Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 12:29

Ja nisam ni pratila sta se smije u trudnoci od kozmetike i ostalog... Za tusiranje koristim gel koji imam trenutno, perem sa samponom koji mi dodje pod ruku a mazem sa Biobazom za mame 🤷🏻‍♀️ dezic oduvijek Borotalco. Krema plava Nivea, a uopce se ne sminkam, eventualno BB kremu od Graniera(ako mi izbije neka pristurina). Prije nisam koristila ni kreme za tijelo ni nist. A ne znam da li je do ove Biobaze il sta, ali je super i preporucam! Bas se fino upije i ja nisam dobila ni jednu jedinu striju.. Jos 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌼TiKi🌼
    28. Ožujak 2021. 12:31

Ej cure, hvala na podrsci svima... Nasli smo ga, jako je bolestan, bio je zatvoren kod susjeda u supu, iznemogao, ne moze ni hodati. Odmah su ga moji vodili veterinaru. Dobio je infuziju i deset injekcija, sutra opet ide. Ima temperaturu i sad povraca od lijekova. Inace je on domaca maca, kastriran vec 7 godina, nije spolno aktivan, ne voli druge macke tako da sam pretpostavljala da je negdje bolestan ili zatvoren. Nadam se da ce biti bolje, svasta je prosao u tih osam godina, nadam se da ce proci i ovo.
    Sbjelis ma kazem, danas su smjernice da se sve smije jesti, ja ionak bas ne jedem te grahorice, a gladna ne mislim biti i jesti samo kuhano meso i juhu. Sretna mama, sretna beba. Ja se nekako vodim time.
    MTB sto se kozmetike tice, ja mogu prepisati Tumu. Sve isto koristimo. Ja samo dodajem Simple micelarnu i nocnu kremu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 12:31

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Inter

sbjelisi 💕👣💕👣

Inter

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Inter

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Sbjelisi slazem se sa tobom, ulja prirodna… Ja pravim sama ta ulja i kremice. Volim da znam sta je unutra. Imam toga gomilu, da ste mi bar blize da razdelim svima…. Domace maslinovo ulje, kantarion, pcelinji vosak, kamilica, shea butter…

Primamo mi i poštu🤣🤣

Onda, adrese "na sunce" 😂😂😂

Je, pa da nam Mtb dođe po muzeve sa noormo🤣🤣

Worry not, MTBica je vec skenirala tvog muža 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahha, kad reče "skenirala" zamisljam MTB kao Švarcenegera u Terminatoru… Vidi subjekt, skenira, odmah joj izadju podatci, pokretnih toliko progresivnih toliko, ukupni potencijal u procentima…
    😂😂😂✖️➕➖➗✔️❌

Jep, to je MTBica!

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 12:33

Tiki, bas mi je zao zbog mace... 😔 nadam se da ce se vratit..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 12:38

Matkiša hijao, i ja bi popi*
    Nu, dobili su recenziju. 200kn
    Drugi put u najjeftiniji 😜
    Tiki ma nije nitko rekao da trebas biti gladna!!
    Bo, i to kada dodje, rjesiti ces nekako ako bude frke. 
    Ja ne znam niti jednu rodilju koja nema barem 300% apetit nakon rodjenja dijeteta, na doljilje mislim. Za ove druge ne znam, ne poznam takve.
    Blacksheep zasto ne bi bilo nade? Danas ti je 10dnt 3dnevnih.. A piskila si prerano koliko se sjecam? 7dnt? 

Anči 💕
    28. Ožujak 2021. 12:39

Tiki drago mi je da ste ga nasli...drzim fige da se izvuce i da bude sve ok

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 12:39

Tiki bitno da ste je nasli! Kako ste je uspijeli naci u supi? Kako je twmo zavrsila? One kada su bubine isto podju negdje lec, daleko od kuce ili kako?

• Inter
    28. Ožujak 2021. 12:51

🌼TiKi🌼

Ej cure, hvala na podrsci svima… Nasli smo ga, jako je bolestan, bio je zatvoren kod susjeda u supu, iznemogao, ne moze ni hodati. Odmah su ga moji vodili veterinaru. Dobio je infuziju i deset injekcija, sutra opet ide. Ima temperaturu i sad povraca od lijekova. Inace je on domaca maca, kastriran vec 7 godina, nije spolno aktivan, ne voli druge macke tako da sam pretpostavljala da je negdje bolestan ili zatvoren. Nadam se da ce biti bolje, svasta je prosao u tih osam godina, nadam se da ce proci i ovo.
    Sbjelis ma kazem, danas su smjernice da se sve smije jesti, ja ionak bas ne jedem te grahorice, a gladna ne mislim biti i jesti samo kuhano meso i juhu. Sretna mama, sretna beba. Ja se nekako vodim time.
    MTB sto se kozmetike tice, ja mogu prepisati Tumu. Sve isto koristimo. Ja samo dodajem Simple micelarnu i nocnu kremu.

O joj, drzim fige da brzo ozdravi❤ najbitnije je da ste ga nasli i pruzili mu pomoc

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 12:51

sbjelisi 💕👣💕👣

Tiki bitno da ste je nasli! Kako ste je uspijeli naci u supi? Kako je twmo zavrsila? One kada su bubine isto podju negdje lec, daleko od kuce ili kako?

Bas i ja htjela pitat?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

🌼TiKi🌼
    28. Ožujak 2021. 12:55

Susjed isao po nesto i vidio ga kako lezi pa zvao moje. Bolje je malo. Prede sto je dobar znak i hoda samostalno. Davat ce mu sestra vode na spricu koliko bude mogla. Valjda ce biti bolje. 😔🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.