Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    18. Veljača 2021. 15:57

Libo

Evo sad ovaj ciklus kad dobijem odmaram,punim tijelo za novu borbu,moram napraviti papu,briseve i krvnu sliku sa željezom i ostalim prije slijedećeg puta, a kad dobijem krajem 3 mjeseca zovem da se dogovorimo za 2 FET 💪
    I MTBnema plakanja. Znam da će biti. Samo kod mene ništa nejde od prve tako da…ali uvijek se sve poslozi kako treba pa će i ovo 🙏😘

Tako i treba💪🏻💪🏻💪🏻 brzo ce i treci mjesec i ides ti u nove pobjede! 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 16:01

Bozma, zaozbiljno, to je jedan od razloga zašto mi se Gić svidio na jednim od prvih konzultacija. Čovjek me mrtav hladan pitao jesam li razmišljala koju stimulaciju želim. I baš se vidi da nema ego veći od neba i da je spreman porazgovarati i dogovoriti se.
    Druga stvar je što me sjebo jer ja nisam ni ramišljala o tom pitanju, pa sam mogla samo reći - štogod vi kažete, doktore, hihihi. 
    Za idući postupak, ako ga bude bilo, ću biti spremna sa svim mogućim istraživanjima i analizama. 

manemoj, kao prvo, svaka čast na savitljivosti. To ti je plus.
    Kao drugo, nije pitanje imaš li je, nego kakva je kad je doktor ne želi gledati. 

Libo, super da si spremna. Imaš popis koji sam stavila za FET, nadam se da si ga kao dobra curica prepisala i sad ideš na pripremu. Idemo po beeeebuuuu. 

💔💔💔

• Ana26
    18. Veljača 2021. 16:41

Plavimak

Ana26

Plavimak Ako je 3dc nedjelja onda ideš u subotu.
    2 tjedna prije postupka im na mail moraš poslati trijažne upitnike.

Hvala!
    Trijažne upitnike sam poslala. Sad mi je upitnik kako s tim dolaskom na 3DC i korona testom..
    I kako da dobijem istu dr?

Uglavnom moraš doći 2 DC, ako 3 DC pada na nedjelju.
    Ja nisam iz ZG pa ne znam kako ide kod njih testiranje. Probaj nazvati i pitati.
    Ja sam ovaj ciklus trebala dobiti petak pa sam išla u četvrtak na testiranje , a u subotu sam trebala na pregled i kasnila mi menga i istekao nalaz pa sam ponovno morala na testiranje.
    Kod koje su dr?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Sunny_🐣
    18. Veljača 2021. 16:50

MTB koji Q10 tvoj M uzima?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

18. Veljača 2021. 16:54

AuroraB, tu jedan naš poznati dr. ali prirodna trudnoća je u pitanju, izgubila je bebu, dosta kasno. Sve je bilo ok ali ona je stalno osjećala neki pritisak, ali nitko je nije šljivio i uvjeravali su je da je to normalno. Možda se ništa i nije moglo napravit, ali eto da je bar netko pokazao interesa i poslao je negdje dalje nego je uvjeravali da je to sve normalno

manemoj
    18. Veljača 2021. 17:01

MTB

Bozma, zaozbiljno, to je jedan od razloga zašto mi se Gić svidio na jednim od prvih konzultacija. Čovjek me mrtav hladan pitao jesam li razmišljala koju stimulaciju želim. I baš se vidi da nema ego veći od neba i da je spreman porazgovarati i dogovoriti se.
    Druga stvar je što me sjebo jer ja nisam ni ramišljala o tom pitanju, pa sam mogla samo reći - štogod vi kažete, doktore, hihihi.
    Za idući postupak, ako ga bude bilo, ću biti spremna sa svim mogućim istraživanjima i analizama.manemoj, kao prvo, svaka čast na savitljivosti. To ti je plus.
    Kao drugo, nije pitanje imaš li je, nego kakva je kad je doktor ne želi gledati.Libo, super da si spremna. Imaš popis koji sam stavila za FET, nadam se da si ga kao dobra curica prepisala i sad ideš na pripremu. Idemo po beeeebuuuu.

Znači čitam tvoj odgovor i ne kužim kakva savitljivost, šta?? i vratim se pročitati šta sam napisala.. ne mogu se prestati smijati 😂😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    18. Veljača 2021. 17:03

Libo sad sam tek pročitala.. žao mi je, znam kako je ❤️
    Biti će treća sreća 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Snivalica
    18. Veljača 2021. 17:08

Hvala na dobrodošlici svima!
    Evo, tek smo na početku 7+2, na zadnjem UV u pon. vidjela su se dva mala <3 <3.
    Mučnine su taman počele sa 7.im tjednom. Za sada blaže nego u prvoj trudnoći. 
    Dobitna kombinacija na Sv.Duhu - Pergoveris i Cetrutide, pa Brevactid. 
    I išla sam u općoj na punkciju - ako imate tu mogućnost - prihvatite je. Prvi put sam bila glupa pa nisam. A ovako mi je prošlo bez ikakvih komplikacija, niti sam osjetila kakav umor poslije opće (čega sam se bojala prvi put). 
    Izvučenih 11 - 2 vratili 4dnevna. 2- petodnevne BC smrznute.
    Još sam imala na transferu neku manju virozu, ali bez temperature - znači blago oslabljen imunosustav. Pila sam list maline i jela malo češće ananasa. E, sad što je od toga bilo dobitno. Ne znam. Ali već znam za dobitni slučaj 4erodnevnih - dvojke. Tako da možda je i do toga.

3/2013 - biokemijska
    2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
    12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
    7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
    11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
    1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
    Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍

❤️J_0209_b😺
    18. Veljača 2021. 17:29

Hej, s obzirom da sam sada bila u stimuliranom postupku, znači li to da moram  drugi put u prirodni postupak ili se moze dogodit da opet čekam stimulirani? Jer, budimo realni. Mi imamo smrznutih jos samo tri uzorka. Šta napravit? 1.3 idem na daljnji dogovor, pa bih voljela znat kaj me čeka.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 17:38

Sunny_

MTB koji Q10 tvoj M uzima?

Ah, nismo mi tu bili nešto posebno. Na početku smo kupovali što nam je palo pod ruku. Prvo smo kupili Ubiquinol, ali smo shvatili da ga je samo 50mg. Pa smo kupili Solgarov Nutri Nano, pa smo shvatili da ga je samo 30mg. Na kraju smo kupili neki Ubiquinone od 120mg i pili smo sva tri - po jednu dnevno.
    Tek sam nedavno našla ono da su istraživanja napravljena po Ubiquinoneu, ida treba preračunati po omjerima apsorpcije - Ubiquinol se apsorbira nekih 1.7 puta bolje od Ubiquinonea, a Nutri nano oko 3 puta bolje. Skraćeno, on pije 200mg (sad, prije nove godine je pio oko 100mg), ali je to zapravo po apsorbciji skoro 300mg.
    Uskoro mi dolazi pravi Ubiquinol koji sam preko weba naručila, ali taj još nismo krenuli piti - to mi je više kao priprema za idući postupak.
    I uzima svježu matičnu mliječ, to baš gušta uzimati. Poremećeni freak. 
    On je uvijek imao dobar spermio, ali sad je fantastičan, pogotovo za njegove godine.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.