Ja ovoliko junka, kao kada sam pod hormonima, u životu nisam pojela 😵😵😵😵😵
Napucam se za doručak, i onda okej ručak.
Ali za večeru… Uvijek neki drek. Jucer i danas ciiijeli dan ja si taaaakoo zelim chips od paprike, majkomila. I odem, kupim, maznem za večeru cijelu vrećicu 😵🙈🙊
Tusiranje. Ubodem terapiju. I onda proje tusiranja stojim i proucavam cike 🙈🙉🙊😵
Strava.
Trbuh plav od pikanja, napuhan od vormona i hrane, cike neke teske, ma ono.. Nisam svoja 😵😵😵😵😵
Jel ih baremko malo pomaziš dok ih gledaš?
Ja upravo na netu proučavam fake pregnancy kits, ima fora i upotrebljivih stvari
Kits?
oharascarlett14@gmail.com
Hijao
Smijemo taj espunisan? Nije da imam problema sa zatvorom, a bome ni sa vjetrovima. Uf, bas naprotiv.. Majkomila. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Ni d od dame u mene trenutno 😭😭 Prdim ko panda 🐼🌼🐝
Ne usudim se ubost u bedro, imam psihicku blokadu 😭😭
😂😂😂😂😂😂😂
Samo naprijed 👍👍👍👍👍
Pa ne vidim razloga zasto ne bi smjele?!
Jbg.. Ako male bebe mogu kapi, pa mozemo i mi taj prasak.. Mislim da ne smeta..🤔🤔🤔😁😁😁😁
Nemam zatvor, nemam plinove😂😂😂
Ali kao da mi olaksa to "stezanje"...
Puno mi bude lakse...
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ruska, zakopcam hlače. Jes, vise su knap, ali zakopcam. Ali kada ove sljive na trbuhu pocnu bolit, ne znam je l me.netko isprebijao ili sta 😵
Sta je najbolje, postoje bolna mjesta uboda na kojima nema plavice, ali bole kao plavice. Pa je l to moguce?
Sbjelisi 😘😘
Zaspala na kaucu,sad se probudila. Neznam ko je pisao vezano za pusenje i alkohol. Ma mislim da i je veci sok naglo sve pustit ali umjereno sve je ok. Ja ne pušim,samo volim uz rucak/veceru popit vino ili pivu i tog se do sada nisam odricala. Ovaj mjesec smo imali 7 rodendana ukljucujuci i moj i popilo se vise,pojelo se svega i zato cu sada malo odmorit organizam,ali da,mislim da casa neceg dnevno ili povremeno ne moze nastetiti.
Pa vidi Rusku, pije ko smuk i šta joj fali?
💔💔💔
Lita.1234, prestani nam vaditi mast.
sbjelisi, kako to panda prdi? Do tell! Snimi se pa podijeli sa čoporom.
Kits, da kits!!!
💔💔💔
MTBica samo ti nastaviti pretrazivanje po sexy shopu i biraj kite. Pande prde pomalo, podmuklo i smrdljivo. Non stop zvacu glupi bambus 😵😵
Nećete puno čuti, nije caka u zvuku... A ono kada se zrak formira u crijevima i preljeva koda se beba rita 😵😵🐼 Beba panda 😜
Ivek vec googlam espumisan.
Aj javi ako sta nađeš🤔😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ivek vec googlam espumisan.
Trudna sam malo večeras, ajde mi pojasni čemu je to?
Ovo za sexy shopove, zaludu mi sve kad ne smijem imati orgazam Ja ovdje patim a ti nemaš razumijevanja
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji