Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    18. Veljača 2021. 14:54

AuroraB

Dia85moguće da je to onda; radi reakcije na lijek. Ja sam ih imala oko 15-tak, AMH mi nije bajan, još se išlo da Rekovelle da se smanji broj stanica, a kad ono boom.
    VMpošto je beta opet narasla, moguće je i ono "najgore". Jesi vadila progesteron i estradiol možda?

AuroraB nemam pojma, ja sam s Gonala 150, spuštena na 100 pa na 75 uz Orgalutrane, štoperica Decapeptyl i od 10 barem folikula na svakom jajniku samo 3 zrele stanice..kaze dr da je ili do stanica ili do lijekova (npr. dana mi je stoperica bez betaHCGa zbog straha od hipera)..i meni je rekao Rekovelle da bi u drugom postupku.. ko ce ga znat..sad sam trenutno osim te brige (a kao imali smo "samo" brigu spermiogram na početku), jos u brizi oko pozitivnog ANA testa i imunologije jer bi G htio da sve ispitamo i obradu imunologa prije FETa😨

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

BAJOMA
    18. Veljača 2021. 14:56

Ruska1986

MTB

*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
    E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
    Naravno, to nije sveto pismo.

Meni su rekli da to ovisi o debljini 🙂 koja ima vise spekeca, mora imat i puniji mjehur, koja ima manje, dovoljna je jedna casa. Ah, ja sam nekad bila u ovoj drugoj grupi 😏

Joj ruska i  ti ispod 60 dana🥰🥰🥰🥰

• Dia85
    18. Veljača 2021. 14:56

MTB

AuroraB, Lucyinthesky, ako niste dobile knjigu, možda imate problem? Sličan kao i Šmattan i manemoj? Ja bih se zapitala…
    Da, nadam se da ću upasti u smjenu Giću, nije mi ništa spominjao za promjenu doktora. Novi stres, uf. Jesam li spomenula kako ne volim muške ginekologe, pogotovo one koje ne poznajem?Magnolia, hvala na info. Dobro je to znati.

MTB Jedino vikendom ti se moze desiti da nije G, a onda je valjda M tamo i on je krasan isto, bio mi je jednom 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Matkiša 😎
    18. Veljača 2021. 14:57

Mila-Milica super 💗💗
    Vm žao mi je što ti se to događa, nemam ti ništa pametno i korisno za reći 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

BAJOMA
    18. Veljača 2021. 14:59

MTB

Došli nalazi spermiograma, normo je. Ali ono što me oduševilo jest da su mu i unutar normo nalazi puno puno bolji nego na prošlom spermio i na postupku. Ono, ti spermići skoro da iskaču od pokretljivosti, živosti, morfološke ispravnosti…
    I bolje mu je da me uspije oploditi sad.
    Isplatilo se što se šopa matičnom i sa Q10.

Bravoo🤗🤗🤗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 15:00

Dia85

MTB

AuroraB, Lucyinthesky, ako niste dobile knjigu, možda imate problem? Sličan kao i Šmattan i manemoj? Ja bih se zapitala…
    Da, nadam se da ću upasti u smjenu Giću, nije mi ništa spominjao za promjenu doktora. Novi stres, uf. Jesam li spomenula kako ne volim muške ginekologe, pogotovo one koje ne poznajem?Magnolia, hvala na info. Dobro je to znati.

MTB Jedino vikendom ti se moze desiti da nije G, a onda je valjda M tamo i on je krasan isto, bio mi je jednom

Ma čula sam ja da je krasan, ali ja imam problem.  Do mene je, nije do njih.
    Vidjet ćemo, valjda ću imati sreću. 

💔💔💔

Ruska1986
    18. Veljača 2021. 15:01

MTB

Tebi bi bio Š super! On sam suti i odgovara na ono sta ga pitas 😂😂 meni je M bio i na svim UVZima i na aspiraciji i na transferu i ja presretna 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    18. Veljača 2021. 15:02

BAJO1

Ruska1986

MTB

*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
    E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
    Naravno, to nije sveto pismo.

Meni su rekli da to ovisi o debljini 🙂 koja ima vise spekeca, mora imat i puniji mjehur, koja ima manje, dovoljna je jedna casa. Ah, ja sam nekad bila u ovoj drugoj grupi 😏

Joj ruska i ti ispod 60 dana🥰🥰🥰🥰

Joj, suti 🙈🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    18. Veljača 2021. 15:02

VM, a jebemu misa.. Kako to sad? 😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

18. Veljača 2021. 15:05

Magnolia

Bozma zasto si odustala, sad vise njega nema tamo, imaju neku novu zensku

Istrošili se, dok smo se oporavili on se vratio u Rijeku. On ima dosta iskustva u MPO od prije pa nisu baš nešto žene u ST išle kod njega, nisam još čula da je itko osim mene bio kod njega na MPO, a onu žensku sam vidjela na njihovim stranicama i nzn baš koliko je iskusna, išla bi kod nje jedino ako bi bila poslušna i pustila meni da si sama zadam protokol .
    Kažu da je dugi protokol i ovo s pilulama što je MTB spomenula, a i ono sa Estrofenom od 21dc. Ovo sa Estrofemom sam prošla u KBC, ali isto mi je LH 2dc bio preko 15, a FSH 5, mislim da bi ovo sa decaptylom imalo smisla u mom slučaju plus Pergoveris ili neki miks čistog FSH i Menopura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.