*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Naravno, to nije sveto pismo.
Meni su rekli da to ovisi o debljini 🙂 koja ima vise spekeca, mora imat i puniji mjehur, koja ima manje, dovoljna je jedna casa. Ah, ja sam nekad bila u ovoj drugoj grupi 😏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
ANKSIMORON, drugu priču? Pa sad ništa ne radimo, samo ti piši.
Btw, je li se kod njega spava nakon transfera pola sata ili odmah dobiješ nogu u guzicu čim te oplodi?Bozma, ne znam za druge, ali ja uopće nisam nestrpljiva. Folikulometrija sutra ili za mjesec dana, meni to sve isto.
Ma nema tu price 🤣🤣🤣 ja sam tvog savrsenog gospodina g upoznala u lucia, igrom slucajeva na mom prvom postupka luci se razbolio pa mi je odradio g sve… nakon toga je taman dao otkaz u lucia 🤣🤣🤣🤣 i ja vam pojma nisam imala di je otisao… i ono ja na prvim konzultacijama u ivf kad ovaj nasuprot mene 🤣🤣🤣 blagi sok… i prepoznao me odmah, naravno, nisi samo ti mtb divna krasna 😘😘😘 i tako… opet ja zavrsila u njega…
Nema spavanja, 10 ak min legnes i ajmo dalje… u lucia nisam ni to 🤣🤣🤣 obuces se i idemo…
Bas me zanima kako je sad tamo… jel se sto promijenilo 🤔🤔🤔 nesto slabo cura se od tamo javlja ili se samo to meni cini…
U lucija se nista nije promjenilo, uvijek si prenatrpa raspored i vjecito u zurbi. Cekas na red pol sata a unutra si 3 minute.
Znaci i dalje isto 😆😆😆 premda on je meni tako drag ostao ne mogu vam opisat... ali da je kaos jest... pa ja pojma nista, ali nista nisam imala dok sam bila tamo... doduse i forum je uznapredovao od tada 🤗🤗🤗🤗 ali ono info 0 bodova...
Vm ostajes tamo ili mijenjas kliniku za sljed postupke?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Naravno, to nije sveto pismo.
Meni su rekli da to ovisi o debljini 🙂 koja ima vise spekeca, mora imat i puniji mjehur, koja ima manje, dovoljna je jedna casa. Ah, ja sam nekad bila u ovoj drugoj grupi 😏
Jel, to nisam znala 😅 onda meni treba vode u minusu 🤣🤣🤣🤣 da i izlijem iz sebe 😜😜😜
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Lucyinthesky, super da ste si kliknuli, mislim da je to baš bitno da se osjećaš ugodno s njim.
Meni je isto ugodan (za muškarca, već sam rekla da preferiram ženske ginekologe), samo mi ne paše da priča dok me pregledava. Fora mi je da sam mu to rekla, da me poslušao (fakat ima srca, šta je je), a onda kad sam ga nešto pitala me podjebavao kasnije radi toga. Baš me lijepo opusti i zahvalna sam mu. Nije lako raditi njegov posao i održati takav nivo opuštenosti i ležernosti, a opet ozbiljnosti. Svašta on vidi, jako teške priče čuje, takav duh treba cijeniti.
Nisam ti nikad zahvalila kako spada - hvala ti što si mi ga preporučila, za sad sam baš zadovoljnaŠmattan, biraš, biraš, pa mućak.
Nego, zar nisi rekla da te nešto zateže dole? Možda da odeš na kontrolu?
Šalu na stranu, nema na čemu draga 😊nemoj unaprijed zahvaljivat jer koliko se sjećam bila si preoduševljena i sa prošlim dr tijekom postupka pa na kraju otišla od njih.Neka ti tu uspije 🤞
Ja sam sličan ovakav odnos imala i sa dr.
A,baš jako prijareljski i opušten, ali eto...Imam i sa svojim primarnim gin doma, tak da nemam a tim problema nikakvih, jedino kad razmislim nisam nikad kod ženske gin bila 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyintheskyčitam tvoje iskustvo s Gicem i razmišljam fino se ti igraš sa životom 😂 kad ono MTB hladna kao spricer, još ti se zahvaljuje.. boooozeeee kako hormoni promjene čovjeka na bolje 😂😂
Dadata tvoja štoperica je sad već lagano medicinsko čudo 😉 držim fige da opušteno dočekaš pregled 🤞🏻
Ma zna naša MTB tko je bio prvi 😎😊
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Ja sad bila da vadim Betu, ne mogu preuzeti Gonal bez negativne β, i odem da se pocastim kolacima jer sam bila dobra na vađenju krvi. Tamo zena sa 2 dece ceka iza mene a njena mala devojcica me gleda, smeska se i mase mi rukom, ko hipnotisana..... Ja mislim da je to znak.... Jel da je to znak? 🥰🤩🙏
Cekam vešticu pa da pocnem konacno, al svi kazu da posle histero, vestica kasno 😭😭😭Ne bi me cudilo ni da prekinu sve jer opet svaki dan zatvaraju jedan po jedan grad zbog korone.
Pihhh oni ne znaju da ja imam Astrološki tajming 🏹
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dada bit će sve super, držim fige i navijam 🤞💪
Bozma super za trčanje, ma preporod jel da 👍
Tuma to za mjehur je baš nezgodno ako mora biti pun, a sa upalom, uf, meni je to bilo grozno taj put, čak sam mislila da će mi ga odgoditi.
🧍♂️42-od astheno-normo
ANKSIMORON, boje se javiti.
Dakle, odležiš poslije kod njega. Dobro, pa deset minuta mi je dosta, umrla bih od dosade pola sata.
I naravno da te je prepoznao, moj dečko je brižan i krasan muškarac. Ja ih samo takve biram.
Zanimljivo, ja sam čula da je Luci njemu dao otkaz radi korone, a ne da je on svojevoljno otišao : tračevi :
Ruska1986, to onda znači da sam ja mršavica.
Awww.
(nisam )
Lucyinthesky, ma ja sam i dalje zadovoljna i zahvalna B+ jer mislim da su obavili dobar posao za prvi put i riješili su me straha od postupaka (što nije mala stvar). One reakcije na kraju su bile malo bezveze, ali jebiga.
Ovdje sam za sad zadovoljna. Nisam ekstatična jer sam opreznija, ali sviđa mi se pristup liječnika i sviđa mi se način na koji on razmišlja.
Meni je baš jako teško sa muškim ginekolozima, zato sam ti zahvalna na preporuci, uspjelo mi ovdje ili ne. Možda se i tog problema riješim u ovom postupku.
Tanja79, nego šta nego je znak.
Nema odgode, imamo Strijelca za upecati!!!!
💔💔💔
ANKSIMORON, boje se javiti.
Dakle, odležiš poslije kod njega. Dobro, pa deset minuta mi je dosta, umrla bih od dosade pola sata.
I naravno da te je prepoznao, moj dečko je brižan i krasan muškarac. Ja ih samo takve biram.
Zanimljivo, ja sam čula da je Luci njemu dao otkaz radi korone, a ne da je on svojevoljno otišao : tračevi :
Ruska1986, to onda znači da sam ja mršavica.
Awww.
(nisam)
Lucyinthesky, ma ja sam i dalje zadovoljna i zahvalna B+ jer mislim da su obavili dobar posao za prvi put i riješili su me straha od postupaka (što nije mala stvar). One reakcije na kraju su bile malo bezveze, ali jebiga.
Ovdje sam za sad zadovoljna. Nisam ekstatična jer sam opreznija, ali sviđa mi se pristup liječnika i sviđa mi se način na koji on razmišlja.
Meni je baš jako teško sa muškim ginekolozima, zato sam ti zahvalna na preporuci, uspjelo mi ovdje ili ne. Možda se i tog problema riješim u ovom postupku.
Tanja79, nego šta nego je znak.
Nema odgode, imamo Strijelca za upecati!!!!
Nakon transfera se leži tj kao miruje 10-15 min i to je to. Sobe su sa 3 kreveta. Terapiju i otpusno pismo smo svi dobili od sestre i ide se doma, sa dr se nakon transfera nisam vidjela.
Svaka klinika ima svoje, npr u prošloj sam se doslovno odmah išla oblačit i na noge i onda još kod dr u ordinaciju na razgovor ovo ono.
🧍♂️42-od astheno-normo
Evo i mene sa pregleda, opet u subotu kontrola, nije mi dodala nista od th je je LH 4.9.. a mora biti ispod 2 😕 i onda kaze da nastavim sa dipherelinom pa u subotu opet provjera pa ako bude ispod onda daje th...
👩🏽34god
Sortiraj odgovore
Najstariji