Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 12:41

Mila-Milica

Pozdrav ekipa!😉
    Evo mene s uzv, napredujemo, rastemo, srce nam kuca punom parom. Ma k'o veliko! Hvala dragom Bogu da je sve u redu!!!🙏🙏🙏🙏🙏
    Kaže profa za sada je trudnoća po školski. Sve ide kako treba.
    Kontrola za tjedan dana, 25.2.
    I da, po zadnjoj menstruaciji danas sam punih 8 tjedana trudna. Kako vrijeme leti?! 😊😊😊 Od simptoma imam samo povremene kratkotrajne mučnine bez povraćanja, slabost, bolne i teške grudi (ko da su narasle za bar dva broja😂) i tu i tamo neki grč/bol ispod pupka (kažu očekivano jer maternica raste i širi se). Nek ostane tako i ja prezadovoljna!🥰

Any35, šta tebi kažu na uzv? Planiraš li raditi ili već jesi neki od neinvazivnih testova (Nifty, Harmony,Panorama)?

Sretno svima!!!

Woooohooooo, super vijesti 

💔💔💔

ANKSIMORON
    18. Veljača 2021. 12:42

MTB

AuroraB

MTBoprosti kaj nisam bila kod dr. G., ali sam bila u toj klinici i rečeno mi je svaki dan u isto vrijeme se pikati 🙂 I terapiju i orangutane😂

A ne znam, možeš li ti sebi oprostiti?
    Hvala, ma vjerojatno svi u klinici prate istu filozofiju. Iako, on je svježe od Lucija pa možda još prati njegovu…

Ja sam ti bila kod lucija kad je on bio... igrom slucaja odradio mi je dio postupka i tamo... ali to za neku drugu pricu... i tamo ti je ista politika... sve u isto vrime... nije bitno kad... ali bitno da si u isto, slicno vrijeme dajes... i sve inekcije, ako ih je vise u danu, u isto vrijeme sam si davala...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

18. Veljača 2021. 12:43

MTB

Bozma 🍀🐞

po listi ima dosta postupaka u 2/20, a slabo izvjestaja sa folikulometrija a još manje sa punkcija i transfera. Hoće li to više?

Pa ja bih rado, ali mi još nije bila prva folikulometrija
    Koliko pratim, ima nas na 9DC, 7DC, 5DC i 4DC.

dajte požurite malo, ima nas tu nestrpljivih

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 12:55

ANKSIMORON, drugu priču? Pa sad ništa ne radimo, samo ti piši. 
    Btw, je li se kod njega spava nakon transfera pola sata ili odmah dobiješ nogu u guzicu čim te oplodi? 

Bozma, ne znam za druge, ali ja uopće nisam nestrpljiva. Folikulometrija sutra ili za mjesec dana, meni to sve isto. 

💔💔💔

ANKSIMORON
    18. Veljača 2021. 13:00

MTB

Btw, je li se kod njega spava nakon transfera pola sata ili odmah dobiješ nogu u guzicu čim te oplodi?Bozma, ne znam za druge, ali ja uopće nisam nestrpljiva. Folikulometrija sutra ili za mjesec dana, meni to sve isto.

Ma nema tu price 🤣🤣🤣 ja sam tvog savrsenog gospodina g upoznala u lucia, igrom slucajeva na mom prvom postupka luci se razbolio pa mi je odradio g sve... nakon toga je taman dao otkaz u lucia 🤣🤣🤣🤣 i ja vam pojma nisam imala di je otisao... i ono ja na prvim konzultacijama u ivf kad ovaj nasuprot mene 🤣🤣🤣 blagi sok... i prepoznao me odmah, naravno, nisi samo ti mtb divna krasna 😘😘😘 i tako... opet ja zavrsila u njega...
    Nema spavanja, 10 ak min legnes i ajmo dalje... u lucia nisam ni to 🤣🤣🤣 obuces se i idemo...
    Bas me zanima kako je sad tamo... jel se sto promijenilo 🤔🤔🤔 nesto slabo cura se od tamo javlja ili se samo to meni cini...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• *.Women_name.*
    18. Veljača 2021. 13:04

Mila-Milica

Pozdrav ekipa!😉
    Evo mene s uzv, napredujemo, rastemo, srce nam kuca punom parom. Ma k'o veliko! Hvala dragom Bogu da je sve u redu!!!🙏🙏🙏🙏🙏
    I da, po zadnjoj menstruaciji danas sam punih 8 tjedana trudna. Kako vrijeme leti?! 😊😊😊 Od simptoma imam samo povremene kratkotrajne mučnine bez povraćanja, slabost, bolne i teške grudi (ko da su narasle za bar dva broja😂) i tu i tamo neki grč/bol ispod pupka (kažu očekivano jer maternica raste i širi se). Nek ostane tako i ja prezadovoljna!🥰

Any35, šta tebi kažu na uzv? Planiraš li raditi ili već jesi neki od neinvazivnih testova (Nifty, Harmony,Panorama)?

Sretno svima!!!

Odlično!! ❤️🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    18. Veljača 2021. 13:09

Meto

Ruska bas danas u 13h imam uzv pa cemo vidjeti stanje. Gledala sam jucer tvoj potpis i mislim si, pa Ruska je imala puno stanica i nije upala u hiper, necu ni ja😂😂 javim kasnije sve, malo me strah iskreno jer mi je svaka stimulacija drugacija i nemam pojma gdje sam😩
    Mtb ja se jucer rasplakala kad me mm zagrlio, on se odvalio smijat jer smo se nesto prije zezali. Covjek se nije snasao😂 ni ja jos nijedan film nisam pogledala jer znam da cu plakati, a ne place mi se sad😅 e to nikad ne razumijem, zasto neki daju u razmaku supresiju, a neki dr u isto vrijeme kad i stim..? Ja si dajem u 13:30h obe pikice..

Drz se! Meni je cura u sobi cijelo vrijeme govorila da ce mi sigurno odgodit transfer zbog toliko stanica. Njoj su odgodili jer je imala(cini mi se) 15. Tako da ocito broj ne znaci hiper jer ja sam samo bila napuhana.. Javi nam se! 🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

VM
    18. Veljača 2021. 13:10

ANKSIMORON

MTB

Btw, je li se kod njega spava nakon transfera pola sata ili odmah dobiješ nogu u guzicu čim te oplodi?Bozma, ne znam za druge, ali ja uopće nisam nestrpljiva. Folikulometrija sutra ili za mjesec dana, meni to sve isto.

Ma nema tu price 🤣🤣🤣 ja sam tvog savrsenog gospodina g upoznala u lucia, igrom slucajeva na mom prvom postupka luci se razbolio pa mi je odradio g sve… nakon toga je taman dao otkaz u lucia 🤣🤣🤣🤣 i ja vam pojma nisam imala di je otisao… i ono ja na prvim konzultacijama u ivf kad ovaj nasuprot mene 🤣🤣🤣 blagi sok… i prepoznao me odmah, naravno, nisi samo ti mtb divna krasna 😘😘😘 i tako… opet ja zavrsila u njega…
    Nema spavanja, 10 ak min legnes i ajmo dalje… u lucia nisam ni to 🤣🤣🤣 obuces se i idemo…
    Bas me zanima kako je sad tamo… jel se sto promijenilo 🤔🤔🤔 nesto slabo cura se od tamo javlja ili se samo to meni cini…

U lucija se nista nije promjenilo, uvijek si prenatrpa raspored i vjecito u zurbi. Cekas na red pol sata a unutra si 3 minute. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Ruska1986
    18. Veljača 2021. 13:11

Mila-Milica

Pozdrav ekipa!😉

Sretno svima!!!

🤗🤗🤗💜❤ odlicno 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Veljača 2021. 13:12

Meto ne boj se. Imala sam i ja ogroman broj stanica pa nisam upala u hiper. Ali bila katastrofa i sve me boljelo 🙈🙈, velik broj stanica ne znači nužno da će se hiper desiti. Nekim curama aspiriraju 5,6 i dođe do hipera... Tako da tko će ga znat, mantraj na najbolje ❤️🥰

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.