Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Veljača 2021. 12:17

MTB

Dada🐼

Pozdrav cure, braćo, sestra i Ruska1986 ❤️❤️
    Ja se javim tek iza 18:30 sa rezultatima, možda i kasnije jer naručena sam tek u 18:00h i već lagano štrikam… Bojim se 3 moguća negativna ishoda, ali težim ka najboljem i pozitivnom ishodu . Pišnula sam svoj zadnji testić pred pregled i nadam se da je i beta ovako obećavajuća 🙏❤️❤️❤️
    Sad mi samo preostaje čekati lijepe (nadam se 🙏) vijesti. Hvala vam svima na podršci 🤗🤗🤗🤗

Dada, pretjeruješ. Uz takvu crticu ne možeš ne imati veliku betu. Samo polako, lijepo naštrikaj svojoj štoperici majicu ili dvije do 6 a onda čekamo dobre vijesti.

❤️❤️

endometrioza

• *.Women_name.*
    18. Veljača 2021. 12:20

Dada da ti trudnoća bude savršena kao i ova crta. Za betu znamo da će bit super, ali ipak jedva čekamo vidjet brojkice. Držimo fige ❤️😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Veljača 2021. 12:23

*.Women_name.*

Dada da ti trudnoća bude savršena kao i ova crta. Za betu znamo da će bit super, ali ipak jedva čekamo vidjet brojkice. Držimo fige ❤️😍

Danas mi je 15dnt... Trebala bi biti super ako je sve uredno 🙏❤️
    Hvala ti ❤️❤️❤️❤️

endometrioza

manemoj
    18. Veljača 2021. 12:24

Lucyinthesky čitam tvoje iskustvo s Gicem i razmišljam fino se ti igraš sa životom 😂 kad ono MTB hladna kao spricer, još ti se zahvaljuje.. boooozeeee kako hormoni promjene čovjeka na bolje 😂😂
    Dada ta tvoja štoperica je sad već lagano medicinsko čudo 😉 držim fige da opušteno dočekaš pregled 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 12:27

manemoj

Lucyintheskyčitam tvoje iskustvo s Gicem i razmišljam fino se ti igraš sa životom 😂 kad ono MTB hladna kao spricer, još ti se zahvaljuje.. boooozeeee kako hormoni promjene čovjeka na bolje 😂😂
    Dadata tvoja štoperica je sad već lagano medicinsko čudo 😉 držim fige da opušteno dočekaš pregled 🤞🏻

Pa vidiš da oni imaju prijateljski odnos. 
    To mi nije konkurencija, ja njega gledam samo kao komad mesa koji će me oploditi. 
    Plus, fakat miga je Lucyinthesky preporučila, što je je.

💔💔💔

18. Veljača 2021. 12:28

po listi ima dosta postupaka u 2/20, a slabo izvjestaja sa folikulometrija a još manje sa punkcija i transfera. Hoće li to više?

Tuma
    18. Veljača 2021. 12:36

Ina ja bih ili na transferu ili čim vidim da sam trudna prestala koristiti DHEA jer ipak je to hormon. Neće ništa biti ako ga koristiš prvih tjedan - dva trudnoće ako ostanes prirodno trudna ali čim vidiš plusic, više ti ne treba😊
    Lucyinthesky ja sam isto svoju pitala šta ako se popiskim po njoj, pa je rekla ne bi bilo ništa što već nisam doživjela 😂 iako ja nisam imala upalu mjehura, samo sam ga prenapunila. Htjela mi je kateter uvesti jer je rekla da je pred pucanje skoro al ja sam se bojala🙈  al je rekla da je za nju super što je toliko pun jer odlično vidi maternicu i može lijepo smjestiti embrij. I onda mi je rekla neka ležim 5-10 min i odem piškiti. Ja sam ležala 15, otišla piškiti i onda još 15 min ležala.
    Dada ma s ovakvom crtom ta beta ne može biti ispod 1000. Javi se kad ćeš moći, šaljem podršku, znam taj strah 😅 ali bit će sve super 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

18. Veljača 2021. 12:36

*.Women_name.*

Sanjich 👶🤱

Ja sam ovaj Fet isto bila prepunila mjehur i nisam uspila ne piskit. Nego aan nakon 10 min ustala i isla na wc i onda oper nakon 15.. Jer mi je bio uzasan pritisak a racunala sam bolje ispustit nego cekat da prodje tih 30 minuta u grču.. 🙃

Mtb bitno je u koje vrijeme se daje koja injekcija to jest ako ti kazu da dajes odvojeno nije radi lakaeg davanja nego svaki dr ima svoju shemu.. Meni loj cetrodtide uvijek daje odvojeno.. A cula aam da neki daju i skupa..

Citam lagano sve zaostatke srica na poslu je opusteno 🤗🤗

Vrlim vas sve ❤️

Tak sam i ja. Nakon 15 minuta sam otišla pisat, skoro sam se upisala 😂🤦🏻‍♀️😝

Pa ja ne znam kak sam uspijela ne popisat se.. Doslovno me tolko bolilo da san sjela na skoljku i cekala da samo krene i da samo izadje kooko zeli.. Nisam se naprezala uopce.. Ko ludjak zato sam i isla ponovno brzo na wc 😂

Mila-Milica
    18. Veljača 2021. 12:39

Pozdrav ekipa!😉
    Evo mene s uzv, napredujemo, rastemo, srce nam kuca punom parom. Ma k'o veliko! Hvala dragom Bogu da je sve u redu!!!🙏🙏🙏🙏🙏
    Kaže profa za sada je trudnoća po školski. Sve ide kako treba.
    Kontrola za tjedan dana, 25.2.
    I da, po zadnjoj menstruaciji danas sam punih 8 tjedana trudna. Kako vrijeme leti?! 😊😊😊 Od simptoma imam samo povremene kratkotrajne mučnine bez povraćanja, slabost, bolne i teške grudi (ko da su narasle za bar dva broja😂) i tu i tamo neki grč/bol ispod pupka (kažu očekivano jer maternica raste i širi se). Nek ostane tako i ja prezadovoljna!🥰

Any35, šta tebi kažu na uzv? Planiraš li raditi ili već jesi neki od neinvazivnih testova (Nifty, Harmony,Panorama)? 

Sretno svima!!!

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 12:40

Bozma 🍀🐞

po listi ima dosta postupaka u 2/20, a slabo izvjestaja sa folikulometrija a još manje sa punkcija i transfera. Hoće li to više?

Pa ja bih rado, ali mi još nije bila prva folikulometrija 
    Koliko pratim, ima nas na 9DC, 7DC, 5DC i 4DC.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.