AuroraB, Lucyinthesky, ako niste dobile knjigu, možda imate problem? Sličan kao i Šmattan i manemoj? Ja bih se zapitala…
Da, nadam se da ću upasti u smjenu Giću, nije mi ništa spominjao za promjenu doktora. Novi stres, uf. Jesam li spomenula kako ne volim muške ginekologe, pogotovo one koje ne poznajem?Magnolia, hvala na info. Dobro je to znati.
Tebi bi bio Š super! On sam suti i odgovara na ono sta ga pitas 😂😂 meni je M bio i na svim UVZima i na aspiraciji i na transferu i ja presretna 🙂
Neeee, ne volim da šute
Meni je super ovaj što brblja, samo NE dok mi kopa po pipici. Onda volim da je skoncentriran na posao ispred sebe.
Vidjet ćemo kako će mi grah pasti.
💔💔💔
Plavimak, ma u pravu si, bitna je čista glava. Mjesec dana vamo tamo nije presudno. A u ožujku imaš fantastičnu ekipicu. Plus mi iz veljače ćemo bacati trudničku prašinu na tebe.
Feritin je dosta bitan, ali se brzo i diže. Vadi ga, provjeri koliki je, ako nije dobar - Kendural C.
VM, ako raste, rast će i beta. Bez brige, ne može narasti a da ti ne znaš. Prokrvari se nekoliko dana nakon uzimanja terapije.
Bozma, da, mi Splićani smo često kontraprotivni.
Libo, žao mi je. Otplači, pa glavu gore i ideš po svoju bebu.
💔💔💔
MTB nemam ih jer mi trenutno nisu bitni, kao ni godine
Njaaah.
Ja ću biti dobra i podijelit ću s tobom svoje iskustvo. A ako su nam slični FSH i LH, ti onda vidi je li ti to korisno
💔💔💔
MTB nemam ih jer mi trenutno nisu bitni, kao ni godine
Njaaah.
Ja ću biti dobra i podijelit ću s tobom svoje iskustvo. A ako su nam slični FSH i LH, ti onda vidi je li ti to korisno
zato i pratim , skupljam info pa ću onda u ove friške dr sama sebi pisat recepte
Mtb ja ipak nemam taj problem 😂😂😂 gledala zadnji put i ipak mi je medju nogama 🙈🙈🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bozma zasto si odustala, sad vise njega nema tamo, imaju neku novu zensku
Istrošili se, dok smo se oporavili on se vratio u Rijeku. On ima dosta iskustva u MPO od prije pa nisu baš nešto žene u ST išle kod njega, nisam još čula da je itko osim mene bio kod njega na MPO, a onu žensku sam vidjela na njihovim stranicama i nzn baš koliko je iskusna, išla bi kod nje jedino ako bi bila poslušna i pustila meni da si sama zadam protokol.
Kažu da je dugi protokol i ovo s pilulama što je MTB spomenula, a i ono sa Estrofenom od 21dc. Ovo sa Estrofemom sam prošla u KBC, ali isto mi je LH 2dc bio preko 15, a FSH 5, mislim da bi ovo sa decaptylom imalo smisla u mom slučaju plus Pergoveris ili neki miks čistog FSH i Menopura
Zato sto svi zele u drugog, to je kao neki splitski đir, nisi in ako ne ides u njega. Ma ja sam googlala nedavno jer su tu cure iz rijeke pisale da se vratio gore, pa vidim da je neka zenska sa 0 iskustva.
Da, mislim da kod nas dođe radit Gić da nitko ne bi kod njega išao jer koji je sad on, tu nitko nije čuo za njega (osim nas sa foruma). A sad sam upravo čula još jednu lošu priču za onog drugog
Isplivalo ih je dosta, samo se o tome ne prica. Uvijek se prica o tome kome je super. Mah, sada kad odvrtim film unazad bas sam bila glupa i naivna i slusala takve likove koji idu tamo samo zato sto je đir. A ono nigdi veze ni usluga ni nista.
Bozma kakvu lošu priču i za kojeg drugog?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Plavimak Ako je 3dc nedjelja onda ideš u subotu.
2 tjedna prije postupka im na mail moraš poslati trijažne upitnike.
Hvala!
Trijažne upitnike sam poslala. Sad mi je upitnik kako s tim dolaskom na 3DC i korona testom..
I kako da dobijem istu dr?
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Evo sad ovaj ciklus kad dobijem odmaram,punim tijelo za novu borbu,moram napraviti papu,briseve i krvnu sliku sa željezom i ostalim prije slijedećeg puta, a kad dobijem krajem 3 mjeseca zovem da se dogovorimo za 2 FET 💪
I MTB nema plakanja. Znam da će biti. Samo kod mene ništa nejde od prve tako da...ali uvijek se sve poslozi kako treba pa će i ovo 🙏😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji