mislim poslije to je krivo to za nesto. Pitala sam je sve mogu,rekla je da. Al mozda ne racuna da imam domace vino 😂Nije mi sestra rekla da je ista zabranjemo,samo odnosi i hard core vjezbanje pa sad sam malo provjezbala laganini jer necu ni to do daljnjeg. Samo setnje 🙂

Odnosi i vježbanje su ti još par dana dozvoljeni, nakon toga ne.
    Znam da cure piju pivu za endometrij, tako da možda smiješ i vino. Ali Fett kaže da moramo paziti koliko, ne više od x čaša tjedno (zaboravila sam koliko). Ali da, ako ti nije o glavu, bolje ne da se kasnije ne pitaš jesi li nešto zeznula. 

💔💔💔

Lita.1234
    28. Ožujak 2021. 19:51

Cure zahvaljujuci vama sutra sam spremna za prvu folikulometriju 🥰🥰😍 ne moze me nista iznenaditi haha
    https://ibb.co/J2jcsQ1

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 20:07

Lita.1234

Cure zahvaljujuci vama sutra sam spremna za prvu folikulometriju 🥰🥰😍 ne moze me nista iznenaditi haha

Tako treba!!! Doduše, ja nisam iskusna sa ovim pa ne znam "priznaju" i se i ovi iz konzerve... Ali bitno da si spremna. 

💔💔💔

• Bonnie21
    28. Ožujak 2021. 20:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Kao uz rucak popijem uvijek casu vina,domaceg, i sad nesmijem i zezam se da sam samo na vodi 😁 a od straha sam malo danas jela pa cu sad nadoknadit. Eeee i super za drugu betu!!! To je svakako dobar razvoj. Kako si ti? Jos krvaris?

Nisam znala da ne smiješ piti u stimulaciji. Mislila sam da to vrijedi samo od transfera nadalje. Ja nisam alkoholičarka pa ne znam
    U petak sam opet opako krvarila, danas i jučer sam bila sretna jer sam samo smeđarila (i povremeno crnarila, nešto kao gusta crna nafta povremeno izlazi iz mene - pitam se može li se to unovčiti), ali maloprije je opet suknula svježa krv ko blesava.
    Ne znam, pokušavam biti optimistična ali stvarno ne vidim kako ovo može dobro završiti. Kontrola u srijedu pa ćemo onda znati, neću prije toga nigdje. Dosta mi je vađenja krvi i kopanja po meni.
    Bolove i dalje nemam, osim klasičnih boluckanja maternice, i povremenih jačih bolova jajnika. Čak sam htjela zabrijati da ipak imam vanmaterničnu na jajniku, ali izmjenjuju se pa nemam taj privilegij.

Bok curke,sufram u nadi da cu pronaci odgovore na neka svoja pitanja,tako sam naletila i na ove vase postove.Ja sam u cetvrtak bila na embriotransferu,dr mi je rekao da sve sto sam do cetvrtka radila,nastavljam i dalje.Ako sam pusila da nastavim pustit,ako sam pila vino,pivo,da nastavim i dalje to pit.Veci je sok za tijelo s necim prestati nego to nastavit radit.Dapace,cak mi je vino 2 puta napomenio jer sam granicna anemicna.
    Ne patite se,slobodno nastavite sa zivotom,koliko-toliko kvalitetnim,manje ili vise lude dok cekate et,betu ili nesto trece 😉

Emma05
    28. Ožujak 2021. 20:32

Curke...kako "oni" gledaju Ivf postupak koji je bio stimuliran Klomifenom. Neznam tocno sto ulazi u onaj zakonski "stimulirani"? 🤔🙄

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Lita.1234
    28. Ožujak 2021. 20:35

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Tako treba!!! Doduše, ja nisam iskusna sa ovim pa ne znam "priznaju" i se i ovi iz konzerve… Ali bitno da si spremna.

Stvarno?? Cure koje znaju, da ki se priznaju iz konzerve?? Nisam nasla svjezi tj bili su polu gnjili vec pa nisam uzela..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 20:37

Bonnie21, da, to vrijedi za vrijeme od transfera do bete. Poslije pozitivne bete to treba polako sve reducirati.
    ericaa tek ide u stimulaciju, najbolje je što više od tih štetnih navika maknuti što prije, da bude lakše kasnije, kad joj transfer upali. 

malala, to ti je sve normalno, ipak si primala neku vrstu hormonske terapije, to ti zdrma ciklus.

Emma05, ne znam kako su ti pisali, to moraš pitati svje doktore. Moguće da su ti pisali kao stimulaciju, što je pljačka. Zato bih ja za idući postupak to provjerila unaprijed.

💔💔💔

Nadalica
    28. Ožujak 2021. 21:01

Ja nista procitala danas nisam 🙈 setali smo cijeli dan, tek stigli kuci, noge ne osjecam 🌞🌞 ali to me ne sprecava da vam kazem da mislim na vas i da vas vrlim ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 21:10

Ericaa i Lita wohooooooooo, idemo po nove bebeeeee 🐝🐝🌼
    Anavi ovo zvuci bas lose.. Drzimo fige za sto vise embrija ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

• Ivevk
    28. Ožujak 2021. 21:15

lioraliora

Tiinaa

Tuma

Tiina možeš biti bez brige što se tiče štoperice, ona je izašla😊 nego koliko vrsta testova si ti piskila? 😅
    Tanja hahha da, morat ću provjerit što Freud kaže na to😂
    Bajoma kud me dočekas s takvim lošim vijestima rano ujutro 😂 za mahunarke i to znam da se ne smije jer napuhava bebu, al kaj sad pak pršutu fali 😂

Ne pitaj za testove hahaha… sta god san nasla uzela a sve bilo po jedan dva primjerka 🤣🤣🤣

Tražim tvoj test ne mogu naći, evo i ja napravila treći i više neću 🤭🤭 sad je tamna crta na 9 dnt..čekam betu u četvrtak 🙏. Pozdrav svima cure 🥰

Lioraliora ti si kao i ja kad sam bila trudna sa sinom.. Dobro da nisam 16 testova napravila da se uvjerim da je tamna crta.. 🙈🙈🙈🙈
    Bitno da je tamna 🙏🙏🙏🙏
    I vjerujem da cu i sad ooet to isto napravit.. Kupit cijelu ljekarnu testova😂🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.