Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    18. Veljača 2021. 14:17

Lucyinthesky

MTB

ANKSIMORON, boje se javiti.
    Dakle, odležiš poslije kod njega. Dobro, pa deset minuta mi je dosta, umrla bih od dosade pola sata.
    I naravno da te je prepoznao, moj dečko je brižan i krasan muškarac. Ja ih samo takve biram.
    Zanimljivo, ja sam čula da je Luci njemu dao otkaz radi korone, a ne da je on svojevoljno otišao : tračevi :

Ruska1986, to onda znači da sam ja mršavica.
    Awww.
    (nisam )

Lucyinthesky, ma ja sam i dalje zadovoljna i zahvalna B+ jer mislim da su obavili dobar posao za prvi put i riješili su me straha od postupaka (što nije mala stvar). One reakcije na kraju su bile malo bezveze, ali jebiga.
    Ovdje sam za sad zadovoljna. Nisam ekstatična jer sam opreznija, ali sviđa mi se pristup liječnika i sviđa mi se način na koji on razmišlja.
    Meni je baš jako teško sa muškim ginekolozima, zato sam ti zahvalna na preporuci, uspjelo mi ovdje ili ne. Možda se i tog problema riješim u ovom postupku.

Tanja79, nego šta nego je znak.
    Nema odgode, imamo Strijelca za upecati!!!!

Nakon transfera se leži tj kao miruje 10-15 min i to je to. Sobe su sa 3 kreveta. Terapiju i otpusno pismo smo svi dobili od sestre i ide se doma, sa dr se nakon transfera nisam vidjela.
    Svaka klinika ima svoje, npr u prošloj sam se doslovno odmah išla oblačit i na noge i onda još kod dr u ordinaciju na razgovor ovo ono.

Sad je i to drugačije.. ja sam svaki put ostala ležati u apartmanu, doktor dodje, da otpusno pismo, još jednom prodjemo sve.. uglavnom, svaki put sam dosta ležala..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nakapaka
    18. Veljača 2021. 14:20

MTB u Crnoj Gori sam, bas ne znam al i u 12. mjesecu nalaz ispred nje kad je bio zaokruzila ga je i rekla ovo moramo spustati... otvore istoriju bolesti i ostaje sve kod njih tako da nemam kuci sa sobom al sam vidjela estradiol da je 38 a LH 4.9 i opet ga zaokruzi i kaze nastavi pa cemo vidjeti ga u subotu... i pitala me jesam imala Covid (jesam u 7. Mjesecu)  kaze Leukociti su vam malo nizi 3.8 al nista to... nije vise nista komentarisala, vidjecemo za dva dana sta ce biti

👩🏽34god

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Veljača 2021. 14:20

MTB biti će to itekakav party u labosu 🎉🎊
    Bitno da su nalazi odlični, ne može bilo šta za zlatna jajašca ❤️❤️

endometrioza

Nakapaka
    18. Veljača 2021. 14:21

Magnolia

MTB

Nakapaka

MTB

Lucyinthesky, ništa od dr, ni pusa poslije? Svašta.Nakapaka, ne razumijem zašto ti LH mora biti ispod 2?

Ne znam, od pocetka mi je govorila Moramo ga spustiti ispod 2 da bi isla stimulacija, sad isto ponavlja Samo jos diferelina pa cemo provjeriti u subotu ako bude ispod 2 idemo sa th ako ne onda provjera u ponedeljak… nikakva vise objasnjenja

Ti si negdje vani, jelda? Vjerojatno oni imaju svoje razloge zašto, i uspješnost sa takvim pristupom.
    Ja ga imam 9 i nitko ga ne pokušava sniziti. Doduše, i starija sam pa ne žele gubiti vrijeme sa mnom.

Citala sam o takvim stimulacijama, to je ustvari dugi protokol gdje se od 21dc prima supresija, lh hormon se blokira i onda se ide normalno u stimulaciju najcesce kombinacijom lh i fsh, menopur, pergoveris. Navodno takva stimulacija daje kvalitetnije stanice, navodno🤷🏼‍♀️

E pa taman sam i krenula 21DC, bice onda to to, meni naravno nista posebno niko nije objasnio... 

👩🏽34god

ANKSIMORON
    18. Veljača 2021. 14:22

AuroraB

Kad ste vi IVF-ofke na okupu, zanima je jedna stvar. Da li su vam na UZV prije aspiracije bili prisutni svi liječnici iz klinike?Meni da, moj doktor je zvao dr.Š i dr.G da zajedno pogledaju UZV, znate li zašto?

Meni ne... samo je bio g... na aspiraciji mi je bio maricic a na transferu opet g.... samo kad sam bila na uvodnim konz mi je dosao simunic... ne znam zasto...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    18. Veljača 2021. 14:23

manemoj

Lucyinthesky

MTB

ANKSIMORON, boje se javiti.
    Dakle, odležiš poslije kod njega. Dobro, pa deset minuta mi je dosta, umrla bih od dosade pola sata.
    I naravno da te je prepoznao, moj dečko je brižan i krasan muškarac. Ja ih samo takve biram.
    Zanimljivo, ja sam čula da je Luci njemu dao otkaz radi korone, a ne da je on svojevoljno otišao : tračevi :

Ruska1986, to onda znači da sam ja mršavica.
    Awww.
    (nisam )

Lucyinthesky, ma ja sam i dalje zadovoljna i zahvalna B+ jer mislim da su obavili dobar posao za prvi put i riješili su me straha od postupaka (što nije mala stvar). One reakcije na kraju su bile malo bezveze, ali jebiga.
    Ovdje sam za sad zadovoljna. Nisam ekstatična jer sam opreznija, ali sviđa mi se pristup liječnika i sviđa mi se način na koji on razmišlja.
    Meni je baš jako teško sa muškim ginekolozima, zato sam ti zahvalna na preporuci, uspjelo mi ovdje ili ne. Možda se i tog problema riješim u ovom postupku.

Tanja79, nego šta nego je znak.
    Nema odgode, imamo Strijelca za upecati!!!!

Nakon transfera se leži tj kao miruje 10-15 min i to je to. Sobe su sa 3 kreveta. Terapiju i otpusno pismo smo svi dobili od sestre i ide se doma, sa dr se nakon transfera nisam vidjela.
    Svaka klinika ima svoje, npr u prošloj sam se doslovno odmah išla oblačit i na noge i onda još kod dr u ordinaciju na razgovor ovo ono.

Sad je i to drugačije.. ja sam svaki put ostala ležati u apartmanu, doktor dodje, da otpusno pismo, još jednom prodjemo sve.. uglavnom, svaki put sam dosta ležala..

Vidiš, zanimljivo mi je kako se stvari mijenjaju. Neka, samo da ima učinka :)

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 14:26

AuroraB

Kad ste vi IVF-ofke na okupu, zanima je jedna stvar. Da li su vam na UZV prije aspiracije bili prisutni svi liječnici iz klinike?Meni da, moj doktor je zvao dr.Š i dr.G da zajedno pogledaju UZV, znate li zašto?

Možda da se dive? 

💔💔💔

Lucyinthesky
    18. Veljača 2021. 14:27

AuroraB

Ne, meni je bio samo moj, a prije transfera ni nemaju navodno praksu radit uzv, samo je sestra mene i tu curu smjestila u sobu, rekla cure skinite se ovo, ono i dogovorite se koja ide prva bla bla.Budući da sam ja došla s tim jako bolnim mjehurom, zvala je dr i on je rekao da me ipak mora pogledat na uzv jer se bojao da nije hiper.
    Jedino je jednom prilikom neke fm uletio dr.
    Š jer ga je nešto trebao pitati, pa je usput bacio oko 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

VM

Bok cure, jel možete vjerovat. Moja beta danas opet porasla. Pa ja ću popiz.....!

Ovakva je situacija:
    13.02. - 93,5
    15.02. - 100.7
    17.02. - 98,3 prekid terapije utrogestanom i estradiolom
    18.02. - 109,60

što se tu događa???

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Magnolia

MTB

Nakapaka

MTB

Lucyinthesky, ništa od dr, ni pusa poslije? Svašta.Nakapaka, ne razumijem zašto ti LH mora biti ispod 2?

Ne znam, od pocetka mi je govorila Moramo ga spustiti ispod 2 da bi isla stimulacija, sad isto ponavlja Samo jos diferelina pa cemo provjeriti u subotu ako bude ispod 2 idemo sa th ako ne onda provjera u ponedeljak… nikakva vise objasnjenja

Ti si negdje vani, jelda? Vjerojatno oni imaju svoje razloge zašto, i uspješnost sa takvim pristupom.
    Ja ga imam 9 i nitko ga ne pokušava sniziti. Doduše, i starija sam pa ne žele gubiti vrijeme sa mnom.

Citala sam o takvim stimulacijama, to je ustvari dugi protokol gdje se od 21dc prima supresija, lh hormon se blokira i onda se ide normalno u stimulaciju najcesce kombinacijom lh i fsh, menopur, pergoveris. Navodno takva stimulacija daje kvalitetnije stanice, navodno🤷🏼‍♀️

I da, taj nacin je bio popularan u pocetku ivf-a, kasnije su razvili ove modernije pristupe sto vecina nas tu prima i koji su vezani za nase prirodne cikluse i koji navodno manje sokiraju organizam. Ali sve je to individualno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.