Mattan mozes li mi molim te rec dal se u Osijeku treba narucit za vadenje markera na spolne bolesti
Ne znam, ne vadim ti ja to u Os….
Šmattan ti bira gdje će raditi preglede po tome isplati li se skinuti ispred njih
💔💔💔
Ja sam ovaj Fet isto bila prepunila mjehur i nisam uspila ne piskit. Nego aan nakon 10 min ustala i isla na wc i onda oper nakon 15.. Jer mi je bio uzasan pritisak a racunala sam bolje ispustit nego cekat da prodje tih 30 minuta u grču.. 🙃
Mtb bitno je u koje vrijeme se daje koja injekcija to jest ako ti kazu da dajes odvojeno nije radi lakaeg davanja nego svaki dr ima svoju shemu.. Meni loj cetrodtide uvijek daje odvojeno.. A cula aam da neki daju i skupa..
Citam lagano sve zaostatke srica na poslu je opusteno 🤗🤗
Vrlim vas sve ❤️
MM je odnio donaciju. Bio u klinici. Vidio Gića (valjda, po opisu djeluje da je on).
Pitam - kako je bilo? On kaže OK.
Kažem - kakve su ti impresije? On kaže OK.
Kažem - jesi pričao sa Gićem? Kaže jesam. O čemu? Kaže ma niš posebno. Rekoh, dakle, samo kratko ste pričali? Kaže ne, pričali smo duže. Pa o čemu? Pa o ničem, kaže on. Djeluje OK lik. : mtb lupa glavom o zid :
Eh da mi je muški um da se malo odmorim.
A pazo ovo, moj kaže da je njemu šefica ok, kao pa uopće nije antipatična i prema njemu je uvijek ok 🙄Ja rekoh jesi se ti s mozgom posvađao ili kaj 🤦♀️
Ne znam je li ovaj moj vidio šeficu, ali njemu su uvijek svi OK. I fakat jesu, rastope se kad ga vide, pogotovo žene. Hihi, hoho, gospodine, hihi.
Onda se okrenu prema meni i izraz lica im se promijeni u onu od babaroge
Jedan od razloga zašto volim da on ide sa mnom, on to sve zna hendlati. Mrzim mrzim mrzim što nam ne daju da partneri idu s nama.
💔💔💔
Ja sam ovaj Fet isto bila prepunila mjehur i nisam uspila ne piskit. Nego aan nakon 10 min ustala i isla na wc i onda oper nakon 15.. Jer mi je bio uzasan pritisak a racunala sam bolje ispustit nego cekat da prodje tih 30 minuta u grču.. 🙃
Mtb bitno je u koje vrijeme se daje koja injekcija to jest ako ti kazu da dajes odvojeno nije radi lakaeg davanja nego svaki dr ima svoju shemu.. Meni loj cetrodtide uvijek daje odvojeno.. A cula aam da neki daju i skupa..
Citam lagano sve zaostatke srica na poslu je opusteno 🤗🤗
Vrlim vas sve ❤️
Tak sam i ja. Nakon 15 minuta sam otišla pisat, skoro sam se upisala 😂🤦🏻♀️😝
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Naravno, to nije sveto pismo.
Da ti budem iskrena, ja se ne sjećam. Imala sam na dan transfera jaku upalu mjehura i morala sam se samo koncentrirat da se ne upišam 🤦♀️🙄Umirali smo od smijeha tamo, a dr je rekao da mu ne bi bio prvi put 😁
Mora da ti je njegova poslovična duhovitost pomogla u tome da se ne upišaš
A pikalice si davala sve u isto vrijeme - i stimulaciju i supresiju, kao i ANKSIMORON?
Ma mi ti se uvijek zabrbljamo tijekom tih pregleda i svega, tak da sam ga upozorila da me ne nasmijava i ni slučajno da mi ne dira mjehur jer se neće dobro provest 😁
Pikala sam sve istovremeno tj moja lošija polovica ni to radi, postao je pravi bolničar.
Ah, ti mu nisi naredila da umukne dok prčkaDobar mi je inače, ali ne paše mi brbljavost tokom seks.. pregleda
Da, ja ne dam MM da me pika. Barem ne injekcijama.
Pa ne, kažem izbrbljamo se o koječemu, još smo skužili da poznajemo neke iste ljude pa priča ode svugdje...
Na konzultacijama je bio zaključio da smo baš "kliknuli" i da se kužimo, tak da imamo solidan odnos za sad rekla bi.
Mmi priprema to sve,mućka i pika, ja samo dođem i dignem majicu 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mattan mozes li mi molim te rec dal se u Osijeku treba narucit za vadenje markera na spolne bolesti
Ne znam, ne vadim ti ja to u Os….Šmattan ti bira gdje će raditi preglede po tome isplati li se skinuti ispred njih
Očito ne biram dobro, uvijek mi krv vade neke brkate punašnije žene 😎 aj bar mi je soc Ginić zgodan haha šteta što više ne moram na Papu ili bris pa ga ne vidim, a kupila novu haljinu 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure, braćo, sestra i Ruska1986 ❤️❤️
Ja se javim tek iza 18:30 sa rezultatima, možda i kasnije jer naručena sam tek u 18:00h i već lagano štrikam... Bojim se 3 moguća negativna ishoda, ali težim ka najboljem i pozitivnom ishodu . Pišnula sam svoj zadnji testić pred pregled i nadam se da je i beta ovako obećavajuća 🙏❤️❤️❤️
Sad mi samo preostaje čekati lijepe (nadam se 🙏) vijesti. Hvala vam svima na podršci 🤗🤗🤗🤗
endometrioza
Lucyinthesky, super da ste si kliknuli, mislim da je to baš bitno da se osjećaš ugodno s njim.
Meni je isto ugodan (za muškarca, već sam rekla da preferiram ženske ginekologe), samo mi ne paše da priča dok me pregledava. Fora mi je da sam mu to rekla, da me poslušao (fakat ima srca, šta je je), a onda kad sam ga nešto pitala me podjebavao kasnije radi toga. Baš me lijepo opusti i zahvalna sam mu. Nije lako raditi njegov posao i održati takav nivo opuštenosti i ležernosti, a opet ozbiljnosti. Svašta on vidi, jako teške priče čuje, takav duh treba cijeniti.
Nisam ti nikad zahvalila kako spada - hvala ti što si mi ga preporučila, za sad sam baš zadovoljna
Šmattan, biraš, biraš, pa mućak.
Nego, zar nisi rekla da te nešto zateže dole? Možda da odeš na kontrolu?
💔💔💔
Pozdrav cure, braćo, sestra i Ruska1986 ❤️❤️
Ja se javim tek iza 18:30 sa rezultatima, možda i kasnije jer naručena sam tek u 18:00h i već lagano štrikam… Bojim se 3 moguća negativna ishoda, ali težim ka najboljem i pozitivnom ishodu . Pišnula sam svoj zadnji testić pred pregled i nadam se da je i beta ovako obećavajuća 🙏❤️❤️❤️
Sad mi samo preostaje čekati lijepe (nadam se 🙏) vijesti. Hvala vam svima na podršci 🤗🤗🤗🤗
Dada, pretjeruješ. Uz takvu crticu ne možeš ne imati veliku betu. Samo polako, lijepo naštrikaj svojoj štoperici majicu ili dvije do 6 a onda čekamo dobre vijesti.
💔💔💔
Astra81, da Fragmin od 2.500, to sam u Cita kupovala, 150kn/10 komada. Dobro kažeš, ne bi uopće bio problem bost se i plaćat i više do kraja trudnoće s obzirom na to koliko ostavim na iHerbu i ljekarni isčekujući trudnoću.
Ja se moram pohvalit da sam danas prvi put nakon one nesritne punkcije bila trčat. Vježbala sam već neko vrijeme, ali baš me bilo strah da neću moć trčat jer sam se dugo nakon onoga brzo umarala i ostajala bez daha (možda zbog manjka željeza) i evo bez problema staru rutu, bez stajanja i zabušavanja, čak se ni zacrvelina ni zadihala nisam kako nekad znam
Sortiraj odgovore
Najstariji