Pozdrav cure, braćo, sestra i Ruska1986 ❤️❤️
Ja se javim tek iza 18:30 sa rezultatima, možda i kasnije jer naručena sam tek u 18:00h i već lagano štrikam… Bojim se 3 moguća negativna ishoda, ali težim ka najboljem i pozitivnom ishodu . Pišnula sam svoj zadnji testić pred pregled i nadam se da je i beta ovako obećavajuća 🙏❤️❤️❤️
Sad mi samo preostaje čekati lijepe (nadam se 🙏) vijesti. Hvala vam svima na podršci 🤗🤗🤗🤗
Dada, pretjeruješ. Uz takvu crticu ne možeš ne imati veliku betu. Samo polako, lijepo naštrikaj svojoj štoperici majicu ili dvije do 6 a onda čekamo dobre vijesti.
❤️❤️
endometrioza
Dada da ti trudnoća bude savršena kao i ova crta. Za betu znamo da će bit super, ali ipak jedva čekamo vidjet brojkice. Držimo fige ❤️😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada da ti trudnoća bude savršena kao i ova crta. Za betu znamo da će bit super, ali ipak jedva čekamo vidjet brojkice. Držimo fige ❤️😍
Danas mi je 15dnt... Trebala bi biti super ako je sve uredno 🙏❤️
Hvala ti ❤️❤️❤️❤️
endometrioza
Lucyinthesky čitam tvoje iskustvo s Gicem i razmišljam fino se ti igraš sa životom 😂 kad ono MTB hladna kao spricer, još ti se zahvaljuje.. boooozeeee kako hormoni promjene čovjeka na bolje 😂😂
Dada ta tvoja štoperica je sad već lagano medicinsko čudo 😉 držim fige da opušteno dočekaš pregled 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucyintheskyčitam tvoje iskustvo s Gicem i razmišljam fino se ti igraš sa životom 😂 kad ono MTB hladna kao spricer, još ti se zahvaljuje.. boooozeeee kako hormoni promjene čovjeka na bolje 😂😂
Dadata tvoja štoperica je sad već lagano medicinsko čudo 😉 držim fige da opušteno dočekaš pregled 🤞🏻
Pa vidiš da oni imaju prijateljski odnos.
To mi nije konkurencija, ja njega gledam samo kao komad mesa koji će me oploditi.
Plus, fakat miga je Lucyinthesky preporučila, što je je.
💔💔💔
po listi ima dosta postupaka u 2/20, a slabo izvjestaja sa folikulometrija a još manje sa punkcija i transfera. Hoće li to više?
Ina ja bih ili na transferu ili čim vidim da sam trudna prestala koristiti DHEA jer ipak je to hormon. Neće ništa biti ako ga koristiš prvih tjedan - dva trudnoće ako ostanes prirodno trudna ali čim vidiš plusic, više ti ne treba😊
Lucyinthesky ja sam isto svoju pitala šta ako se popiskim po njoj, pa je rekla ne bi bilo ništa što već nisam doživjela 😂 iako ja nisam imala upalu mjehura, samo sam ga prenapunila. Htjela mi je kateter uvesti jer je rekla da je pred pucanje skoro al ja sam se bojala🙈 al je rekla da je za nju super što je toliko pun jer odlično vidi maternicu i može lijepo smjestiti embrij. I onda mi je rekla neka ležim 5-10 min i odem piškiti. Ja sam ležala 15, otišla piškiti i onda još 15 min ležala.
Dada ma s ovakvom crtom ta beta ne može biti ispod 1000. Javi se kad ćeš moći, šaljem podršku, znam taj strah 😅 ali bit će sve super 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ja sam ovaj Fet isto bila prepunila mjehur i nisam uspila ne piskit. Nego aan nakon 10 min ustala i isla na wc i onda oper nakon 15.. Jer mi je bio uzasan pritisak a racunala sam bolje ispustit nego cekat da prodje tih 30 minuta u grču.. 🙃
Mtb bitno je u koje vrijeme se daje koja injekcija to jest ako ti kazu da dajes odvojeno nije radi lakaeg davanja nego svaki dr ima svoju shemu.. Meni loj cetrodtide uvijek daje odvojeno.. A cula aam da neki daju i skupa..
Citam lagano sve zaostatke srica na poslu je opusteno 🤗🤗
Vrlim vas sve ❤️
Tak sam i ja. Nakon 15 minuta sam otišla pisat, skoro sam se upisala 😂🤦🏻♀️😝
Pa ja ne znam kak sam uspijela ne popisat se.. Doslovno me tolko bolilo da san sjela na skoljku i cekala da samo krene i da samo izadje kooko zeli.. Nisam se naprezala uopce.. Ko ludjak zato sam i isla ponovno brzo na wc 😂
Pozdrav ekipa!😉
Evo mene s uzv, napredujemo, rastemo, srce nam kuca punom parom. Ma k'o veliko! Hvala dragom Bogu da je sve u redu!!!🙏🙏🙏🙏🙏
Kaže profa za sada je trudnoća po školski. Sve ide kako treba.
Kontrola za tjedan dana, 25.2.
I da, po zadnjoj menstruaciji danas sam punih 8 tjedana trudna. Kako vrijeme leti?! 😊😊😊 Od simptoma imam samo povremene kratkotrajne mučnine bez povraćanja, slabost, bolne i teške grudi (ko da su narasle za bar dva broja😂) i tu i tamo neki grč/bol ispod pupka (kažu očekivano jer maternica raste i širi se). Nek ostane tako i ja prezadovoljna!🥰
Any35, šta tebi kažu na uzv? Planiraš li raditi ili već jesi neki od neinvazivnih testova (Nifty, Harmony,Panorama)?
Sretno svima!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
po listi ima dosta postupaka u 2/20, a slabo izvjestaja sa folikulometrija a još manje sa punkcija i transfera. Hoće li to više?
Pa ja bih rado, ali mi još nije bila prva folikulometrija
Koliko pratim, ima nas na 9DC, 7DC, 5DC i 4DC.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji