Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    18. Veljača 2021. 14:40

MTB

AuroraB

Kad ste vi IVF-ofke na okupu, zanima je jedna stvar. Da li su vam na UZV prije aspiracije bili prisutni svi liječnici iz klinike?Meni da, moj doktor je zvao dr.Š i dr.G da zajedno pogledaju UZV, znate li zašto?

Možda da se dive?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    18. Veljača 2021. 14:40

MTB

Magnolia, zanimljiv pristup. Baš me zanima tko su kandidati za to.
    Meni je Gić rekao da je već ovo što sam bila na pilulama prije tzv dugi protokol.

Nakapaka, žena zna što radi. Idemo dalje, držmo fige da će u subotu biti dobri rezultati.

Dada, baš sam zadovoljna. Imao je i prije dobre rezultate, ali sad su baš puno bolji. Zanima me hoće li nam raditi ICSI ili IVF kad je on tako vitalan i prpošan.

Lucyinthesky, i jesi dobila knjigu kad je bacio oko? Čujem da onima koje mu se svide dijeli svoje knjige.VM, treba pratiti dalje.
    Dakle, ili je vanmaternična.
    Ili jedan po jedan tvoj zametak otpada pa kvare stvarnu betu onom zadnjem. Ipak ih imaš tri, tu se svašta zna događati.
    Kad ideš opet?

Inače, nadam se da ću kod istog dr imati i aspiraciju i transfer, ne volim ih mijenjati. Smrc.

Ma kakva knjiga, njih dvojica su nešto random ćaskali, a ja imala noge u zraku. Samo je komentirao da je to sve super, kaj god.
    A da, to koji dr će ti bit, njima ovisi o smjenama, kao svi sve rade.
    VM joj koja igra živaca 😔drži se, svi smo uz tebe 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

18. Veljača 2021. 14:41

MTB

Magnolia, zanimljiv pristup. Baš me zanima tko su kandidati za to.
    Meni je Gić rekao da je već ovo što sam bila na pilulama prije tzv dugi protokol.

Nakapaka, žena zna što radi. Idemo dalje, držmo fige da će u subotu biti dobri rezultati.

Dada, baš sam zadovoljna. Imao je i prije dobre rezultate, ali sad su baš puno bolji. Zanima me hoće li nam raditi ICSI ili IVF kad je on tako vitalan i prpošan.

Lucyinthesky, i jesi dobila knjigu kad je bacio oko? Čujem da onima koje mu se svide dijeli svoje knjige.VM, treba pratiti dalje.
    Dakle, ili je vanmaternična.
    Ili jedan po jedan tvoj zametak otpada pa kvare stvarnu betu onom zadnjem. Ipak ih imaš tri, tu se svašta zna događati.
    Kad ideš opet?

Inače, nadam se da ću kod istog dr imati i aspiraciju i transfer, ne volim ih mijenjati. Smrc.

To je davno prije bio jedini pristup i svi su isli na takvu stimulaciju, decapeptyl od 21dc i onda kasnije menopur, jer je menopur bio jedini takav lijek. Nisu postojali ovi stimulirani kao naši. Ovo sto pisem je iskljucivo procitano na google i nisu 100posto provjerene info. A imam u brosuri cita naveden takav oblik stimulacije pa sam davno to googlala.

VM
    18. Veljača 2021. 14:46

MTB

VM

Zasad moram ostati jer trebamo ovo riješiti do kraja. A mislim si nije on kriv ništa, desi se, moglo se bilo gdje drugdje isto dogoditi.

Ma naravno da ga ne krivimo, ali ne razumijem gdje ostaješ? Pa nema on bolnicu, nije da možeš ležati kod njega.
    Treba ovo ispratiti da se vidi što se zbiva, ali teško da će ti išta vidjeti na UZV, premalo je to.

Ma mislim ''kod njega'' ono svaki dan u kontaktu javljajući mu betu. Jučer me tolko šokirao ništa ga nisam uspjela pitati a on tako šturo objašnjava. Želim da mi kaže što sad može biti, dali ću prokrvarit budući da sam prestala sa terapijom, da li će ovo i dalje rasti i razvijati se u nekog vanzemaljca pa tek kad naraste ćemo vidjeti gdje je pa će mi to čupati van...ono baš niš ne znam i to me muči. Nije mi do ničega od strahaaaaaaaaaa.  Ne znam više šta da googlam, nigdje ne mogu pronaći beta oko 100 i pada pa raste mic po mic tako rano.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 14:47

AuroraB, Lucyinthesky, ako niste dobile knjigu, možda imate problem? Sličan kao i Šmattan i manemoj? Ja bih se zapitala... 
    Da, nadam se da ću upasti u smjenu Giću, nije mi ništa spominjao za promjenu doktora. Novi stres, uf. Jesam li spomenula kako ne volim muške ginekologe, pogotovo one koje ne poznajem? 

Magnolia, hvala na info. Dobro je to znati.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 14:48

VM, nemoj guglati. Meni nema smisla ni da vadiš betu svaki dan, trebala bi svaki drugi. 

💔💔💔

BAJOMA
    18. Veljača 2021. 14:50

Dada🐼

Pozdrav cure, braćo, sestra i Ruska1986 ❤️❤️
    Ja se javim tek iza 18:30 sa rezultatima, možda i kasnije jer naručena sam tek u 18:00h i već lagano štrikam… Bojim se 3 moguća negativna ishoda, ali težim ka najboljem i pozitivnom ishodu . Pišnula sam svoj zadnji testić pred pregled i nadam se da je i beta ovako obećavajuća 🙏❤️❤️❤️
    Sad mi samo preostaje čekati lijepe (nadam se 🙏) vijesti. Hvala vam svima na podršci 🤗🤗🤗🤗

😘😘😘❤️🤞 Bit ce to beta preko 1500

BAJOMA
    18. Veljača 2021. 14:53

Mila-Milica

Pozdrav ekipa!😉
    Evo mene s uzv, napredujemo, rastemo, srce nam kuca punom parom. Ma k'o veliko! Hvala dragom Bogu da je sve u redu!!!🙏🙏🙏🙏🙏
    Kaže profa za sada je trudnoća po školski. Sve ide kako treba.
    Kontrola za tjedan dana, 25.2.
    I da, po zadnjoj menstruaciji danas sam punih 8 tjedana trudna. Kako vrijeme leti?! 😊😊😊 Od simptoma imam samo povremene kratkotrajne mučnine bez povraćanja, slabost, bolne i teške grudi (ko da su narasle za bar dva broja😂) i tu i tamo neki grč/bol ispod pupka (kažu očekivano jer maternica raste i širi se). Nek ostane tako i ja prezadovoljna!🥰

Any35, šta tebi kažu na uzv? Planiraš li raditi ili već jesi neki od neinvazivnih testova (Nifty, Harmony,Panorama)?

Sretno svima!!!

❤️❤️❤️

Bozma zasto si odustala, sad vise njega nema tamo, imaju neku novu zensku

Nakapaka

Hvala Magnolia i Bozma na info ❤️❤️

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.