Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2021. 11:54

Magnolia

Ja sam u istim problemima, do jucer sam bila bas lose, strasna mucnina i slabost. Ni na mobu nisam mogla biti, razgovarati, nista. I sada kada mi je malo bolje crne misli mi se motaju po glavi da se dogodilo nesto loše.

Kolko si ti danas tj?
    Nekako je lakse kad vas se jos javilo ocito ipak je normalno 🙏🤞🍀

• Tiinaa
    20. Ožujak 2021. 11:54

D_Štoperica 🐼

Tinaa Troškove FETa ne snose, također ne snose ni smrzavanje ostalih embrija koje dobiješ u stimulaciji.. . Ali FET se ne ubraja u postupak. Samo stimulacija se računa kao postupak i nju subvencioniranju + pikice i lijekove, anesteziju itd.. Ali troškovi feta su ništa koliko sve ostalo košta tako da… Ali nebitno koliko košta, samo da je sve u redu. Ono što mi se ne sviđa je što na taj način pristupaju trudnicama kad trudnoća uspije .. Ali evo vidim da i Mara234 ima isti slučajtako da smatram da je sve to samo do doktora, a ne do zakona neke države.
    Ništa, jednostavno se moram pomiriti sa tim da je svaka žena različita i da svaka nosi svoje i da je svaka trudnoća individua sama po sebi. Meni je neobično to što se baš dobro osjećam zadnja 2 dana kao da nisam trudna. A čak i da nešto nije ok simptomi nebi samo tako najednom stali, kao što MTB kaže. Vjerojatno sam pod dojmom svega lošega što se dešava. Možda bolje da manje čitam 🙈 ali kad nemoguuuuu….

Ako smijem znati koliko ti je dosao fet postupak ? Nisu mi nista govorili.. cekam racun heh

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

20. Ožujak 2021. 11:58

Ja sam tek 7t. Mislim da meni dosta ima veze mucnina s tim sto jedem. Ako pojedem malo vise kao da mi zeludac nema dovoljno snage da sve probavi. Nije to neka neobicna muka nego bas takva koju je svatko od nas dozivio kada nesto tesko padne na zeludac i onda se ides voziti ili na brod i onda ti dođe muka od voznje.

Kacusha
    20. Ožujak 2021. 12:10

BjeliS 💕👣

Kača nema razloga da si down, bebe su s tobom 😍 Zapamti: PUPO ❤ Uživajte do kritičnih dana, onda se možeš krenut nervirat. Meto ce to obavijestiti kada je to 😋😂💪 Vidi Mara. Nemojte se zamarati simptomima 4dnt, nema ih tako rano u T!! 🙏✌
    Monikica ides na transfer i to je 🔝❤
    Znaci sutra ces me ti smarat s McD 🍟 😁😂😂😛
    Ja sam zaboravila u kojoj si ti klinici?
    Ruska, evo nje, spremna ko puska! 😛😍❤💃
    DStoperica nema do Balkana! 😉✌
    Mara ti si na Balkanu, ti mozes privatno kada poželiš 😉😋
    Nakapaka

Hvala ❤️😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anavi985
    20. Ožujak 2021. 12:10

Kača - napisala sam dio pretraga, al pod krivim imenom 🙈 sad tek vidim..

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Anavi985
    20. Ožujak 2021. 12:11

Kača - radila sam kariograme (i  mm i ja), štitnjača (antitijela), kks, se, urinokultura, urin,  imunoloske pretrage, lac, aptv, antunuklearna antitijela, m jetrene pretrage, zgrušavanja.. to znam napamet, ostalo mogu natipkat dok dođem doma… 

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Kacusha
    20. Ožujak 2021. 12:12

anavi985

Kača --radila sam kariograme (i mm i ja), štitnjača (antitijela), kks, se, urinokultura, urin, imunoloske pretrage, lac, aptv, antunuklearna antitijela, m jetrene pretrage, zgrušavanja.. to znam napamet, ostalo mogu natipkat dok dođem doma…

Ma skuzila sam, nema veze 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Teja1408
    20. Ožujak 2021. 12:14

Sanjic, Dada i Magnolia ma to sam vam ja pozeljela prije par dana da vam se mucnine smanje 😊
    Bit ce sve super 💕

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 12:23

Monkica24, navijamo da je taj mali snagator tvojq beba. Danas uživaj u zadnjem danu slobode, popij si neku. 
    Od sutra pa idućih puuuno mjeseci nećeš smjeti piti.

Ruska1986, dok kafenišeš sa rakijom, da li je odčepiš? To bi objasnilo puno stvari... 

Rita_55, ako ti ne daju trombofiliju da radiš preko uputnice, uvijek je možeš radit privatno. A nikad ne znaš, možda ti ginekolog da uputnice, meni je moja dala za dio onog što sam htjela raditi - ostalo sam platila. Drži se.

Magnolia 
    Ako te dobro poznajem, uskoro ti je pregled pa ćeš onda biti smirenija.

Nymeria., mislim da možeš prestati odmah sa svime. BjeliS će ti znati reći...

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 12:31

MTBica: Danas mi je 5tt 
    MTBan: Fora. Nisam ni ja daleko, ja sam 4tt+5 (ponosno)
    MTBica: Ha??? (zbunjeno)
    MTBan: Pa toliko je od kad sam opet krenuo u teretanu 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.