Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 16:00

newgirl

Pozdrav zenice lavice,
    Trebam vasu pomoc ♥️

Jutros je bio 13 dnt i test negativan. Izletila sam iz wc i plakala kad sam se vratila u wc nakon 40-60min stoji pored umivaonika pozitivan test, ali sam sigurna da je u prvih 10 min bio negativan. Jel se to ikome dogodilo, jel moguće da izdobri?

Hvala puno ♥️

Ovisi koji test si radila... Jos bolje, zalijepi sliku pa da vidimo 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• newgirl
    28. Ožujak 2021. 16:20

https://hr.clearblue.com/test-za-utvrdivanje-trudnoce/plus.  Ovaj sam test koristila a nemam sliku. 😳

31🙋32👦
    AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
    1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
    2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
    3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 16:27

newgirl

https://hr.clearblue.com/test-za-utvrdivanje-trudnoce/plus. Ovaj sam test koristila a nemam sliku. 😳

Draga, najbolje ti je da sutra izvadiš betu i onda ćeš sve znati. 

💔💔💔

Anavi985
    28. Ožujak 2021. 16:35

Iako mi sestra jucer nakon punkcije rekla da me danas nece zvati embriologica, do podne sam ipak bila uz mob i nije zvala... ipak, ona je rano ujutro isla provjeriti moje stanice.. i zvala me poslijepodne s privatnog telefona (nije me ujutro htjela buditi) i rezultati su za sad: jedna se oplodila (faza zigote) i vidi se da se krece dijeliti, druga se oplodila al jos nema tih nekih znakova dijeljenja, a treca je bila losije kvalitete i nije se oplodila do sad... radili su ICSI ( covid 19 je utjecao ocito na spermiogram). Do sutra su moguca tri scenarija : transfer jednog, dva il nijednog ... pitala me jel imam kakvih pitanja, a ostala bez teksta jer nisam ocekivala poziv, a ne znam sto bih pitala... mogu pitati jos i sutra prije transfera dok ce me zvat da definira konacno koliko ih se razvilo il nakon transfera... a ja ne znam sto bih pitala 🙈 sto vi cure pitate embriologe?

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Ožujak 2021. 16:38

anavi985

Iako mi sestra jucer nakon punkcije rekla da me danas nece zvati embriologica, do podne sam ipak bila uz mob i nije zvala… ipak, ona je rano ujutro isla provjeriti moje stanice.. i zvala me poslijepodne s privatnog telefona (nije me ujutro htjela buditi) i rezultati su za sad: jedna se oplodila (faza zigote) i vidi se da se krece dijeliti, druga se oplodila al jos nema tih nekih znakova dijeljenja, a treca je bila losije kvalitete i nije se oplodila do sad… radili su ICSI ( covid 19 je utjecao ocito na spermiogram). Do sutra su moguca tri scenarija : transfer jednog, dva il nijednog … pitala me jel imam kakvih pitanja, a ostala bez teksta jer nisam ocekivala poziv, a ne znam sto bih pitala… mogu pitati jos i sutra prije transfera dok ce me zvat da definira konacno koliko ih se razvilo il nakon transfera… a ja ne znam sto bih pitala 🙈 sto vi cure pitate embriologe?

Ovo mi za sad zvuče kao dobre vijesti. Nemaš je što pitati prvi dan, sve ti je rekla što ti ima za reći.
    Sutra je možeš pitati kakva je po njenom osjećaju kvaliteta jajnih stanica i spermija, iako nisam sigurna da ti to može reći kod dvodnevnih, mislim da se to vidi tek kasnije.
    Držmo fige da ti sutra bude transfer i da se malci ulove 

💔💔💔

• newgirl
    28. Ožujak 2021. 16:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

newgirl

https://hr.clearblue.com/test-za-utvrdivanje-trudnoce/plus. Ovaj sam test koristila a nemam sliku. 😳

Draga, najbolje ti je da sutra izvadiš betu i onda ćeš sve znati.

Hvala ♥️

31🙋32👦
    AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
    1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
    2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
    3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 16:51

anavi985

Iako mi sestra jucer nakon punkcije rekla da me danas nece zvati embriologica, do podne sam ipak bila uz mob i nije zvala… ipak, ona je rano ujutro isla provjeriti moje stanice.. i zvala me poslijepodne s privatnog telefona (nije me ujutro htjela buditi) i rezultati su za sad: jedna se oplodila (faza zigote) i vidi se da se krece dijeliti, druga se oplodila al jos nema tih nekih znakova dijeljenja, a treca je bila losije kvalitete i nije se oplodila do sad… radili su ICSI ( covid 19 je utjecao ocito na spermiogram). Do sutra su moguca tri scenarija : transfer jednog, dva il nijednog … pitala me jel imam kakvih pitanja, a ostala bez teksta jer nisam ocekivala poziv, a ne znam sto bih pitala… mogu pitati jos i sutra prije transfera dok ce me zvat da definira konacno koliko ih se razvilo il nakon transfera… a ja ne znam sto bih pitala 🙈 sto vi cure pitate embriologe?

A mislim da ti je sve rekla.... U svakom slucaju, sretno ti i drzimo figetine! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anavi985
    28. Ožujak 2021. 16:58

Hvala cure! 
    Javim se čim/ako sutra postanem PUPO!!! 
    Ako bude ovo treca sreca nekim čudom s obzirom na losa predviđanja dr., a i nama je nekak s time smanjila ocekivanja, napisat cu vam (čim bude moguce) pricu iz sale... 😉🙈 

MM 86. - sve ok,
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️

Anavi985
    28. Ožujak 2021. 17:15

Lucka007- amh je na zadnjem nalazu 47, krenulo mi 10 antralaca i dosli s gonalima do 10 mm, ali s danima kasnije se nisu svi razvijali. Na kraju mi punktirana 4 najveca folikula, jedan bio valjda prazan jer su bile 3 stanice. Doktorica nije ni ocekivala od ovih (osim najveceg) folikula zapravo nista, jer su prije stoperice dosli do 13-14 mm. A progesteron mi tolko poceo rasti (ja skuzila po bolovima sisa pa sam rekla dr.kad me vec pitala kak sam, onda me poslala izvadit hormone jer iz cetrocide to tak ne bi smjelo biti) da ih se nije isplatilo čekati nego zavrsiti sa stopericom. Kaže da sam pocela super reagirat na gonale, al kasnije se pocelo događat čudno da se nisu svi razvijali dalje... to se kao ne događa... il krenu pa rastu il ni ne krenu...
    Ja samo ne znam sto ce se događat sad s ovim manjim folikulima koji su ostali??? 🤔

MM 86. - sve ok,

Anavi985
    28. Ožujak 2021. 17:25

Lucka - sad ima anestezije, al nema subotom, a ja imala punkciju jucer tak da sam dobila onaj koktel. Ma ak ce me bolit samo ok, mene brine samo da ne naprave nesto lose... 
    ni u dosadasnjim punkcijama mi nije sve vadila, al se ne sjecam neceg strasnog, jedino me prosli put uzasno bolilo drugu noc (ne prvu) nakon punkcije... od spasmexa jedino proslo...

MM 86. - sve ok,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.