Lucyinthesky, ništa od dr, ni pusa poslije? Svašta.Nakapaka, ne razumijem zašto ti LH mora biti ispod 2?
Ne znam, od pocetka mi je govorila Moramo ga spustiti ispod 2 da bi isla stimulacija, sad isto ponavlja Samo jos diferelina pa cemo provjeriti u subotu ako bude ispod 2 idemo sa th ako ne onda provjera u ponedeljak… nikakva vise objasnjenja
Ti si negdje vani, jelda? Vjerojatno oni imaju svoje razloge zašto, i uspješnost sa takvim pristupom.
Ja ga imam 9 i nitko ga ne pokušava sniziti. Doduše, i starija sam pa ne žele gubiti vrijeme sa mnom.
Citala sam o takvim stimulacijama, to je ustvari dugi protokol gdje se od 21dc prima supresija, lh hormon se blokira i onda se ide normalno u stimulaciju najcesce kombinacijom lh i fsh, menopur, pergoveris. Navodno takva stimulacija daje kvalitetnije stanice, navodno🤷🏼♀️
s dugim je meni dr. V htio ići sljedeći put. Jedno vrijeme je dosta bio popularan dugi protokol, ali koliko nas tu piše, nisam odavno vidjela da ga je netko imao. Evo sad Nakapaka prva u dugo vremena
Kad ste vi IVF-ofke na okupu, zanima je jedna stvar. Da li su vam na UZV prije aspiracije bili prisutni svi liječnici iz klinike?Meni da, moj doktor je zvao dr.Š i dr.G da zajedno pogledaju UZV, znate li zašto?
Meni ne… samo je bio g… na aspiraciji mi je bio maricic a na transferu opet g…. samo kad sam bila na uvodnim konz mi je dosao simunic… ne znam zasto…
Mene su gledali prije aspiracije i u pola stimulacije i G i Š al zato što mi je Š zapoceo s protokolom (2. dan ciklusa pao na subotu i G nije bio)..a kako sam i na maloj dozi Gonala imala turbo reakciju onda su me oboje znali pogledat da se uvjere da sam fakat tak reagirala protivno očekivanjima dr.Š
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
MTB drago mi je da si zadovoljna s dr. I potpisujem sve šta si rekla u vez njega..iako sam nezadovoljna kak je ispao moj prvi postupak (i on je) s njim sam bas zadovoljna i nemam potrebu zamjeriti ista.
Dada, jaaako mi je drago sto gledamo takve debele crtice, veselim se tvojoj velikoj beti.
Milica, prekrasno i cestitaaaam!!
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Magnolia, zanimljiv pristup. Baš me zanima tko su kandidati za to.
Meni je Gić rekao da je već ovo što sam bila na pilulama prije tzv dugi protokol.
Nakapaka, žena zna što radi. Idemo dalje, držmo fige da će u subotu biti dobri rezultati.
Dada, baš sam zadovoljna. Imao je i prije dobre rezultate, ali sad su baš puno bolji. Zanima me hoće li nam raditi ICSI ili IVF kad je on tako vitalan i prpošan.
Lucyinthesky, i jesi dobila knjigu kad je bacio oko? Čujem da onima koje mu se svide dijeli svoje knjige.
VM, treba pratiti dalje.
Dakle, ili je vanmaternična.
Ili jedan po jedan tvoj zametak otpada pa kvare stvarnu betu onom zadnjem. Ipak ih imaš tri, tu se svašta zna događati.
Kad ideš opet?
Inače, nadam se da ću kod istog dr imati i aspiraciju i transfer, ne volim ih mijenjati. Smrc.
💔💔💔
Zasad moram ostati jer trebamo ovo riješiti do kraja. A mislim si nije on kriv ništa, desi se, moglo se bilo gdje drugdje isto dogoditi.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
MTB drago mi je da si zadovoljna s dr. I potpisujem sve šta si rekla u vez njega..iako sam nezadovoljna kak je ispao moj prvi postupak (i on je) s njim sam bas zadovoljna i nemam potrebu zamjeriti ista.
Dada, jaaako mi je drago sto gledamo takve debele crtice, veselim se tvojoj velikoj beti.
Milica, prekrasno i cestitaaaam!!
Za sad imam osjećaj da me neće muljati. I ako postupak bude neuspješan da neće okriviti moje tijelo. To mi je dosta bitno.
Ne očekujem čuda, znam da je ovo proces koji traje. Ako nastavim biti zadovoljna, dat ću im nekoliko postupaka fore prije nego nastavim dalje (iako, neće biti potrebno jer ću sad odmah ostati trudna i imati hrpu smrzlića).
💔💔💔
Dia85 moguće da je to onda; radi reakcije na lijek. Ja sam ih imala oko 15-tak, AMH mi nije bajan, još se išlo da Rekovelle da se smanji broj stanica, a kad ono boom.
VM pošto je beta opet narasla, moguće je i ono "najgore". Jesi vadila progesteron i estradiol možda?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB sutra vadim ponovno.
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dia85moguće da je to onda; radi reakcije na lijek. Ja sam ih imala oko 15-tak, AMH mi nije bajan, još se išlo da Rekovelle da se smanji broj stanica, a kad ono boom.
VMpošto je beta opet narasla, moguće je i ono "najgore". Jesi vadila progesteron i estradiol možda?
Progesteron je jučer bio 39
Zasad moram ostati jer trebamo ovo riješiti do kraja. A mislim si nije on kriv ništa, desi se, moglo se bilo gdje drugdje isto dogoditi.
Ma naravno da ga ne krivimo, ali ne razumijem gdje ostaješ? Pa nema on bolnicu, nije da možeš ležati kod njega.
Treba ovo ispratiti da se vidi što se zbiva, ali teško da će ti išta vidjeti na UZV, premalo je to.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji