Tiki srecica mala, samo neka ga paze, hrane i vode veterinaru bude se on oporavio. 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Susjed isao po nesto i vidio ga kako lezi pa zvao moje. Bolje je malo. Prede sto je dobar znak i hoda samostalno. Davat ce mu sestra vode na spricu koliko bude mogla. Valjda ce biti bolje. 😔🤞
Bravo, dušica. Ima jos 8 zivota 😌🙂
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Matkišahijao, i ja bi popi*
Nu, dobili su recenziju. 200kn
Drugi put u najjeftiniji 😜
Tiki ma nije nitko rekao da trebas biti gladna!!
Bo, i to kada dodje, rjesiti ces nekako ako bude frke.
Ja ne znam niti jednu rodilju koja nema barem 300% apetit nakon rodjenja dijeteta, na doljilje mislim. Za ove druge ne znam, ne poznam takve.
Blacksheep zasto ne bi bilo nade? Danas ti je 10dnt 3dnevnih.. A piskila si prerano koliko se sjecam? 7dnt?
Ne, 9. Dan. Jučer sam piškio.. ☹️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Svjelisi biće ti dobro, samo treba izdržati još koji dan do testića, vjerujem i držim fige... 🤞🍀
Inter hvalaaaaa! Ma nema da se ne primi koliko je trudnica pojelo za mene krumpiriće 😘🙏
Sunflower PUPO!!! Držimo fige, sretno 🍀🤞🙏
Tiki drago mi je da ste našli macu, nadam se da će se oporaviti 😘
Kozmetika ja za kupke biram Weledu, dezodorans Lavera, kreme ne koristim nikakve već samo prirodna ulja badema ili jojobe. I za lice imam neko ulje od špica kaktusovog ploda, to sam novo našla, skupo ali baš čisto, biološko ulje od koga mi je koža baš fina. Parfeme i šminku ne koristim odavno i ne fali mi.
Matkišahijao, i ja bi popi*
Nu, dobili su recenziju. 200kn
Drugi put u najjeftiniji 😜
Tiki ma nije nitko rekao da trebas biti gladna!!
Bo, i to kada dodje, rjesiti ces nekako ako bude frke.
Ja ne znam niti jednu rodilju koja nema barem 300% apetit nakon rodjenja dijeteta, na doljilje mislim. Za ove druge ne znam, ne poznam takve.
Blacksheep zasto ne bi bilo nade? Danas ti je 10dnt 3dnevnih.. A piskila si prerano koliko se sjecam? 7dnt?
Ne, 9. Dan. Jučer sam piškio.. ☹️
Izdrži do bete, a onda ćeš znati sve.
💔💔💔
Miss zao mi je zbog necakinje 😔
Ruska i ostal pred porod
Jeste se fakat odrekle sexa u trudnoci 🙈... Ma dajte, ne propustajte to.. Ok nije najugodnije al ok je..
Ja sam vodila rat sa muzem jer se on bojao 🤭
..
Sto se tice dojenja ja sam prva tri mjeseca pazila na citruse, svjezi luk, kupus, mahunarke, jako ljutu hranu..Jela i kuhano i peceno i przeno i suhomesnato i mlijecno. Ali moj malac nije imao poteskoce sa probavom/crijevima. Da je imao bilo bi drugacije, posto mu nije smetalo polako sam uvodila sto vise namirnica jer i on kroz mlijeko dobiva vise raznoliko.
.
Evo ti jos jedan prijedlog, mislim mozda vec znas, al nema veze da utvrdis 😊 Biogaia kapi obicne, ne sa D vitaminom. Mozes odmah u prvim danima pocet davati, svaki dan u isto vrijeme, ja sam ujutro prije dojenja davala. One pospjeauju sazrijevanje crijeva i za imunitet su. Davala sam mu ih oko 10 mjeseci. Kad je imao lagane geceve Eapumisan kapi da se isprdi i lakse kaka. One se mogu vise puta dnevno po potrebi.
Jutro…
Po novim smjernicama navodno se smije jesti skoro sve, izbjegavati samo masno jako i zacinjeno, cak se navodno i grahorice smiju jer ne utjecu na probavni trakt djeteta. Ali naravno, svatko ce napraviti kako misli da je najbolje… Ja ionak nisam neki pobornik istih, ali se mesa ne mislim odreci pecenog. Bila bih gladna, a to je puno gora opcija. Od kuhanog mesa mi se povraca.
https://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/sto-jesti-tijekom-dojenja.html
Ja sam koma, nestao nam je macak star 8 godina. Nema ga vec dva dana i mislim da se nece vratiti. More suza sam vec isplakala, bio je nasa najveca maza i osjecam kao da sam izgubila dio obitelji. Uzas. Ne zelim da mi beba osjeti raspolozenje, ali ne mogu ai pomoc, suza suzu stize. 💔
Aaaaa pa mozda se samo zeni pa sad nema vremena dolaziti doma.,ili je kastriran?
Da po novom se sve moze ali ipak je bolje ne izazivati vraga, bolje mirna beba nego besane noci zbog izazvanih grcoca, znaci ne pricam o prirodnim grcevima koje bebe imaju( hvala Bogu pa nemaju sve) kad im teze crijeva sazrijevaju.
Miss zao mi je zbog necakinje 😔
Ruska i ostal pred porod
Jeste se fakat odrekle sexa u trudnoci 🙈… Ma dajte, ne propustajte to.. Ok nije najugodnije al ok je..
Ja sam vodila rat sa muzem jer se on bojao 🤭
..
Sto se tice dojenja ja sam prva tri mjeseca pazila na citruse, svjezi luk, kupus, mahunarke, jako ljutu hranu..Jela i kuhano i peceno i przeno i suhomesnato i mlijecno. Ali moj malac nije imao poteskoce sa probavom/crijevima. Da je imao bilo bi drugacije, posto mu nije smetalo polako sam uvodila sto vise namirnica jer i on kroz mlijeko dobiva vise raznoliko.
.
Evo ti jos jedan prijedlog, mislim mozda vec znas, al nema veze da utvrdis 😊 Biogaia kapi obicne, ne sa D vitaminom. Mozes odmah u prvim danima pocet davati, svaki dan u isto vrijeme, ja sam ujutro prije dojenja davala. One pospjeauju sazrijevanje crijeva i za imunitet su. Davala sam mu ih oko 10 mjeseci. Kad je imao lagane geceve Eapumisan kapi da se isprdi i lakse kaka. One se mogu vise puta dnevno po potrebi.
Ma nisam ga se odrekla, neg mi je dr rekao nista prva 3 mjeseca, poslije mi se stvarno nije dalo a sad mi se tek neda... Trbusina, hemaci, itd...I vjeruj da se ne mogu sad ni zamislit da uzivam u sexu i uopce mi se neda... Zabavimo se mi na druge nacine al bas sex ko sex, njet. E, hvala ovo za dojenje! Dobro ce doc! 🙂 Tako sam nekako i mislila, u pocetku malo pazit na hranu pa postupno uvodit ostalo, da vidimo sta bi moglo smetat. A ove kapi cu definitivno nabavit! Sigurno ce zatrebat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Skoljka ma na to mislim, pripaziti, ali ne sad ono da ja ne jedem nista, tipa da sam na leso hrani i juhi. Ja bih se onesvijestila, pogotovo kad jos imam i inzulinsku rezistenciju, mislim da tek tad ne bih imala mlijeka. Tvoj nacin mi se sviđa. Macor je kastriran, bolest ga smantala, ali vibriramo da bude bolje 🤞
....
Ja sam uz svu tu strku, malo zapostavila svoju bebu i evo sad mi se javlja bez prestanka. Cvjetic maleni 🌺
Idem sad malo prileci i odmoriti. Mislim da je dosta aktivnosti za danas. 😐
Vrlim vas 😘❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji