Cure imam pitanje za one koje piju DHEA tablete. Meni bi trebale stici ovih dana , narucila preko iherb. Eh sad ja sam 7dc a ovulacija mi bude inace oko 14 ili 15 dana . Eh sad u slucaju da zatrudnim prirodno nastavljam hi piti? Mislim da nemogu naskodit posto sam citala da cak poboljsavaju jajne stanice. 2 puta sam ponavljala nalaz i taj dhea mi je uvjek prenizak.
U slučaju spontanih trudnoća, uvijek kažu da se sa svime prestaje na pozitivnom testu/pozitivnoj beti.
U slučaju naših trudnoća, kažu da prestanemo na transferu.
Mislim da tih prvih desetak dana ne može naškoditi, inače bi nas ozbiljnije upozoravali.
Aha ok. Hvala na info. I imam jos jedno pitanje . Puno vas tu se bocka. Eh sad kad mi bude vrijeme za to , za heparin. Di se vi bockate trbuh ili bedra? I kako kakav je postupak. Nikad si u zivotu nisam boc boc dala sama a muz kaze da on nece da bi pao u nesvjest 😑
Imali youtube tutorial za to? Slabo mi je na pomisao da cu se svaki dan morat bockat
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
MTBoprosti kaj nisam bila kod dr. G., ali sam bila u toj klinici i rečeno mi je svaki dan u isto vrijeme se pikati 🙂 I terapiju i orangutane😂
A ne znam, možeš li ti sebi oprostiti?
Hvala, ma vjerojatno svi u klinici prate istu filozofiju. Iako, on je svježe od Lucija pa možda još prati njegovu...
💔💔💔
Cure imam pitanje za one koje piju DHEA tablete. Meni bi trebale stici ovih dana , narucila preko iherb. Eh sad ja sam 7dc a ovulacija mi bude inace oko 14 ili 15 dana . Eh sad u slucaju da zatrudnim prirodno nastavljam hi piti? Mislim da nemogu naskodit posto sam citala da cak poboljsavaju jajne stanice. 2 puta sam ponavljala nalaz i taj dhea mi je uvjek prenizak.
U slučaju spontanih trudnoća, uvijek kažu da se sa svime prestaje na pozitivnom testu/pozitivnoj beti.
U slučaju naših trudnoća, kažu da prestanemo na transferu.
Mislim da tih prvih desetak dana ne može naškoditi, inače bi nas ozbiljnije upozoravali.
Aha ok. Hvala na info. I imam jos jedno pitanje . Puno vas tu se bocka. Eh sad kad mi bude vrijeme za to , za heparin. Di se vi bockate trbuh ili bedra? I kako kakav je postupak. Nikad si u zivotu nisam boc boc dala sama a muz kaze da on nece da bi pao u nesvjest 😑
Imali youtube tutorial za to? Slabo mi je na pomisao da cu se svaki dan morat bockat
Sigurno postoje tutoriali. Na bockanje se brzo navikneš. Na prvoj strani (khm khm, tko ne čita?) imaš tutoriale za druge bockalice (stimulacije, supresije, štoperice, boostere), vidjet ćeš da je to sve dosta slično. Ti ćeš proguglati heparinsku bockalicu koju ti propišu.
Ali polako, ajmo prvo ostati trudne/krenuti u postupak, onda ćemo brinuti o tome
💔💔💔
Bozma, koje si injekcije plaćala 15kn/kom? Jel to možda Fragmin 2.500 IU? Jer to i nije tako puno… Ja sam Clexane platila 280 kn/10 kom. Ako sam dobro shvatila, jedno i drugo je niskomolekularni heparin. Valjda cijena ovisi i o proizvođaču i o dozi.
Maaa, ništa nije skupo kad konačno dođemo do toliko željene trudnoće. Ja sam samo na iHerbu ostavila love da mi može pokriti Clexane za dvije trudnoće
Sanjich, prekrasna beta, čestitam
VM, baš mi je žao što je ovako ispalo Tako jaki osjećaj sam imala da je ovo dobitni FET, ruku bi u vatru za to dala! Od srca ti želim da sljedeći postupak bude uspješan.
Jesi li ti radila kakve dodatne pretrage (osim onih standardnih hormona koji se u startu vade)?
Koliko te pratim, tvoji embriji i nisu bili loši, čak štoviše neki su stvarno obećavali…
Ina85, ne vjerujem da će ti DHEA naštetiti u tih prvih par dana trudnoće. Koliko nizak ti je taj DHEA-S? Kakav ti je testosteron i ostali androgeni?
I ja sam imala problema s niskim vrijednostima (bilo je 1,22 a na drugom mjerenju 1,02) i na kraju je uz terapiju (3*25mg) kroz 3.mjeseca skočio na 7,3.
Sad je prošlo 3. mjeseca kako ga ne pijem i ići ću ga ponovno vaditi, živo me zanima gdje sam sada s tim vrijednostima.
Mattan mozes li mi molim te rec dal se u Osijeku treba narucit za vadenje markera na spolne bolesti
Ne znam, ne vadim ti ja to u Os....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Naravno, to nije sveto pismo.
Da ti budem iskrena, ja se ne sjećam. Imala sam na dan transfera jaku upalu mjehura i morala sam se samo koncentrirat da se ne upišam 🤦♀️🙄Umirali smo od smijeha tamo, a dr je rekao da mu ne bi bio prvi put 😁
Mora da ti je njegova poslovična duhovitost pomogla u tome da se ne upišaš
A pikalice si davala sve u isto vrijeme - i stimulaciju i supresiju, kao i ANKSIMORON?
Ma mi ti se uvijek zabrbljamo tijekom tih pregleda i svega, tak da sam ga upozorila da me ne nasmijava i ni slučajno da mi ne dira mjehur jer se neće dobro provest 😁
Pikala sam sve istovremeno tj moja lošija polovica ni to radi, postao je pravi bolničar.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mattan znam da si piskila.. test na sunce 😉
Ee nisam 😁 možda tek sutra...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Curly ja kad vidim ovaj tvoj avatar zamišljam te ko onu Monicu iz serije La casa de papel 😂😂😂
I ja, skroz 😁
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
MM je odnio donaciju. Bio u klinici. Vidio Gića (valjda, po opisu djeluje da je on).
Pitam - kako je bilo? On kaže OK.
Kažem - kakve su ti impresije? On kaže OK.
Kažem - jesi pričao sa Gićem? Kaže jesam. O čemu? Kaže ma niš posebno. Rekoh, dakle, samo kratko ste pričali? Kaže ne, pričali smo duže. Pa o čemu? Pa o ničem, kaže on. Djeluje OK lik. : mtb lupa glavom o zid :
Eh da mi je muški um da se malo odmorim.
A pazo ovo, moj kaže da je njemu šefica ok, kao pa uopće nije antipatična i prema njemu je uvijek ok 🙄Ja rekoh jesi se ti s mozgom posvađao ili kaj 🤦♀️
🧍♂️42-od astheno-normo
*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Naravno, to nije sveto pismo.
Da ti budem iskrena, ja se ne sjećam. Imala sam na dan transfera jaku upalu mjehura i morala sam se samo koncentrirat da se ne upišam 🤦♀️🙄Umirali smo od smijeha tamo, a dr je rekao da mu ne bi bio prvi put 😁
Mora da ti je njegova poslovična duhovitost pomogla u tome da se ne upišaš
A pikalice si davala sve u isto vrijeme - i stimulaciju i supresiju, kao i ANKSIMORON?
Ma mi ti se uvijek zabrbljamo tijekom tih pregleda i svega, tak da sam ga upozorila da me ne nasmijava i ni slučajno da mi ne dira mjehur jer se neće dobro provest 😁
Pikala sam sve istovremeno tj moja lošija polovica ni to radi, postao je pravi bolničar.
Ah, ti mu nisi naredila da umukne dok prčka Dobar mi je inače, ali ne paše mi brbljavost tokom seks.. pregleda
Da, ja ne dam MM da me pika. Barem ne injekcijama.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji