Lucyinthesky, ništa od dr, ni pusa poslije? Svašta.
Nakapaka, ne razumijem zašto ti LH mora biti ispod 2?
💔💔💔
Mila Milica odlične vijesti,ne moze bolje!! Uzivaj u svojoj trudnoci 🙏❤️
Dada beta ce bit top topova,kao i ovaj test!! Jedva cekamo (✿^‿^)
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Lucyinthesky, ništa od dr, ni pusa poslije? Svašta.Nakapaka, ne razumijem zašto ti LH mora biti ispod 2?
Ne znam, od pocetka mi je govorila Moramo ga spustiti ispod 2 da bi isla stimulacija, sad isto ponavlja Samo jos diferelina pa cemo provjeriti u subotu ako bude ispod 2 idemo sa th ako ne onda provjera u ponedeljak... nikakva vise objasnjenja
👩🏽34god
Došli nalazi spermiograma, normo je. Ali ono što me oduševilo jest da su mu i unutar normo nalazi puno puno bolji nego na prošlom spermio i na postupku. Ono, ti spermići skoro da iskaču od pokretljivosti, živosti, morfološke ispravnosti...
I bolje mu je da me uspije oploditi sad.
Isplatilo se što se šopa matičnom i sa Q10.
💔💔💔
Lucyinthesky, ništa od dr, ni pusa poslije? Svašta.Nakapaka, ne razumijem zašto ti LH mora biti ispod 2?
Ne znam, od pocetka mi je govorila Moramo ga spustiti ispod 2 da bi isla stimulacija, sad isto ponavlja Samo jos diferelina pa cemo provjeriti u subotu ako bude ispod 2 idemo sa th ako ne onda provjera u ponedeljak… nikakva vise objasnjenja
A na pocetku bockanja je bio 10.5
👩🏽34god
Ne znam, od pocetka mi je govorila Moramo ga spustiti ispod 2 da bi isla stimulacija, sad isto ponavlja Samo jos diferelina pa cemo provjeriti u subotu ako bude ispod 2 idemo sa th ako ne onda provjera u ponedeljak… nikakva vise objasnjenja
Ti si negdje vani, jelda? Vjerojatno oni imaju svoje razloge zašto, i uspješnost sa takvim pristupom.
Ja ga imam 9 i nitko ga ne pokušava sniziti. Doduše, i starija sam pa ne žele gubiti vrijeme sa mnom.
💔💔💔
ANKSIMORON, boje se javiti.
Dakle, odležiš poslije kod njega. Dobro, pa deset minuta mi je dosta, umrla bih od dosade pola sata.
I naravno da te je prepoznao, moj dečko je brižan i krasan muškarac. Ja ih samo takve biram.
Zanimljivo, ja sam čula da je Luci njemu dao otkaz radi korone, a ne da je on svojevoljno otišao : tračevi :
Ruska1986, to onda znači da sam ja mršavica.
Awww.
(nisam)
Lucyinthesky, ma ja sam i dalje zadovoljna i zahvalna B+ jer mislim da su obavili dobar posao za prvi put i riješili su me straha od postupaka (što nije mala stvar). One reakcije na kraju su bile malo bezveze, ali jebiga.
Ovdje sam za sad zadovoljna. Nisam ekstatična jer sam opreznija, ali sviđa mi se pristup liječnika i sviđa mi se način na koji on razmišlja.
Meni je baš jako teško sa muškim ginekolozima, zato sam ti zahvalna na preporuci, uspjelo mi ovdje ili ne. Možda se i tog problema riješim u ovom postupku.
Tanja79, nego šta nego je znak.
Nema odgode, imamo Strijelca za upecati!!!!
A ne znam ti ja to... mozda je i luci mu dao otkaz... pojma nemam iskreno... moguce... znam samo da ga odjednom nije bilo...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Tako je bilo tada, ne znam😁
Meni je on bio i na aspiraciji i na transferu, tako se pogodilo. Cura koja je bila samnom je vođena cijelo vrijeme kod dr. M, ali joj je moj bio na aspiraciji i transferu, tada, ga je prvi put vidjela, pogodilo nam se objema da smo oba puta bile "cimerice".Taj dio im ovisi kako su dežurni, tako sam ja skužila.
Super za spermio 👍💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Kad ste vi IVF-ofke na okupu, zanima je jedna stvar. Da li su vam na UZV prije aspiracije bili prisutni svi liječnici iz klinike? Meni da, moj doktor je zvao dr.Š i dr.G da zajedno pogledaju UZV, znate li zašto?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ti si negdje vani, jelda? Vjerojatno oni imaju svoje razloge zašto, i uspješnost sa takvim pristupom.
Ja ga imam 9 i nitko ga ne pokušava sniziti. Doduše, i starija sam pa ne žele gubiti vrijeme sa mnom.
Citala sam o takvim stimulacijama, to je ustvari dugi protokol gdje se od 21dc prima supresija, lh hormon se blokira i onda se ide normalno u stimulaciju najcesce kombinacijom lh i fsh, menopur, pergoveris. Navodno takva stimulacija daje kvalitetnije stanice, navodno🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji