Bozma zasto si odustala, sad vise njega nema tamo, imaju neku novu zensku
Istrošili se, dok smo se oporavili on se vratio u Rijeku. On ima dosta iskustva u MPO od prije pa nisu baš nešto žene u ST išle kod njega, nisam još čula da je itko osim mene bio kod njega na MPO, a onu žensku sam vidjela na njihovim stranicama i nzn baš koliko je iskusna, išla bi kod nje jedino ako bi bila poslušna i pustila meni da si sama zadam protokol.
Kažu da je dugi protokol i ovo s pilulama što je MTB spomenula, a i ono sa Estrofenom od 21dc. Ovo sa Estrofemom sam prošla u KBC, ali isto mi je LH 2dc bio preko 15, a FSH 5, mislim da bi ovo sa decaptylom imalo smisla u mom slučaju plus Pergoveris ili neki miks čistog FSH i Menopura
Zato sto svi zele u drugog, to je kao neki splitski đir, nisi in ako ne ides u njega. Ma ja sam googlala nedavno jer su tu cure iz rijeke pisale da se vratio gore, pa vidim da je neka zenska sa 0 iskustva.
Bok, curke, ovdje je kao u košnici a pozitiva frca na sve strane čak i u lošijim momentima!
Super za novi volumen, 5-ica mi je oduvijek bila sretan broj. I MTB od srca hvala za uvodnik.. Provjerila sam jesam li sve pohvatala.
Znači, krećemo u postupak na Vuk Vrhovcu za 2 tjedna, veljaču nismo upjeli uloviti s nalazima. Zapravo nisam ni forsirala iako kod mene vrijedi ona "time is the essence". Važnija mi je čista glava. Ovo je utrka na duge staze.
Uspit sam provjerila taj D vitamin koji mi je nizak unatoč špricanjima D vitamina u spreju iz Bio&Bio, pa krecem s D Vital ampulama.
Molim za pomoć ako netko ima info..
Kako se na Vuk Vrhovcu dolazi taj 3DC -moram zvati na onaj broj? Što ako 3DC pada u nedjelju? Je li bolje doći onda 2DC ili 4DC?
Kako se na Merkuru radi test na koronu, znam da se radi vani ispred bolnice, da je testiranje od 7:30, pa ima nekih testiranja i kasnije - no to mi je rekla suborkinja u čekaonici, a na svim onim papirusinama i uputama ne piše ništa.
I da, fertin.. Koliko je on bitan za implantaciju? Isto kao D vitamin?
Hvala!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
VM, a jebemu misa.. Kako to sad? 😔
Nemam pojma što se događa, zanima me ak krenem krvariti da li će i to otići samo od sebe ili će to negdje tamo unutra rasti i dalje Kada se uopće prokrvari, kada progesteron padne?! nemam pojma niš o tome, sad sam ko tuka.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Plavimak Ako je 3dc nedjelja onda ideš u subotu.
2 tjedna prije postupka im na mail moraš poslati trijažne upitnike.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Nemam pojma što se događa, zanima me ak krenem krvariti da li će i to otići samo od sebe ili će to negdje tamo unutra rasti i daljeKada se uopće prokrvari, kada progesteron padne?! nemam pojma niš o tome, sad sam ko tuka.
Cca 3-4 dana nakon prestanka terapije ćeš prokrvariti. To ne mora značiti da će odmah i beta pasti. Ja sam dva puta krvarila po par dana, beta mi je j dalje rasla.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nemam pojma što se događa, zanima me ak krenem krvariti da li će i to otići samo od sebe ili će to negdje tamo unutra rasti i daljeKada se uopće prokrvari, kada progesteron padne?! nemam pojma niš o tome, sad sam ko tuka.
Da ti mogu ikako pomoc, pomogla bi al ni ja pojma nemam.. al nemoj samo guglat, to je najgore sta mozes napravit u ovom trenu. Nemas sta nego slusat upute doktora. A sta se sad ceka kod tebe uopce, to nisam uspjela skuzit? Jel zna dr.o cemi se uopce radi? Oprosti ako si pisala, ali na preskokce sam danas, u nekom muvinug pa to nisam uspjela popratit...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Istrošili se, dok smo se oporavili on se vratio u Rijeku. On ima dosta iskustva u MPO od prije pa nisu baš nešto žene u ST išle kod njega, nisam još čula da je itko osim mene bio kod njega na MPO, a onu žensku sam vidjela na njihovim stranicama i nzn baš koliko je iskusna, išla bi kod nje jedino ako bi bila poslušna i pustila meni da si sama zadam protokol.
Kažu da je dugi protokol i ovo s pilulama što je MTB spomenula, a i ono sa Estrofenom od 21dc. Ovo sa Estrofemom sam prošla u KBC, ali isto mi je LH 2dc bio preko 15, a FSH 5, mislim da bi ovo sa decaptylom imalo smisla u mom slučaju plus Pergoveris ili neki miks čistog FSH i Menopura
Zato sto svi zele u drugog, to je kao neki splitski đir, nisi in ako ne ides u njega. Ma ja sam googlala nedavno jer su tu cure iz rijeke pisale da se vratio gore, pa vidim da je neka zenska sa 0 iskustva.
Da, mislim da kod nas dođe radit Gić da nitko ne bi kod njega išao jer koji je sad on, tu nitko nije čuo za njega (osim nas sa foruma ). A sad sam upravo čula još jednu lošu priču za onog drugog
Ja bih rekla da meni ovo sa pilulama nije odgovaralo, odnosno da je onda stimulacija trebala trajati duže jer sam na kraju imala premalo zrelih. Plus, ja se ne osjećam fizički dobro na pilulama, puno se bolje osjećam sad.
Što se tiče kombinacije FSH i Menopura, reći ću ti uskoro kako mi paše.
Zašto ti u potpisu nemaš AMH, FSH i LH?
💔💔💔
žao mi je da si te događa i da ne znaš na čemu si.. Budući si vratila 3, moguće je možda da zaista su 2 otpala a jedan ostao pa je zato beta zbrčakana? Nemam pojma, zaista. Svakako ti želim sreću i da izbjegneš ˝ono najgore˝. Prati betu, krv, slušaj doktora i nadaj se najboljem.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Evo mene...beta 4,4 🤦♀️🤷♀️ nije išlo ovaj puta...cekam doktora da me nazove pa da čujem plan za dalje. Čeka me moja 3 sreća (drugi 🐧, drugi FET) 🙏
VM žao mi je tako kod tebe. Držim fige da bude sve dobro! 🤞
Dada jedva čekam tvoju betu danas, veselim joj se ko da je moja 🍀🤗
Nadam se da cure koje su danas isto vadile će imati bolje vjesti 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji